KUCHARZ (O) Tarnów oferta pracy Agawa JABŁOŃSKA AGNIESZKA
Stanowisko: KUCHARZ (O)
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz
Data publikacji: 2019-09-09
Lokalizacja: Tarnów (małopolskie)
Pracodawca: Agawa JABŁOŃSKA AGNIESZKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:-, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do uzgodnienia
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (O)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tarnów
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tarnów
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tarnów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 16.09.2019
wymagania_wymaganiaDodatkowe_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: doświadczenie w pracy w kuchni, dyspozycyjność do pracy w weekendy, wykształcenie bez znaczenia. Praca w Tarnowie od środy do niedzieli w godz.: 11.00-22.00 - godziny pracy do uzgodnienia; wynagrodzenie: 14,70 zł/h brutto do uzgodnienia. Kontakt: Agawa JABŁOŃSKA AGNIESZKA; wcześniejszy kontakt tel.: 607 800 507.
Nazwa pracodawcy: Agawa JABŁOŃSKA AGNIESZKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Adres pracodawcy:
-, 33-100 Tarnów, powiat: m. Tarnów, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie lub bepośrednio do pracodawcy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: wcześniejszy kontakt tel.
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Tarnów
Gmina pracodawcy: Tarnów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tarnów
Ulica pracodawcy: -
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tarnowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 09.09.2019
Data dodania oferty pracy: 09.09.2019
Oferta pracy ważna do: 27.09.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?ebb62628cf4eb6d55300292ce07aa347
Podobne oferty pracy
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-15 na stołówce szolnej w Szkole Podstawowej nr 6 w Kołobrzegu.
PPHU "Juranek" Eugeniusz Juranek - 2016-08-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji, gotowanie, przygotowywanie posiłków obiadowych, deserów i innych produktów spożywczych.
"ANMANTARI" Anna Nurzyńska - 2019-03-21 - Wejherowo (pomorskie)
wg. programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Jugów (dolnośląskie)
przyrządzanie potraw dla gości hotelu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE DARIUSZ WESOŁOWSKI - 2018-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni, sprzedaż kebabów, obsługa klienta
Sławomir Pośpiech - 2019-02-11 - Świętochłowice (śląskie)
przyrządzanie pizzy, sałatek, dań gorących, przygotowywanie półproduktów, obsługa zmywaka, odbieranie zamówień
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "DESPERADO 2" Ziobro Katarzyna - 2016-09-27 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw wg przepisów kuchni orientalnej (tureckiej i azerbejdżańskiej)
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Chełm (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ, CZYTANIE RECEPTUR, UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICE.
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Grójec (mazowieckie)
Ścisła współpraca z pozostałym personelem, dobra organizacja pracy w kuchni, przestrzeganie przepisaów BHP, właściciwe wykorzystanie sprzętu kuchennego, udział w planowaniu menu i przygotowaniu według niego racjonalnego żywienia, dbanie o najwyższą jakość, smak i estetykę oferowanych posiłków itp. I zmiana 7-15II zmiana 13-21
Rukola Resto Bar Grzegorz Wieczerzak - 2017-03-24 - Mielec (podkarpackie)
zgodnie ze stanowiskiem
KONOPIELKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-14 - Zblewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłkówZmianowość do uzgodnienia przeważnie 2 dni pracy na 2 dni wolnego lub II zmiany 7-15/15-22Pożądane posiadanie własnego środka transportu ze względu na utrudniony powrót po godz. 22Możliwość noclegu.Wynagrodzenie od 2000 zł brutto
Zajazd & SPA REMI s.c. Regina, Mirosław Wójcik - 2017-05-19 - Bogaczewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2016-07-11 - Lubin (dolnośląskie)
Profesjonalne świadczenie usług gastronomicznych w pełnym zakresie. Dbałość o zachowanie prawidłowej gospodarki surowcowej.
RSF SP. Z O.O. - 2019-06-06 - Kombornia (podkarpackie)
PRZYJMOWANIE PRODUKTÓW NA MAGAZYN, SKŁADOWANIE I EWIDENCJONOWANIE PRODUKTÓW, PRZYGOTOWYWANIE WYROBÓW DO WYSYŁKI DO KLIENTA, WYPEŁNIANIE DOKUMENTACJI DOT. MAGAZYNOWANYCH PRODUKTÓW
PD PROFIL - 2018-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowywanie różnych dań przy otwartej kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-12-11 - Niemcy (Niemcy)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE-GASTRONOMICZNE, KREATYWNOŚĆ, ODPOWIEDZIALNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATA
BALTICA KATARZYNA WÓJCIK - 2017-10-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przyrzadzanie posiłków, znajomość kuchni polskiej i europejskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-24 - Poznań (wielkopolskie)
kucharz, dania kuchni polskiej i śląskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-22 - Zabrze (śląskie)
Umiejętność gotowania, kuchnia polska.
SMAT GASTRONOMIA Sylwia Machczyńska - 2019-05-06 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw. Dbanie o porządek i higienę pracy.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2018-11-23 - Jachranka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 8-16
MAT-SMAK MATEUSZ ADAMSKI - 2019-07-19 - Nowa Dęba (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków min. zup, surówek, drugich dań
Pizzeria FINEZJA Dziewulski Wojciech Marcin - 2018-09-26 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
sporządzanie potraw zgodnie z recepturą,obsługa klientów (sprzedaż)
Fundacja ŻAK UWM - 2016-01-15 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
zgodne ze stanowiskiem pracy
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Strzelno (kujawsko-pomorskie)
Obsługa żywienia zbiorowego - zamkniętego
Sanatorium Uzdrowiskowe ZDROWIE - 2018-05-14 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Operator koparki
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Damian Pracz - 2019-02-20 - Nowa Wieś (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw oraz ich wydawanie
Tramp S.C. Przemysłąw Wilk, Patrycja Wilk - 2019-07-05 - Bytom (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Warszawa (mazowieckie)