KUCHARZ Zgierz oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: Zarządzanie personelem kuchni, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, tworzenie menu, organizacja zaopatrzenia, działania administracyjne
Data publikacji: 2020-07-01
Lokalizacja: Zgierz (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zarządzanie personelem kuchni, racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat, tworzenie menu, organizacja zaopatrzenia, działania administracyjne
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|20
Zmianowość pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|6
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zgierz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 10
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zgierski
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1020
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, brak, kierunek: gastronomia
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
mile widziana znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie, umiejętność obsługi pieca konwekcyjno-parowego ELECTRIC COMBI OVEN, DIRECT STEAM, ELECTRONIC CONTROLPosiadanie aktualnej książeczki sanepidowskiej wraz z aktualnym orzeczeniem lekarskim do wykonywania zawodu kucharza
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7321961830
danePracodawcy_regon: 473082649
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Adres pracodawcy:
Barona 10/10, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie +cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 10
Powiat pracodawcy: zgierski
danePracodawcy_kodPowiatu: 1020
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0959263
Ulica pracodawcy: Barona
Numer budynku pracodawcy: 10
danePracodawcy_nrLokalu: 10
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zgierzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512090
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|112
Data dodania oferty pracy: 01.07.2020
Oferta pracy ważna do: 22.07.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 01.07.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 01.07.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?7e0379a49694bb3a0a11ef8ecb4ee8e1
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań, menu, znajomość przepisów kuchni wietnamskiej, umiejętność czytania przepisów w języku wietnamskim. Praca na pół etatu od poniedziałku do piątku w godiznach 10-14.
Hong NGUYEN "BEP-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2016-09-01 - Pruszków (mazowieckie)
Brak danych
GMINA BOGUCHWAŁA - 2016-01-04 - Boguchwała (podkarpackie)
Przygotowywanie i wypiek pizzy.
kontakt przez PUP - 2019-07-19 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
Praca w gastronomii/ cateringu, przygotowywanie posiłków i/lub sushi, dbałośc o jakośc i staranność wykonywanych posiłków, dbałość o powierzony sprzęt, uczestnictwo w różnego rodzaju eventach gastronomicznych. Praca w godz. 12-22. Praca w Redzie, Borkowie lub Sopocie.
Hito-Korab ,Sablewski-spółka cywilna - 2017-09-25 - Reda (pomorskie)
Sprzątanie hal przemysłowych
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "KARABELA-CK" Sp. z o.o. - 2018-07-12 - Stryków (łódzkie)
przygotowanie potraw zgodnie z recepturą i standardami, utrzymywanie optymalnego poziomu produkcji dań oraz kontrola zamówień, przestrzeganie procedur w gastronomii (GHP, GMP, HACCP), współpraca w zakresie planowania i koordynowania dostaw żywności do kuchni, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług żywienia indywidualnego oraz zbiorowego
Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Żory (śląskie)
kompletowanie części samochodowych i autobusowych do montażu, łączenie części, sprawdzanie dopasowania części do dalszego montażu, montaż części, utrzymywanie w dobrym stanie technicznym maszyn i przyrządów
kontakt przez PUP - 2019-08-30 - Bolechowo (wielkopolskie)
Kierowanie sprawami administracyjnymi, kadrowymi i innymi.
FURINEO Sp. z o. o. - 2016-10-06 - Siedlce (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiejI zmiana 11:00-19:00II zmiana 15:00-23:00praca w Restauracji Nowa Tradycja
GK-LIS sp. z o.o. sp. komandytowa - 2016-07-19 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-11 - Orzesze (śląskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2019-02-19 - Regulice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2016-06-29 - Wodzisław Śląski (śląskie)
opracowanie strategii marketingowej, pracowanie sloganów i haseł reklamowych
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Kartuzy (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
Gotowanie posiłków dla uczniów, grup i na spotkania okolicznościowe (urodziny, chrzciny, wesela itp.)
Diecezjalny Dom Formacyjny - 2017-12-14 - Nysa (opolskie)
-
Firma Usługowa MUCHA Zbigniew Muchowski - 2018-08-31 - Stara Kiszewa (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej
SMAK E HIND TASTE OF INDIA ALEKSANDRA TROSZCZYŃSKA-THAPAR - 2018-03-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Staż w Domu Pomocy Społecznej Program stażu do zapoznania w pokoju nr 37
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie japońskich i koreańskich potraw, w tym sushi, zgodnie z menu resturacji, obsługa koreańskich i japońskich klientów. Praca w godz.: w godz.: 11-22.
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Gotowanie zup, pieczenie, smażenie, duszenie, gotowanie mięs, wykonywanie szykowanie surówek. Miejsce pracy ul. Pojezierska 93
PHU MAREK ZARZECZNY - 2016-11-14 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków (śniadanie, obiad, kolacja), podawanie posiłków, utrzymywanie w czystości i porządku stanowiska pracy, stołówki
Placówka Całodobowej Opieki Dom Opieki im. św. Huberta - 2018-07-18 - Zalesie Górne (mazowieckie)
Praca w magazynie, obsługa maszyny produkcyjnej, przeładunki towarów. Możliwość przyuczenia na opeartora wózka widłowego.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe Agrol Raciąż - 2018-11-15 - Raciąż (mazowieckie)
Do uzgodnienia
TERESA MARTUSZEWSKA FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA TERESA - 2019-11-04 - Sanok (podkarpackie)
Gotowanie potraw, wprowadzanie faktur towarowych (trzy zmiany)
QLT RESTAURANT & BAR Sp. z o.o. - 2018-11-30 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla uczniów,przedszkolakow, wydawanie posi.ków, sprzatanie kuchni i stołowki
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Rozkopaczew (lubelskie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2018-01-31 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie i serwowanie dań obowiązujących w ofercie restauracji.
kontakt przez PUP - 2018-03-02 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2020-02-04 - Czachów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami, nadzór nad jakością zamawianej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami.
FIRMA GROSZ-LIDIA MARIOLA KLAPSA - 2016-03-22 - Stobno Siódme (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni włoskiej.Pierwsza umowa na okres próbny.Wynagrodzenie 2000 zł brutto + premia uznaniowa
Bella Italia Beata Wilisowska - 2017-08-22 - Bolesławiec (dolnośląskie)