KUCHARZ - PIZZER Wroc艂aw oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - PIZZER
Wynagrodzenie: do 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: - wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem i obr贸bk膮 artyku艂贸w spo偶ywczych,- sporz膮dzanie da艅 i posi艂k贸w zgodnie z menu,- obs艂uga urz膮dze艅,- utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy. Umowa zlecenie, ilo艣膰 godzin miesi臋cznie : nie mniej ni偶 140.Dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 11:00 - 23:00.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
Data publikacji: 2019-08-01
Lokalizacja: Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
- wykonywanie czynno艣ci zwi膮zanych z przygotowywaniem i obr贸bk膮 artyku艂贸w spo偶ywczych,- sporz膮dzanie da艅 i posi艂k贸w zgodnie z menu,- obs艂uga urz膮dze艅,- utrzymywanie porz膮dku na stanowisku pracy. Umowa zlecenie, ilo艣膰 godzin miesi臋cznie : nie mniej ni偶 140.Dyspozycyjno艣膰 w godzinach: 11:00 - 23:00.Proponowany okres zatrudnienia: 3 lata.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 140
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto/hok. 140 h/miesi膮c
Nazwa stanowiska: KUCHARZ - PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Wroc艂aw
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: dolno艣l膮skie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Wroc艂aw
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.09.2019
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wroc艂aw, powiat: m. Wroc艂aw, woj: dolno艣l膮skie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: dolno艣l膮skie
Powiat pracodawcy: m. Wroc艂aw
Gmina pracodawcy: Wroc艂aw
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wroc艂aw
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy we Wroc艂awiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 01.08.2019
Oferta pracy wa偶na do: 01.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 01.08.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 01.08.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5c2da952f51f7608803dc3e911cda64c
Podobne oferty pracy
Obs艂uga klienta
VILLA AURA - KAWIARNIA ANNA GROCHULSKA - 2017-04-03 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykszta艂cenie zasadnicze zawodowe , do艣wiadczenie zawodowe: min. 3 lata na w/w stanowisku, uprawnienia: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, umiej臋tno艣膰 wykonywania potraw kuchni azjatyckiej, znajomo艣膰 j. angielskiego w stoniu podstawowym. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw kuchni chi艅sko-wietnamskiej, kompletowanie menu.
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Lublin (lubelskie)
Kucharz, przygotowywanie da艅 kuchni polskiej
Grupa Producent贸w Rolnych MARPOL Sp. z o.o. - 2017-03-29 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2019-04-25 - Pu艂awy (lubelskie)
odpowiedzialno艣膰 za przygotowywanie potraw wg przepis贸w w j臋zyku wietnamskim, organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
PIZZERIA MAJA MARIA ZDZIEBCZOK - 2017-05-30 - Piece (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z wyznaczonymi standardami (restauracja, bankiety, 艣niadania).
GEMO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-23 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Nauczyciel matematyki w gimnazjum
Gimnazjum nr 2 w Stobnie - 2016-03-11 - Stobno (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie terapeutyczne dzieci z niepe艂nosprawno艣ciami w przedszkoluwynagrodzenie 1800 z艂 netto
MARAT Markowska Karolina (Przedszkole Promyczek) - 2019-01-04 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
praca w dziale budowlanym, przyjmowanie towaru, ekspozycja na p贸艂ki
STAMP Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2016-02-01 - Przeworsk (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy, obs艂uga sprz臋t贸w gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie
BRYGIDA DUDA F.H.U. EKO-TANKO - 2018-06-15 - Niegard贸w-Kolonia (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMO艢膯 KUCHNI JAPO艃SKIEJ, UKO艃CZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 R脫WNIE呕 W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
G艂贸wne obowi膮zki Odbi贸r jako艣ciowy bie偶膮cej produkcji oraz wyrob贸w gotowych Opracowywanie raport贸w kontroli z pomiar贸w Wype艂nianie raport贸w jako艣ciowych i wprowadzanie danych Wsparcie produkcji w ustalaniu i podejmowaniu dzia艂a艅 koryguj膮cych, Wsp贸艂praca z pozosta艂ymi pracownikami Dzia艂u Jako艣ci, Udzia艂 w projektach transferu produkcji Pomiary manualne detali za pomoc膮 przyrz膮d贸w kontrolno-pomiarowych Raportowanie brak贸w w systemie Nadz贸r nad wyposa偶eniem kontrolno-pomiarowym Nadz贸r nad dokumentacj膮 jako艣ciow膮 Nadz贸r oraz audytowanie przebiegu procesu produkcji
MPT Poland Sp贸艂ka z o.o. - 2018-06-06 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Miszewko (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
UZDROWISKO 艢WINOUJ艢CIE S.A. - 2016-09-23 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2019-01-21 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 11-14
kontakt przez PUP - 2016-10-17 - K臋pice (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, CIAST Z ZASTOSOWANIEM MASZYN I URZ膭DZE艃, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ I POLSKIEJ, WYKA艃CZANIE I ESTETYCZNE DEKOROWANIE POTRAW, PRACA DWUZMIANOWA W GODZ. 12.00 - 20.00, 16.00 - 24.00, DLA OS脫B BEZROBOTNYCH ZAREJESTROWANYCH W PUP KO艁OBRZEG, POSIADAJ膭CYCH III PROFIL POMOCY.
INVEST TOWER Sp.z o.o. - 2016-12-22 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji.
kontakt przez OHP - 2019-04-02 - Zel贸w (艂贸dzkie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe lub 艣rednie, mile widziane do艣wiadczenie, wymagana znajomo艣膰 kuchni chorwackiej i ukrai艅skiej. Kontakt osobisty lub telefoniczny z pracodawc膮.Sma偶enie ryb, przygotowywanie i gotowanie owoc贸w morza, sma偶enie i przygotowywanie r贸偶nych mi臋s i sa艂atek kuchni chorwackiej i ukrai艅skiej.Kontakt telefoniczny lub osobisty z pracodawc膮.
PPHU MARCOL SM - SZYMON MARCOL - 2019-03-13 - Rybnik (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Dziwn贸wek (zachodniopomorskie)
1.przygotowywanie da艅 zgodnie z ustalonym menu i procedurami firmy2.przestrzeganie obowi膮zuj膮cych norm i standard贸w3.wsp贸艂tworzenie oferty kulinarnejMiejsce pracy: K膮ty Wroc艂awskie ul. HandlowaKontakt kandydat贸w z pracodawc膮: 511-468-592 lub 504-165-214 / rekrutacja (at) citronex.plPraca na dwie zmiany: 19-7/7-19 umowa o prac臋 na okres pr贸bny. Oferta w sali: G
CITRONEX I SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2019-06-27 - K膮ty Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionych produkt贸w i przyrz膮dzanych z nich da艅, dopilnowanie racjonalnego zarz膮dzania sk艂adnikami, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP i p.po偶. w kuchni, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowanie potrawy.
kontakt przez PUP - 2019-02-04 - Le艣na (dolno艣l膮skie)
obr贸bka termiczna potraw, grillowanie, wydawanie da艅, dbanie o czysto艣膰 stanowiska pracy, praca w godzinach 9.00-17.00 i 16.00-24.00, oferta przeznaczona jest dla os贸b powy偶ej 30 roku 偶ycia
kontakt przez PUP - 2019-11-04 - Sosnowiec (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Oborniki (wielkopolskie)
Spawanie element贸w konstrukcyjnych monta偶owych w warszatatach,sk艂adowanie element贸w konstukcyjnych.
ZAK艁AD PRODUKCJI URZ膭DZE艃 ELEKTRYCZNYCH "EL-Q" SP. Z O.O. - 2016-12-16 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dba艂o艣膰 o porz膮dek i czysto艣膰 w kuchni.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Obs艂uga klienta, przygotowywanie posi艂k贸w typu fast- food, przyjmowanie zam贸wie艅, przygotowywanie da艅 na wynos
"GRINGO BAR" Andrzej Markowski - 2018-01-23 - Bie偶u艅 (mazowieckie)