KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Złotów oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: do 1 750 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2015-11-24
Lokalizacja: Złotów (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Złotów, powiat: złotowski, woj: wielkopolskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 750 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Złotów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: złotowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 750 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.12.2015
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: gimnazjalne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Adres pracodawcy:
Kolejowa 11, 77-400 Złotów, powiat: złotowski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV + skierowamnie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: złotowski
Gmina pracodawcy: Złotów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Złotów
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Złotowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.11.2015
Oferta pracy ważna do: 23.12.2015
Data udostępnienia oferty pracy: 24.11.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 24.11.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw polskiej kuchni tradycyjnej dla gości domu rekolekcyjnego, dbałość o czystośc i porządek na stanowisku pracy, współpraca z przełożonym
kontakt przez PUP - 2017-04-27 - Gdańsk (pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Przeźmierowo (wielkopolskie)
Praca w kuchni przy robieniu śniadań, obiadów, zarządzanie kuchnią. Praca sezonowa (do 31.08.2016 r.) na umowę zlecenie w godz. 7-15, 9-17 w Ustroniu Morskim. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie i wyżywienie.
Trymas Wczasy Tomasz Rymaszewski - 2016-06-13 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań według standardów, przestrzeganie zasad HACCP, kontrola stanu zapasów produktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
Hard Rock Cafe - 2016-06-02 - Gdańsk (pomorskie)
Wymagane doświadczenie zawodowe.
Lokal "Stodoła" Alicja Zielińska - 2016-11-24 - Adamowice (śląskie)
przygotowywanie potraw da klientów Restauracji Lenartówka
MACIEJ WŁODARCZAK FIRMA HANDLOWO USŁUGOWA WIATRAK - 2017-05-16 - Rudawa (małopolskie)
Zakres obowiązków:- przygotowywanie posiłków zgodnie z kartami technologicznymi- dbanie o porządek na stanowisku pracyWymagania:- wykształcenie zawodowe kierunkowe- doświadczenie w żywieniu zbiorowym- bardzo dobra organizacja pracy
Catermed S.A. - 2018-04-04 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw kuchni chińskiej
JW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-19 - Stargard (zachodniopomorskie)
wyrabianie i nawijanie ciast
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
Praca na kuchni w charakterze kucharza zmianowego, przyrządzanie dań wg. receptur, wydawanie dań
PATRYCJA I ARTUR BIERNACCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-24 - Większyce (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
dla osób do 30 r.ż. obsługa udostępniania teczek spraw w obiegu bieżącym, obsługa dokumentacji przekazywanej a/a z komórek organizacyjnych
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
- przygotowywanie posilków według ustalonych diet i receptur,
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Siemiatycze (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
BROWAR LUBICZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-11-04 - Kraków (małopolskie)
mile widziane doświadczenie w gastronomii
Mała Gastronomia GASTRO Janusz Szwałek - 2017-11-29 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-31 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
Kucharz kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-10-10 - Tczew (pomorskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań typu fast food
FHUP CERTUS PIOTR JACKOWSKI IŁAWA - 2017-06-10 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań z karty, utrzymywanie czystości w miejscu pracy.
Bar Hornet Ewa Czałbowska - 2017-03-27 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci.
Przedszkole Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2017-10-30 - Zabrze (śląskie)
-
TECH - SERVICE Łukasz Maciejewski - 2017-02-21 - Gryfice (zachodniopomorskie)
Przygotoywanie dań kuchni chińskiej i azjatyckiej. Zanjomość systemów kontroli jakości i czystości. Dbałość o szczegóły estetyczne i higienę pracy. Umeijętność pracy w zespole. Komunikacja z prezesem pochodzącym z Chin. Umiejętność czytania chińskich przypraw.
ZŁOTY BAMBUS Sp.zo.o. - 2016-06-02 - Kozery (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, dbanie o porządek na stanowisku pracy.Praca od poniedziałku do niedzieli według grafiku.
USŁUGI GASTRONOMICZNE Paweł Bieniek - 2018-08-29 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Okres zatrudnienie w przypadku pracy na podstawie umowy: umowa na czas określony (do końca 04.2018r.)Miejsce wykonywania pracy: OrzeszePraca w godzinach: 10-18, 14-22 pn-ndz.(system pracy równoważny).
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Orzesze (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, przygotowywanie półproduktów
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Kolpoter ulotek na terenie okręgu śląskiego
STOL - BUD CHORZÓW Łukasz Badalewski - 2018-10-18 - Chorzów (śląskie)
Praca na stanowisku kucharz. Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe lub podstawowe z małym doświadczeniem, kierunek gastronomia, mile widziana styczność z małym chociażby doświadczeniem pracy w handlu i usługami gastronomicznymi.
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Zamostne (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu z zakresu kuchni tureckiej, rozdzielanie prac pracownikom, porcjowanie i wydawanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, posługiwanie się językiem tureckim w celu sprawnej komunikacji z zatrudnionymi pracownikami, którzy nie znają języka polskiego.
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z normami jakości obowiązującymi w hotelu, staranne i profesjonalne przechowywanie i wykorzystanie surowców i produktów, kontrola i terminowe wykorzystanie żądania wszystkich użytych materiałów.
kontakt przez OHP - 2016-10-19 - Niemcy (Niemcy)