KUCHARZ Czach贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 1聽033,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie z programem sta偶u
Data publikacji: 2020-02-04
Lokalizacja: Czach贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Czach贸w, powiat: opatowski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w: zgodnie z programem sta偶u
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 1聽033,7 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Czach贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: opatowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 1聽033,7 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 5
Data rozpocz臋cia pracy: 05.04.2020
Data zako艅czenia pracy: 04.10.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opatowie
Adres pracodawcy:
Partyzant贸w 13, 27-500 Opat贸w, powiat: opatowski, woj: 艣wi臋tokrzyskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: zaswiadczenie lekarskie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艣wi臋tokrzyskie
Powiat pracodawcy: opatowski
Gmina pracodawcy: Opat贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Opat贸w
Ulica pracodawcy: Partyzant贸w
Numer budynku pracodawcy: 13
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Opatowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 25.02.2020
Oferta pracy wa偶na do: 05.04.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 04.02.2020
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5a582b86227d9c72721e3163158bd5dc
Podobne oferty pracy
.
kontakt przez PUP - 2020-06-09 - W艂oc艂awek (kujawsko-pomorskie)
Wydawanie i przygotowywanie posi艂k贸w, kierowanie pomocami kuchennymi. Zatrudnienie od zaraz. Praca na dwie zmiany w godzinach 12.00 - 20.00. Praca w dni wolne. Mo偶liwo艣膰 przed艂u偶enia umowy.
ZAJAZD STAWISKO DAWID KARNOWSKI - 2018-11-19 - Pi艂a (wielkopolskie)
przygotowywanie zam贸wie艅
"Fidziukiewicz i Sp贸艂ka" Sp贸艂ka Jawna - 2018-04-04 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez OHP - 2016-03-08 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - W膮growiec (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich, odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej pod nadzorem indyjskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Kucharz
Pod Borem Warzybok sc - 2017-02-03 - Rzetnia (wielkopolskie)
Przygotowywanie obiad贸w w sto艂贸wce szkolnej
ZESP脫艁 SZK脫艁 W STAWISZYNIE - 2016-08-29 - Stawiszyn (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GEMINI Sp. z o.o./ Rezydencja Pod Zegarem - 2015-12-02 - Trzebinia (ma艂opolskie)
Obs艂uga obecnych i pozyskiwanie nowych klient贸w biznesowychPozyskiwanie klient贸w w miejscu inwestycjiRealizacja plan贸w sprzeda偶owychPrzygotowywanie ofert handlowychAnalizowanie wynik贸w sprzeda偶y i wyznaczanie kierunk贸w rozwojuBudowanie pozytywnego wizerunku firmyWsp贸艂tworzenie i realizacja strategi marketingowej
blaty.eu Stelter Karolina - 2019-02-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni
U偶arowski Andrzej Firma Us艂ugowo - Handlowa - 2016-11-22 - Brok (mazowieckie)
przygotowanie posi艂k贸w
Bar "EWA" Ewa Kufel - 2016-05-10 - Szumi膮ca (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅 kuchni regionalnej i europejskiej; kontakt osobisty z pracodawc膮 od poniedzia艂ku do pi膮tku w godz. 12-18
Globtechnic sp. z o.o. - 2017-04-27 - Smo艂dzino (pomorskie)
-
PPHU " JARYBUD " VIOLETTA KOWALSKA - 2018-10-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w i da艅
kontakt przez PUP - 2019-05-21 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-10-28 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 na imprezy okolicznosciowe, firmowe, bankiety,
INWEST PARTNER KRYSTYNA SIWAK - 2019-03-18 - Radomi艂贸w (dolno艣l膮skie)
prace gospodarcze na terenie zakladu pracy, sprz膮tanie, pomoc przy produkcji, drobne prace remontowe
B艁YSKAL JANUSZ "GRANITY B艁YSKAL" - 2017-05-22 - Parcele 艁omskie (mazowieckie)
prace ziemne za pomoc膮 koparko-艂adowarki
"KOST-BUD" JACEK PYDA - 2019-03-06 - Chodel (lubelskie)
podcinanie ga艂臋zi, wycinka krzak贸w, czynno艣ci porz膮dkowe
FHU GREG Grzegorz Skolarus - 2016-05-05 - Mszana Dolna (ma艂opolskie)
praca w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Piaseczno (mazowieckie)
wg charakterystyki zawodu
kontakt przez OHP - 2020-07-02 - Pleszew (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni cateringowej
"GREK RTC" SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-02-16 - Zgierz (艂贸dzkie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w z magazynu; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych i w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa i przetwor贸w mi臋snych, drobiu, ryb oraz potraw jarskich; pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅; planowanie i nadzorowanie pracy personelu kuchni w trakcie przygotowania posi艂k贸w codziennie dla ok.100 dzieci; wyka艅czanie, doprawianie, porcjowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w; sporz膮dzanie potraw wg jad艂ospisu oraz potraw dla r贸偶nych diet; utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie naczy艅 oraz sprz臋tu kuchennego), a tak偶e porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych po zako艅czeniu pracy; przestrzeganie przepis贸w bhp i ppo偶. obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego oraz procedur HACCP; stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej.
Przedszkole Miejskie Nr 9 "AKADEMIA PRZYGODY" - 2018-11-07 - Legionowo (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅, serwowanie da艅 przy kliencie
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Zakopane (ma艂opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug receptur, nadz贸r nad jako艣ci膮 serwowanych da艅, racjonalne gospodarowanie surowcem, utrzymanie porz膮dku i higieny pracy
kontakt przez PUP - 2018-12-14 - Siemiatycze (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie potraw, utrzymanie kuchni w czysto艣ci.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-04-27 - Wilkasy (warmi艅sko-mazurskie)