KUCHARZ Przemy艣l oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w da艅 i potraw
Data publikacji: 2020-08-25
Lokalizacja: Przemy艣l (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie posi艂k贸w da艅 i potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|1
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|2
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Przemy艣l
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podkarpackie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 18
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Przemy艣l
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1862
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 28.10.2020
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy:
Kucharz* (wymagany sta偶 - [cbop.i18n.stazSerializer.lata]: 0, [cbop.i18n.stazSerializer.miesiace]: 10)
wymagania_wymaganiaKonieczne_zawodySzczegoly_0: Array
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B2 - wy偶szy 艣rednio zaawansowany
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezykiSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Umiej臋tno艣膰 gotowania da艅 i potraw
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
danePracodawcy_nip: 7950009663
danePracodawcy_regon: 650034932
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Adres pracodawcy:
Katedralna 5, 37-700 Przemy艣l, powiat: m. Przemy艣l, woj: podkarpackie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podkarpackie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 18
Powiat pracodawcy: m. Przemy艣l
danePracodawcy_kodPowiatu: 1862
Gmina pracodawcy: Przemy艣l
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Przemy艣l
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0971672
Ulica pracodawcy: Katedralna
Numer budynku pracodawcy: 5
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy: restauracja i hotel
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Przemy艣lu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 25.08.2020
Oferta pracy wa偶na do: 18.09.2020
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.08.2020
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.08.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?b8a19e6c04fd79b2c238e7b7bf6f6405
Podobne oferty pracy
- Przygotowywanie posi艂k贸w gor膮cych i zimnych, przek膮sek i da艅 barwych. - Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:0-14:00. Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie techniczne, kierunek: kucharz. Wymagane do艣wiadczenie na stanowisku kucharza. Wymagana ksi膮偶eczka Sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna). Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty (ul. W艂adys艂awa Reymonta 24, 40-029 Katowice) w godzinach: 9:00-15:00
BAR & LUNCH Maria Pyka - 2016-02-11 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie przyj臋膰 okoliczno艣ciowych
1. PPHU MICHA艁 SZYMA艃SKI 2. ZAJAZD OSINIEC MICHA艁 SZYMA艃SKI - 2018-01-18 - Gniezno (wielkopolskie)
Kucharz
Agawa JAB艁O艃SKA AGNIESZKA - 2019-09-09 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie sushi w firmie cateringowej. Dbanie o porz膮dek w miejscu pracy. Sporz膮dzanie inwentarza, logistyka zam贸wie艅. Obs艂uga klienta.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Chotom贸w (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchnii bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Mor膮g (warmi艅sko-mazurskie)
w/g potrzeb
Restauracja "ROZMARYN" Katarzyna Goca艂 - 2019-07-02 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
praca na kuchni przy sporz膮dzaniu da艅 gor膮cych, kebab贸w, mix-贸w, tortilli, zapiekanek, gyros贸w, obs艂uga maszyn i urz膮dze艅 gastronomicznych
Sylwester Go艂aszewski - 2018-01-16 - Zambr贸w (podlaskie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej.
LITTLE INDIA PVT.LDT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-01-31 - Go艂dap (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowanie da艅 w/g gotowych receptur. Dbanie o standardy marki BIOWEY, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowaniem, wst臋pn膮 obr贸bk膮 surowc贸w.
Przemys艂aw Ciernioch Management - 2016-02-03 - Gda艅sk (pomorskie)
Przyjecia i zwroty towar贸w, rejestrowanie faktur i zwrot贸w, spisywanie stanu apteki, pomoc w ekspedycji,zgodnie ze stanowiskiem.
"ZDROWIE" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-06-04 - Sm臋towo Graniczne (pomorskie)
Montarz urz膮dze艅 magazyn贸w zbo偶owych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Grodk贸w (opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni tureckiej, komponowanie menu, obr贸bka sk艂adnik贸w, proponowanie autorskich przepis贸w
UMUT KARATA艦 - 2020-03-18 - Leszno (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy.Praca co drugi dzie艅 w godzinach 8-20.
Zajazd PTTK "Pod Roztok膮" s.c. Jan & Tomasz Kulig - 2019-02-28 - Rytro (ma艂opolskie)
Praca w Restauracji "Kameralna" (NOT).Wymagana ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane do艣wiadczenie.Po okresie pr贸bnym (umowa-zlecenie na okres 1 miesi膮ca) mo偶liwo艣膰 zawarcia umowy o prac臋.
"HAND-BUD" Halina C臋cek - 2016-09-22 - Racib贸rz (艣l膮skie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Dobrze艅 Wielki (opolskie)
Sporz膮dza r贸偶nego rodzaju potrawy, ciasta, napoje i desery zzastosowaniem narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 w zak艂adachgastronomicznych i przedsi臋biorstwach zajmuj膮cych si臋przygotowywaniem i produkcj膮 wyrob贸w i p贸艂produkt贸w kulinarnych.
Mariusz 艁otocki METAFORA s.c. 艁otocki & Wsp贸lnicy - 2019-09-23 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
- przyrz膮dzanie semifreddo, tiramisu, focacci i innych da艅 kuchni w艂oskiej- konieczna umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni w艂oskiej
kontakt przez PUP - 2018-07-11 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
PRACA PRZY SPORZ膭DZANIU POSI艁K脫W, OBS艁UGA URZ膭DZE艃 ELEKTRYCZNYCH W KUCHNIWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI UKRAI艃SKIEJ I WSCHODNIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIE NA STANOWISKU, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA UKRAI艃SKIEGO MIEJSCE PRACY-UL. ROMERA I UL. OP艁OTKI
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporzadzanie r贸偶nego rodzaju produkt贸w mi臋snych tj. kotlety mielone, schabowe, pieczone kurczaki, pasztety, kaszanki itd
kontakt przez PUP - 2019-09-13 - M艂awa (mazowieckie)
Oferta sta偶u skierowana do os贸b bezrobotnych w wieku 30 lat i wi臋cej.Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: gotowanie, rozw贸z obiad贸w do klient贸w.
kontakt przez PUP - 2020-03-04 - Sobiekursk (mazowieckie)
opieka nad osobami niepe艂nosprawnymi intelektualnie, ruchowo
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Gaj (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅, praca w kuchni, r贸wnowa偶ny system czasu pracy (2 dni pracy, 2 dni wolne)
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna G艂adysz,Jaros艂aw G艂adysz - 2019-06-05 - Zawiercie (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, dba艂o艣膰 o porz膮dek w miejscu pracy, ustalanie karty da艅, dopilnowanie przepis贸w bhp w kuchnii
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Ciechan贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
DAMIAN WILK "BALDAM" - 2019-01-17 - Sulej贸w (艂贸dzkie)
przygotowywanie da艅 tradycyjnej kuchni orientalnej- dolma, sarma, kofte, manty; przygotowywanie sos贸w i napoj贸w
kontakt przez PUP - 2017-07-29 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Profesjonalne zarz膮dzanie kuchni膮
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Prudnik (opolskie)
gotowanie wed艂ug przepis贸w domowych ukrai艅skich
kontakt przez PUP - 2018-10-16 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i bia艂oruskiej i litewskiej oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet, przygotowywanie potraw, napoj贸w i deser贸w na przyj臋cia
CDM i F Dawid Jasienowicz - 2017-01-18 - August贸w (podlaskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej w oryginalny, tajski spos贸b. Przygotowywanie spring roll, pad thai-a, suszonych mi臋s, zupy Tom Yum, tofu, lod贸w na gor膮co, sosu rybnego oraz ostrygowego i kie艂basy Naam. Carving. Korzystanie ze stacji sma偶膮cej na woka. Suszenie krewetek. Klasyfikowanie produkt贸w tajskich i ich jako艣ci. Tworzenie receptur do da艅 kuchni tajskiej.- Praca na dwie zmiany w godzinach: 10:00-22:00 + niedziele, 24-26 grudnia, 1 stycznia, 11 listopada.
kontakt przez PUP - 2020-03-09 - Katowice (艣l膮skie)
kucharz,produkcja da艅, porzadkowanie i ochrona produkt贸w w magazynie
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Worliny (warmi艅sko-mazurskie)