KUCHARZ Niegard贸w-Kolonia oferta pracy BRYGIDA DUDA F.H.U. EKO-TANKO
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 19,5 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie
Data publikacji: 2018-06-15
Lokalizacja: Niegard贸w-Kolonia (ma艂opolskie)
Pracodawca: BRYGIDA DUDA F.H.U. EKO-TANKO
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:32-104 Niegard贸w-Kolonia 40B, powiat: proszowicki, woj: ma艂opolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 19,5 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 godzinow膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Niegard贸w-Kolonia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ma艂opolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: proszowicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Koniusza
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 19,5 PLN/godz
Data rozpocz臋cia pracy: 15.06.2018
Data zako艅czenia pracy: 14.09.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
mile widziane do艣wiadczenie na stanowisku kucharz
Nazwa pracodawcy: BRYGIDA DUDA F.H.U. EKO-TANKO
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kazimierzy Wielkiej
Adres pracodawcy:
32-104 Niegard贸w-Kolonia 40B, powiat: proszowicki, woj: ma艂opolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: ma艂opolskie
Powiat pracodawcy: proszowicki
Gmina pracodawcy: Koniusza
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Niegard贸w-Kolonia
Numer budynku pracodawcy: 40B
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
Sprzeda偶 detaliczna paliw do pojazd贸w silnikowych
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Kazimierzy Wielkiej
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.06.2018
Oferta pracy wa偶na do: 31.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.06.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-08 - 艢lepowron (mazowieckie)
gotowanie posi艂k贸w w domu opieki
K.K. Sp. z o.o. - 2017-06-29 - W贸lka Ratowiecka (podlaskie)
Przyjmowanie towaru, przygotowanie wysy艂ek, sprawdzenie zgodno艣ci dokument贸w dostawy, roz艂adunek towaru.
KABLONEX Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Podanin (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w tradycyjnej kuchnii korea艅skiej, kontakt z prze艂o偶onymi w艂adaj膮艣cymi wy艂膮cznie j. korea艅skim, nadz贸r nad zespo艂em pracownik贸w, zaopatrzenie
GANGNAM HOUSE SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-02 - 呕ory (艣l膮skie)
1. Przygotowywanie da艅 z menu restauracji. 2. Utrzymanie czysto艣ci i porz膮dku naczy艅, sprz臋tu i pomieszcze艅 kuchennych. Oko艂o 160 godzin pracy miesi臋cznie, dyspozycyjno艣膰 w godz.: 13-24. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata. 1
kontakt przez PUP - 2018-07-09 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w do wydania, gotowanie , utrzymanie miejsca pracy w porz膮dku
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
gotowanie, pilniowanie wydanych posi艂k贸w, przygotowanie produkcji, potrzebnej do wydawania posi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
jw.
Enterprise s.c. - 2016-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej potraw; Kucharz zajmuje si臋 planowaniem , opracowywaniem receptur i przygotowywaniem potraw, deser贸w, ciast.Kucharz dobiera surowce i p贸艂produkty, ktore przygotowywuje do przygotowywania potraw, dokonuje ich jako艣ciowej oceny i wykonuje obr贸bk臋 r臋czn膮, mechaniczn膮 i termiczn膮 surowc贸w.do jego obowi膮zk贸w nale偶y obs艂uga urzadze艅 wykorzystywanych w kuchni. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. Krzycka 14 Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie pokry膰 dachowych z papy, dach贸wki, blachy. Praca na umow臋 zlecenie. 160 godzin pracy w miesi膮cu. Praca na wysokosci powy偶ej 3 metr贸w. Dyspozycyjno艣膰 w godz. 7:00-17:00. Oferta dost臋pna w sali D
kontakt przez PUP - 2017-04-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, znajomo艣膰 receptur potraw ukrai艅skich
"BRYZA" Barbara Pospieszna Pyziak - 2017-02-22 - 艁eba (pomorskie)
przygotowanie da艅, ustalanie menu, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w do potraw, konserwacja urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-10-20 - Chorz贸w (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w i nowych recpetur kuchni kreolskiej
NOLA GROUP SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-18 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Wykszta艂cenie zawodowe, do艣wiadczenie w zawodzie, praca na 3/4 etatu, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt osobisty z pracodawc膮.
PIZZERIA MAJA MARIA ZDZIEBCZOK - 2017-05-30 - Piece (艣l膮skie)
samodzielne stanowiskoi
Firma Handlowa "MIRO" - 2016-12-13 - 艁eba (pomorskie)
Nadzorowanie pracy personelu: pilarzy i drwali, pracownik贸w transportu, nadzorowanie i koordynowanie prac podwykonawc贸w prac le艣nych, prowadzenie dokumentacji wymaganej przy pracach le艣nych.
Zak艂ad Us艂ug Le艣nych Bartosz Bar艂贸g - 2017-02-09 - Kaliska (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DO SPRZEDA呕Y W LOKALACH GASTRONOMICZNYCH PRACODAWCY; WYMAGANIA: DO艢WIADCZENIE W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTURY KUCHNI ORIENTALNEJ (CHI艃SKIEJ)
BINGO JAROS艁AW FIGIEL I WSP脫LNICY SP. J. - 2018-04-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur, przepis贸w. Nadz贸r nad jako艣ci膮 zamawianych produkt贸w.
JERZY ADAMCZYK PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE - 2017-03-14 - Przejazdowo (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅 kuchni ba艂ka艅skiej
AGP P臋kala Koz艂owska Sp.j. - 2018-02-23 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
IRENA SZCZYPA - 2017-06-07 - Pu艂awy (lubelskie)
Zakres obowi膮zk贸w dla kucharza. Kontakt tel. 41 315 10 72
M艂odzie偶owy O艣rodek Wychowawczy w Podzamczu - 2018-02-21 - Ch臋ciny (艣wi臋tokrzyskie)
Wykszta艂cenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane do艣wiadczenie zawodowe; akt. ksi膮偶eczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie nale偶ytej czysto艣ci i porz膮dku; Dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepis贸w BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: So艣nicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-02-05 - So艣nicowice (艣l膮skie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w, dbanie o estetyk臋 talerza, ustalanie receptur, kontrola zapas贸w magazynowych, kierowanie zespo艂em pomocy kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Katowice (艣l膮skie)
Przew贸z pracownik贸w na trasie Zgierz- 艁贸d藕
DYNAMIC TRAVEL KURZAWA I KURZAWA SP.J. - 2016-07-20 - Zgierz (艂贸dzkie)
-
Powszechna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w SPO艁EM w Ko艣cierzynie - 2018-06-11 - Ko艣cierzyna (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w..ciast, deser贸w
"MAR-ROM" Marian Janiszek i wsp贸lnicy - 2018-06-27 - Gielni贸w (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - 艢migiel (wielkopolskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posi艂k贸w, opieka nad m艂odzie偶膮
OHP Mazowiecka Wojew贸dzka Komenda w Warszawie - 2017-01-03 - Ciechan贸w (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, p贸艂produkt贸w, kr臋cenie pizzy
Galeria "MANTA" SC Robert Cidy艂o, Przemys艂aw Cidy艂o - 2017-01-19 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
Sklep Spo偶ywczo - Przemys艂owy Anna G贸recka - 2016-02-18 - Zator (ma艂opolskie)