KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Gdynia oferta pracy Zesp贸艂 Wczesnej Edukacji Nr 1

Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - przyrzadzanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - wsp贸艂praca z intendentem w zakresie sporz膮dzania jad艂ospis贸w - prawid艂owe porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w o okre艣lonych godzinach - przygotowywanie codziennych pr贸bek z ka偶dego posi艂ku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urz膮dze艅 kuchennych - wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z systemem HAACCP- obr贸bka wst臋pna wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie obieranie czyszczenie)- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w - utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy - przestrzeganie zasad higieniczno sanitarnych, BHP i ppo偶 oraz dyscypliny pracy
Data publikacji: 2018-09-21
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: Zesp贸艂 Wczesnej Edukacji Nr 1
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wiczli艅ska 33, 81-578 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- przyrzadzanie posi艂k贸w wg jad艂ospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - wsp贸艂praca z intendentem w zakresie sporz膮dzania jad艂ospis贸w - prawid艂owe porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w o okre艣lonych godzinach - przygotowywanie codziennych pr贸bek z ka偶dego posi艂ku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urz膮dze艅 kuchennych - wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z systemem HAACCP- obr贸bka wst臋pna wszelkich surowc贸w do produkcji posi艂k贸w (mycie obieranie czyszczenie)- pomoc w porcjowaniu i wydawaniu posi艂k贸w - utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy - przestrzeganie zasad higieniczno sanitarnych, BHP i ppo偶 oraz dyscypliny pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gdynia
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.09.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
艣rednie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko: Wymagane do艣wiadczenie w 偶ywieniu zbiorowym.
Nazwa pracodawcy: Zesp贸艂 Wczesnej Edukacji Nr 1
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Wiczli艅ska 33, 81-578 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Wiczli艅ska
Numer budynku pracodawcy: 33
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 19.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Utrzymanie czysto艣ci w pasazu handlowym Carrefour
"KOBEX" EXPORT-IMPORT ZAK艁AD PRACY CHRONIONEJ ROMAN 艁膭CKI, BARTOSZ 艁膭CKI SP. JAWNA - 2018-02-08 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowywanie potraw / grillowanie
MULTI Pawe艂 Kaczmarczyk - 2016-05-10 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
pobiera surowce,towary,narz臋dzia, przyrz膮dza i przygotowuje potrawy na zam贸wienia , bankiety i inne, na bie偶膮co zabezpiecza surowce, p贸艂produkty i wyroby gotowe przed zepsuciem i zniszczeniem,przestrzega norw wagi deklarowanej potrawy, ich temperatury, dekoracji
VISTULA PARTNER Sp. z o.o. - 2016-02-17 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI JAPO艃SKIEJ, UKO艃CZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 R脫WNIE呕 W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Obs艂uga klienta
PHU "GASTROTEAM" Micha艂 Zezulak - 2016-10-05 - Sucha G贸rna (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Osiek (mazowieckie)
- Przygotowanie portaw z sushi,- Obieranie warzyw,- Obieranie, czyszczenie , filetowanie ryb,- Sma偶eniue, pieczenie, grilowanie ryb,- Gotowanie ry偶u, sos贸,- Dbanie o porz膮dek st. pracy.
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Utrzymanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych, przygotowywaniu posi艂k贸w, przy u偶yciu wszystkich artyku艂贸w spo偶ywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy, przestrzeganie termin贸w bada艅 okresowych, wykonywanie innych czynno艣ci s艂u偶bowych zleconych przez Szefa Kuchni, kucharz przestrzega obowi膮zuj膮cego regulaminu pracy i innych zarz膮dze艅 wewn臋trznych
JOL-MARK SP.Z O.O. - 2017-02-22 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-08-06 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, napoi i deser贸w z zakresu z zakresu kuchni wietnamskiej oraz innych azjatyckich, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe nimi gospodarowanie, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne przygotowywanie, podawanie potraw, napoi, deser贸w z zakresu kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Jastrz臋bie-Zdr贸j (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
PPH REYPOL-REJMAK SP. J. - 2018-03-16 - Janowiec (lubelskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-09-17 - Stare Siekluki (mazowieckie)
samodzielne wykonywanie da艅 obiadowych, samodzielne wykonywanie da艅 m膮cznych: pierogi, nale艣niki etc.
F.H. GUCIO ROMANA B艁ASZCZUK - 2016-08-31 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w hotelu, uporz膮dkowanie miejsca i stanowiska pracy, wydawanie posi艂k贸w, przyjmowanie zakupionych towar贸w do kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Luba艅 (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni W艂oskiej
"JNS" DOMINIK DUDA - 2018-09-03 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Olszowiec (艂贸dzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅 obiadowych. Praca w godzinach: 08-16/12-20.
FHU Karo-Zadorski Roman - 2016-04-01 - Opole (opolskie)
samodzielne przygotowanie posi艂k贸w, znajomo艣膰 "Kuchni Polskiej", wykszta艂cenie zawodowe, wymagane do艣wiadczenie min. 8 lat,
U Pasiiibrzucha Anna Pytlik - 2016-06-14 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Udorpie (pomorskie)
- Kucharz kuchni ukrai艅skiej. Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie posi艂k贸w.- Wynagrodzenie: 1050 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na 3 lata. Praca w niepe艂nym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca na 1/2 etatu na dwie zmiany w godzinach: 7:00-18:00. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe gastronomiczne. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanepidowska. Wymagana znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Katowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w do spo偶ycia na miejscu i na wynos (catering)
POLISH BANGLA Sp. z o. o. - 2018-08-01 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
MIROS艁AW PACHOLIK - 2016-04-08 - Trzcianki (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji a'la carte. Przygotowywanie posi艂k贸w bankietowych. Utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy. Znajomo艣膰 procedur BHP i HACCP.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Zegrze (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w zak艂adzie 偶ywienia zbiorowego
Catermed S.A. - 2018-02-15 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
Racjonalne gospodarowanie towarami, przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami, dba艂o艣膰 o najwy偶sz膮 jako艣膰 potraw oraz o higien臋 miejsca pracy.
Henryk Bartoszewicz ,,BAX - POL" - 2017-05-22 - G贸rzno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w wg tradycyjnych przepis贸w kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z zam贸wieniem, pomoc w zakupach 偶ywno艣ciowych, uk艂adanie menu, praca w Hotelu LEVEL
Micha艂 Rejs Firma Handlowo- Us艂ugowa - 2017-12-18 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe - kucharz, ok. 3 lat do艣wiadczenia. Charakterystyka pracy: praca w kuchni, gotowanie potraw - kuchnia polska, przygotowywanie zimnej p艂yty, opracowanie nowego menu, czysto艣膰. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny. l
POLITA艃SKI Stanis艂aw Polita艅ski - 2016-01-08 - Rybnik (艣l膮skie)