KUCHARZ Zawiercie oferta pracy RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 500 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań, praca w kuchni, równoważny system czasu pracy (2 dni pracy, 2 dni wolne)
Data publikacji: 2019-06-05
Lokalizacja: Zawiercie (śląskie)
Pracodawca: RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wierzbowa 16b, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań, praca w kuchni, równoważny system czasu pracy (2 dni pracy, 2 dni wolne)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
System pracy: dwa dni pracy/dwa dni wolne.Docelowo umowa na czas nieokreślony
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zawiercie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: zawierciański
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zawiercie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.06.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie w zawodzie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Adres pracodawcy:
Wierzbowa 16b, 42-400 Zawiercie, powiat: zawierciański, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV+skierowanie z PUP
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: zawierciański
Gmina pracodawcy: Zawiercie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zawiercie
Ulica pracodawcy: Wierzbowa
Numer budynku pracodawcy: 16b
Profil działalności pracodawcy: restauracje i inne stałe placowki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zawierciu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.06.2019
Oferta pracy ważna do: 04.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?50b2a5c9eee89739185d5ae5818b1f6d
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków
Przedsiębiorstwo Handlowo - Usługowe Paweł Romaszko Mircze - 2019-05-30 - Mircze (lubelskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Warszawa (mazowieckie)
-
Pizzeria K-2 - 2017-03-02 - Września (wielkopolskie)
murowanie, tynkowaniw i szpachlowanie
Zaklad Murarski - Tomaszczak Paweł - 2016-07-12 - Roszkówko (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Radom (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
BARBARA CIEŚLAK POLA - 2017-10-23 - Warszawa (mazowieckie)
staż ze środków unijnych POWER dla osób do 30-go roku życia
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Łowicz (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni regionalnej indyjskiej, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-10-26 - Zduńska Wola (łódzkie)
Przygotowywanie potraw,posiłków i dań.
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Przemyśl (podkarpackie)
w/g stanowiska
P.P.U.H. ,,MKW '' - Michał Woźniak - 2017-06-06 - Kielce (świętokrzyskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń hotelu
kontakt przez PUP - 2017-12-04 - Gudowo (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań zgodnie z jadłospisem.
DGP Catering Sp. z o o - 2016-08-12 - Opole (opolskie)
gotowanie posiłków, utrzymanie w czystości stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-16 - Skorzów (świętokrzyskie)
mile widziane doświadczenie w gastronomii (pizzerii, restauracji lub piekarni)
P.P.H.U."BELLA-ITALIA"PIZZERIA S.C. - 2015-11-02 - Strzelce Opolskie (opolskie)
Obsługa koparkoładowarki, obsługa ciągnika, przewóz materiałów sypkich.
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Szerzyny (małopolskie)
Wykonywanie szalunków systemowych, szałowanie ścian zewnetrznych i wewnetrznych, deskowanie fundamentów i stropów. Praca na terenie Małopolski i Śląska.
BARBARA OSTAFIN BUDOWNICTWO - 2018-04-04 - Kęty (małopolskie)
szef do robienia kebabów, pomoc przy przygotowaniu kebabów, praca w godz. 10:00-14:00/16:00-20:00
BABA Kebab & Fastfood Arif Abdur RAHMAN - 2018-12-05 - Opole (opolskie)
zgodnie z charakterystyką pracy
POSYL Sylwia Poczta - 2018-07-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków, wszystkie inne prace związane z w/w stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2015-10-05 - Mierzęcice (śląskie)
1. Wykonywanie czynności produkcyjnych wraz z obróbką ręczną, mechaniczną i termiczną produktów żywnościowych,2. Wydawanie gorących potraw do termosów zgodnie z recepturą potraw, obowiązującą gramaturą i ilością pacjentów,3. Transportowanie produktów żywnościowych i materiałów gospodarczych,4. Wykonywanie czynności produkcyjnych, uwzględniając najlepsze technologie przy produkcji diety podstawowej, lekkostrawnej zgodnie z zaleceniami lekarskimi.
SZPITAL SPECJALISTYCZNY IM. DR. JÓZEFA BABIŃSKIEGO SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W KRAKOWIE - 2018-07-13 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, nadzór nad jakościa serwowanych dań.Umowa zlecenie okolo 168h w m-cu, praca wg garfiku 6:00-21:00Miejsce pracy Wrocław Pasaż GrunwaldzkiKontakt z pracodawcą: p.garbat (at) smaknatak.pl
P&T INVESTMENT Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-06-13 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej, samodzielne przygotowywanie warzyw i mięs i półproduktów. Umowa o pracę na czas określony. Praca jednozmianow: 12:00-20:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. Oferta dostępna w sali G
PPA SIAM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-01-22 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie,pieczenie,segregowanie potraw z zachowaniem wartości odżywczych
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Częstochowa (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym,przyrzadzanie potraw bengalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-29 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Miejsce wykonywania pracy: Pizzeria Jaami.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2019-04-30 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie, potraw kuchni tajskiej według tradycyjnych receptur.Praca w systemie dwuzmianowym 08.00 -14.00 - 14.00 -22.00 , Praca w soboty, niedziele i święta Miejsce pracy :Wrocław Ul. Rybacka, Grunwaldzka, Hubska -w zależności od zapotrzebowania Zatrudnienie na 3 lata
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków według przepisów kuchni Polskiej i Ukraińskiej w restauracji.
Daan sp. z o.o. - 2019-02-27 - Uniejów (łódzkie)