KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Zielona Góra oferta pracy PMPIZZA GĄSIOROWSKA,JASZCZUK SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 17,2 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań od podstaw typu pizza, makaron, sałatki
Data publikacji: 2019-09-27
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: PMPIZZA GĄSIOROWSKA,JASZCZUK SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Gorzowska 2, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań od podstaw typu pizza, makaron, sałatki
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17,2 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 17,20 zł/ godzina
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17,2 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.10.2019
Data zakończenia pracy: 31.03.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
doświadczenie zawodowe: mile widziane, umiejętność radzenia sobie w trudnych sytuacjach
Nazwa pracodawcy: PMPIZZA GĄSIOROWSKA,JASZCZUK SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
STRUMYKOWA 26C 9, 65-101 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: m. Zielona Góra
Gmina pracodawcy: Zielona Góra
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zielona Góra
Ulica pracodawcy: STRUMYKOWA 26C
Numer budynku pracodawcy: 9
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2019
Oferta pracy ważna do: 30.11.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.09.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?85237e23865d3576843be45b030ff824
Podobne oferty pracy
praca w kuchni
PPHU MARKUS - 2016-03-02 - Przesieka (dolnośląskie)
Obsługa kotłów c.o., możliwość dźwigania do 50 kg mężczyźni. Praca w godz. 7-19, 19-7.
Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2018-07-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
FIRMA UBX Kraków Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie posiłków
ILUZJON ART CAFE Przemysław Gołębiowski - 2017-05-19 - Sandomierz (świętokrzyskie)
pakowanie kosmetyków w kartony zbiorcze przy linii produkcyjnej
kontakt przez PUP - 2019-03-15 - Józefosław (mazowieckie)
- przyrzadzanie posiłków wg jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - współpraca z intendentem w zakresie sporządzania jadłospisów - prawidłowe porcjowanie i wydawanie posiłków o określonych godzinach - przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urządzeń kuchennych - wykonywanie czynności związanych z systemem HAACCP- obróbka wstępna wszelkich surowców do produkcji posiłków (mycie obieranie czyszczenie)- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posiłków - utrzymanie czystości i porządku na stanowisku pracy - przestrzeganie zasad higieniczno sanitarnych, BHP i ppoż oraz dyscypliny pracy
Zespół Wczesnej Edukacji Nr 1 - 2018-09-21 - Gdynia (pomorskie)
gotowanie, dbanie o porządek na miejscu pracy, innowacyjne gotowanie
kontakt przez PUP - 2018-09-25 - Tychy (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni bałkańskiej i śródziemnomorskiej; sporządzanie listy zakupów; dbanie o porządek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2019-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
WYKŁADANIE TOWARU
kontakt przez OHP - 2016-02-01 - Gdynia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE RÓŻNEGO RODZAJU POTRAW , CIAST,NAPOJÓW.OPRACOWYWANIE MENU.
Paweł Szczerbiński AGENCJA ARTYSTYCZNA "ARENA" - 2016-04-25 - Straszęcin (podkarpackie)
Przygotowanie całodziennych posiłków dla mieszkańców DPS
Dom Pomocy Społecznej w Bochni - 2017-11-22 - Bochnia (małopolskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji
Piwnica Wójtowska Dawid Wojtas - 2017-08-07 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2019-03-21 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zadania wynikające z zajmowanego stanowiska.
kontakt przez OHP - 2018-01-05 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-10-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
przygotowywanie masy mącznejdo wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie farszu do pierogów, krokietów, klusek z mięsem
kontakt przez PUP - 2019-03-22 - Głowno (łódzkie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie dań, dbanie o czystość na stanowisku pracy; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe kucharz, kucharka, minimum 1 rok doświadczenia lub do przyuczenia
P.P.H.U. AD-BUD" - Adam Pyka - 2017-09-05 - Lisów (śląskie)
- wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem i obróbką artykułów spożywczych,- sporządzanie dań i posiłków zgodnie z menu,- obsługa urządzeń,- utrzymywanie porządku na stanowisku pracy. Umowa zlecenie, ilość godzin miesięcznie : nie mniej niż 140.Dyspozycyjność w godzinach: 11:00 - 23:00.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2019-08-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków typu fast - food
Wojciech Sala - 2018-03-08 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczestników oraz organizacja imprez komercyjnych. Możliwość zatrudnienia osoby niepełnosprawnej. Praca na dwie zmiany w przedzaile od godz. 5.00 do 20.00
Zachodniopomorska Wojewódzka Komenda OHP - 2017-07-06 - Barlinek (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie i wydawanie dań
Grande Roma Cielemęcki Maciej - 2016-04-04 - Wojcieszyce (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie posiłków na bufet
DOM INWEST T i E Japtok Sp. Jawna - 2019-08-22 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRW KUCHNI AMERYKAŃSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Kucharz
"FRASSES" S.C. M. OLECHOWSKA, P. OLECHOWSKI - 2019-04-25 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowanie posiłków zgodnie z know-how, dbanie o czystość swojego stanowiska pracy.
KRUMIX ŁUKASZ KRUTAK - 2018-03-14 - Głuchołazy (opolskie)
przygotowanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni, organizacja pracy zespołowej w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Arłamów (podkarpackie)