KUCHARZ 艢NIADANIOWY K/M Warszawa oferta pracy HOTEL GROMADA CENTRUM Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ 艢NIADANIOWY K/M
Wynagrodzenie: od 3聽600 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Data publikacji: 2018-11-13
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: HOTEL GROMADA CENTRUM Sp. z o.o.
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Powsta艅c贸w Warszawy 2, 00-030 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽600 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ 艢NIADANIOWY K/M
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: M.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽600 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.11.2018
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Ksi膮偶eczka zdrowia do cel贸w sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: po偶膮dane wykszta艂cenie zawodowe (gastronomiczne), po偶膮dana ksi膮偶eczka sanepid, mile widziane do艣wiadczenie zawodowe w kuchni hotelowej. Obowi膮zki: przygotowywanie bufet贸w 艣niadaniowych w pe艂nym zakresie (dania ciep艂e i zimne), bezpo艣redni nadz贸r nad bufetem w trakcie trwania 艣niada艅, dbanie o estetyk臋 i jako艣膰, gospodarowanie powierzonym surowcem i jego w艂a艣ciwe rozpisywanie. [Spos贸b aplikowania: CV na e-mail: sekretariat.centrum (at) gromada.pl - istnieje mo偶liwo艣膰 przeprowadzenia wst臋pnej rozmowy z pracodawc膮 przed wys艂aniem dokument贸w aplikacyjnych zawieraj膮cych dane osobowe]
Nazwa pracodawcy: HOTEL GROMADA CENTRUM Sp. z o.o.
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Powsta艅c贸w Warszawy 2, 00-030 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Powsta艅c贸w Warszawy
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 13.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 13.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Zgodny ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Drzewica (艂贸dzkie)
wykszta艂cenie zawodowe; umiej臋tno艣ci znajomo艣ci kuchni orientalnej, uprawnienia aktualna ksi膮偶eczka Sanepidu; min. 2 letnie do艣wiadczenie zawodowe na ww. stanowisku. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie da艅 kuchni orientalnej w tym kuchni arabskiej i syryjskiej. Miejsce wykonywania pracy - Lublin.
kontakt przez PUP - 2016-06-08 - Lublin (lubelskie)
- uk艂adanie menu, nadz贸r nad estetyk膮 i jako艣ci膮 wydawanych da艅,,- nadz贸r nad pracoownikami,- kontrola zapasu artyku艂贸w spo偶ywyczych- praca przy daniach polskich- umowa na okres pr贸bny 6 miesi臋cy (docelowo umowa na czas nieokre艣lony),- praca na dwie zmiany 8.00-16.00, 16.00-24.00- wynagrodzenie ok 17 z艂/h brutto - ok 2720 z艂 brutto
Sp贸艂ka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2018-04-04 - 艢rem (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Pracodawca zapewnia szkolenie.
kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Otmuch贸w (opolskie)
Gotowanie, przygotowanie i serwowanie posi艂k贸w w systemie cateringowym. Praca w godz. 7-15.Mo偶liwo艣膰 zapewnienia przez pracodawc臋 wy偶ywienia. Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 7-15.
Eden Catering Kamila 呕ywiecka - 2016-05-24 - S艂upsk (pomorskie)
- dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posi艂k贸w zgodnie z zasadami przestrzegania przyrz膮dzonych posi艂k贸wMiejsce pracy Zgierz ul. Konstantynowska 85, L贸d藕, ul. 6-go Sierpnia 92/ 殴r贸d艂owa 52
Wojskowe Centrum Ksza艂cenia Medycznego w 艁odzi - 2018-11-07 - Zgierz (艂贸dzkie)
kuchnia w艂oskakuchnia polska
PUH STANEX Mieczyslaw G艂az - 2017-03-03 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw kuchni chi艅skiej. Zamawianie produkt贸w w hurtowniach bran偶owych
KOLARZYK AS ADAM SUROWIECKI - 2018-06-08 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla klient贸w restauracji.
Barbara Lehmann - 2016-11-07 - Gda艅sk (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie da艅, wsp贸艂praca przy opracowywaniu nowych receptur, koordynowanie prac wsp贸艂pracownik贸w, kontrola stan贸w zapas贸w i sporz膮dzanie listy zakup贸w, prowadzenie dokumentacji kuchennej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie potraw,艣niada艅, porz膮dek na stanowisku pracy, praca w godz. 5-13 lub 6-14
Hotel Mercure Opole - 2017-04-04 - Opole (opolskie)
praca na budowie
DOMAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-01 - 艢wi臋toch艂owice (艣l膮skie)
Wykszta艂cenie: 艣rednie ekonomiczne, kier. rachunkowo艣膰; do艣wiadczenie w ksi臋gowo艣ci; prawo podatkowe, bilansowe; bie偶膮ce prowadzenie pe艂nej ksi臋gowo艣ci sp贸艂ki z o.o. (wprowadzanie faktur zakupu, sprzeda偶y, wyci膮g贸w bankowych, raport贸w kasowych, rozliczanie sprzeda偶y fiskalnej, prowadzenie gospodarki magazynowej, sporz膮dzania raport贸w i zestawie艅 finansowych, ksi臋gowanie p艂ac; jedna zmiana; miejsce pracy: Nieborowice;
ADVANCEMED SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2015-11-30 - Nieborowice (艣l膮skie)
- przygotowanie potraw kuchni regionalnej - wschodniej - w艂a艣ciwy dob贸r sk艂adnik贸w i przypraw
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Sporz膮dzanie ciasta dro偶d偶owego, zawijanie i rozkr臋canie paczk贸w do pizzy i rozkrecanie pizzy, obs艂uga pieca elektrycznego i maszyny do wyrobu ciasta dro偶d偶owego, przyrz膮dzanie sk艂adnik贸w do wyrobu pizzy i innych da艅 z menu (kebaby, makarony), umiejetno艣膰 wypieku pizzy.
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Sulech贸w (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ,WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE LUB 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYDOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, 3 LATA DO艢WIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢C J臉ZYKA ANGIELSKIEGO I INDYJSKIEGO,WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE, 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 DO 5 LAT DO艢WIADCZENIA, MILE WIDZIANA BARDZO DOBRA ZNAJOMO艢膯 J.ANGIELSKIEGO, J.HINDI
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza. Przygotowywanie da艅 tradycyjnych/zupy, dania pieczone, sma偶one, grillowane, sous-vide, wypiek pizzy na spos贸b tradycyjny, wypiek w艂asnego pieczywa, przygotowywanie burger贸w w oparciu o zasady slow food, wyr贸b w艂asnor臋czny makaron贸w, deser贸w i przystawek. Praca na umow臋 zlecenie. Zadaniowy system pracy: 150 godzin/miesi膮c. Oferta dost臋pna w wsali G
KESKUSTA Jaros艂aw Fedorczuk i Wsp贸lnicy Sp. j. - 2017-04-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
艣lusarz
SDK Sp贸艂ka z o.o. w Ostr贸dzie - 2017-03-17 - Ostr贸da (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Wierznica (kujawsko-pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przyrz膮dzanie zdrowych posi艂k贸w wg ustalonego jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla mieszka艅c贸w Domu Seniora "Przysta艅" w tym pieczenie ciast, przygotowywanie deser贸w, przestrzeganie zasad bhp oraz HACCP
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - 艢cinawa (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku 3-6 lat (ok 100 dzieci).艢niadania, podwieczorki,kolacje.Pracownik miejscowy.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Otwock (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Warszawa (mazowieckie)
Diagnostyka i naprawa pojazd贸w samochodowych
Mechanika Pojazdowa Roman Biele艅 - 2017-03-07 - Rac艂awice (podkarpackie)
praca w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
LISPOL KANIA KO艁PA SZATKO SP脫艁KA JAWNA - 2015-12-02 - Lisia G贸ra (ma艂opolskie)
Wymagany rok do艣wiadczenia na podobnym stanowisku, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny.
FHU DANTE DANUTA WOWRA - 2018-09-17 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
praca w barze, gotowanie potraw kuchni polskiej, przyrz膮dzanie potraw
BAR Okruszek Danuta Romanowska - 2017-07-04 - Pu艂tusk (mazowieckie)
zgodny z zawodem
Hotel "PARADISO" Zi贸艂kowski Piotr - 2016-06-22 - Suchedni贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie surowc贸w do produkcji potraw typu: zupy, sur贸wki, dania jarskie i mi臋sne, obs艂uga urz膮dze艅 gastronomicznych, porz膮dkowanie miejsca pracy, przestrzeganie zasad HACCP i przepis贸w BHP, eksponowanie posi艂k贸w, wydawanie przygotowanych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Z艂ot贸w (wielkopolskie)