KUCHARZ Kąty Wrocławskie oferta pracy CITRONEX I SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 200 PLN
Zakres obowiązków: 1.przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i procedurami firmy2.przestrzeganie obowiązujących norm i standardów3.współtworzenie oferty kulinarnejMiejsce pracy: Kąty Wrocławskie ul. HandlowaKontakt kandydatów z pracodawcą: 511-468-592 lub 504-165-214 / rekrutacja (at) citronex.plPraca na dwie zmiany: 19-7/7-19 umowa o pracę na okres próbny. Oferta w sali: G
Data publikacji: 2019-06-27
Lokalizacja: Kąty Wrocławskie (dolnośląskie)
Pracodawca: CITRONEX I SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Handlowa, 55-080 Kąty Wrocławskie, powiat: wrocławski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
1.przygotowywanie dań zgodnie z ustalonym menu i procedurami firmy2.przestrzeganie obowiązujących norm i standardów3.współtworzenie oferty kulinarnejMiejsce pracy: Kąty Wrocławskie ul. HandlowaKontakt kandydatów z pracodawcą: 511-468-592 lub 504-165-214 / rekrutacja (at) citronex.plPraca na dwie zmiany: 19-7/7-19 umowa o pracę na okres próbny. Oferta w sali: G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kąty Wrocławskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wrocławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kąty Wrocławskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
1) wykształcenie minimum zawodowe, mile widziane kierunkowe gastronomia, hotelarstwo2) 2-3 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku; kucharza, pomocy kuchennej3) umiejętność opracowywanie nowych receptur, pracy pod presją czasu, dobrej organizacji pracy własnej4) inne brak
Nazwa pracodawcy:
CITRONEX I SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Bohaterów II Armii Wojska Polskiego 64, 59-900 Zgorzelec, powiat: zgorzelecki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: zgorzelecki
Gmina pracodawcy: Zgorzelec
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgorzelec
Ulica pracodawcy: Bohaterów II Armii Wojska Polskiego
Numer budynku pracodawcy: 64
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.06.2019
Oferta pracy ważna do: 27.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2c8fb97548a25391d0ba2063a164e983
Podobne oferty pracy
przygotowywanie i podawanie potraw
Zespół Pałacowo-Parkowy im. Jana Witkowskiego, Magdalena Witkowska - 2019-05-22 - Bądzów (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kraśnik (lubelskie)
przygotowywanie posiłków (dania domowe)
FHU OPTIMA Anna Pluta - 2019-03-27 - Końskie (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Ośrodek Szkolenia Zawodowego w Dobieszkowie - 2018-06-14 - Dobieszków (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiem, wykształcenie min. zasadnicze zawodowe,umiejętności: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, znajomość ziół oraz innych produktów stosowanych w kuchni tajwańskiej, uprawnienia: książeczka sanitarno-epidemiologiczna, doświadczenie zawodowe: min.5 lat w kuchni orientalnej. Ogólny zakres obowiązków: wykonywanie potraw kuchni tajwańskiej w/g oryginalnych receptur, prezentowanie potraw klientom restauracji, że szczególnym opisem składników dań, projektowanie menu, dobór nowych dań.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Lublin (lubelskie)
Właściwie organizuje pracę personelu kuchennego. Uczestniczy w planowaniu jadłospisu i przygotowywaniu wg niego posiłków. Sporządza posiłki zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Dba o czystość pomieszczeń kuchennych, utrzymuje w stanie używalności powierzony sprzęt kuchenny. Stosuje normy i zasady zawarte w przedszkolnych księgach HACCP. Wykonuje inne czynności zlecone przez Dyrektora wynikające z organizacji pracy przedszkola.
PRZEDSZKOLE NR 3 W OLEŚNICY - 2018-10-05 - Oleśnica (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw wg receptur pracodawcy, głównie w weekendy
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Puławy (lubelskie)
gotowanie, sporządzanie potraw dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Jarosławiec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnej kuchni ukraińskiej i rosyjskiej (bliny, kartacze, pielmieni, wareniki, okroszka) wg tradycyjnych receptur, przygotowywanie dań z dziczyzny.
kontakt przez PUP - 2019-01-31 - Płock (mazowieckie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Bolków (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni włoskiej zgodnie z recepturami, samodzielne układanie listy zakupów oraz menu, ścisła współpraca z szefem kuchni i innymi pracownikami .
kontakt przez PUP - 2019-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
WYRABIANIE PIZZY, PRZYGOTOWYWANIE KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA :WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE KIERUNKOWE, UMIEJĘTNOŚĆ KRĘCENIA PIZZY, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, PRACA W PRZEDZIALE GODZINOWYM 11-17; 17-22
PIZZA TEAM JUSTYNA DROZD - 2018-12-04 - Szczecin (zachodniopomorskie)
x
Teresa Żur - Restauracja Orientalna - 2019-06-18 - Białystok (podlaskie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie z zamówieniem i ofertą, zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potraw, dbanie o prawidłowe wykorzystanie sprzętu i wyposażenia, dbanie o powierzone mienie, dbanie o jego sprawność techniczno- użytkową, przestrzeganie i właściwe stosowanie obowiązujących zasad i przepisów BHP i Ppoż.
Marta Müller P.H.U. MM TRANS - 2017-03-01 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków glównie obiadów, pizzy, twisterów, utrzymanie czystości zakładu:kuchnia, zaplecze, toalety i posesji przygotowywanie półproduktów do sporządzania pizzy; utrzymanie w czystości zakładu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków
RENATA PYSZ SPRZEDAŻ HURTOWA I DETALICZNA ODZIEŻY - 2018-03-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Sporządzanie listy zakupów, sporządzanie menu, przygotowywanie posiłków dań kuchni indyjskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-23 - Białystok (podlaskie)
praca na dwie zmiany, przygotowywanie posiłków
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-09-22 - Koło (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA" - 2019-05-24 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni świata, w szczególności bengalskiej i tajskiej; wybór i zamawianie produktów praz przypraw;
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Opole (opolskie)
staż w Restauracji Twoje Smaki
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Prowadzenienie zajęć opiekuńczo - wychowawczych z dziećmi w wieku przedszkolnym. Praca w wymiarze 1/2 etatu.
ZESPÓŁ SZKOLNO PRZEDSZKOLNY W GOSZOWICACH - 2017-12-07 - Frączków (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (w systemie 2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2018-04-20 - Kraków (małopolskie)
Praca przy woku, przygotowanie wszystkich oferowanych w restauracji dań chińskich, tworzenie menu, dokonywanie zakupów artykułów kuchni chińskiej. Praca w godzinach od 9:00 do 21:00, dwie zmiany, dwa dni pracy, dwa dni wolnego. Umowa o pracę na czas określony
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw, gotowanie obiadów, pomoc w pracach kuchennych
kontakt przez OHP - 2018-02-19 - Skomielna Biała (małopolskie)
Staz dla osoby do 29 rż. zarej. w tut. Urzedzie posiad. II profil pomocy i spełn. kryteria projektowe. Godziny odbywania stażu od 8:00 do16:00. 1.Zapoznanie się z programem stażu, przepisami, statutem i regulaminami w tym: przeszkolenie z zakresu BHP i ppoż., zapoznanie z programem stażu i omówienie zakresu zadań zawodowych wykonywanych przez stażystę, zapoznanie z Regulaminem Pracy2.Zapoznanie pracownika z miejscem pracy, w którym będzie odbywał staż3.Zapoznanie z obowiązkami stażysty4.Zapoznanie z rodzajem posiłków sporządzanych w kuchni:- potrawy dla wychowanków Świetlicy Profilaktyczno-Wychowawczej- potrawy dla uczniów szkół podstawowych i średnich- potrawy dla osób starszych- potrawy wydawane z okazji organizowanych imprez okolicznościowych 5.Sporządzanie potraw z mięsa, drobiu, ryb, sporządzanie potraw jarskich.6.Przygotowanie deserów, napojów zimnych i gorących oraz przystawek i prostych dań7.Zapoznanie z zasadami i wdrażanie do przestrzegania norm żywieniowych zalecanych przy sporządzaniu posiłków w zależności od grup odbiorców dla której są przeznaczone8.Uczestnictwo w codziennym pobieraniu prób żywieniowych i zapoznanie z zasadami prawidłowego przechowywania prób9.Stosowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP10.Uczestnictwo w przygotowaniu jadłospisów11. Dbanie o racjonalne i prawidłowe porcjowanie posiłków12.Udział w przygotowywaniu posiłków13.Nauka samodzielnego przygotowywania posiłków pod nadzorem szefa kuchni14.Wydawanie posiłków przygotowywanych w kuchni. 15.Przeszkolenie w zakresie przestrzegania wszelkich zaleceń kontroli sanitarnej16.Utrzymywanie czystości w pomieszczeniach użytkowych kuchni, zaplecza kuchennego, Sali klubowej. 17.Dbałość o punktualne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2019-02-20 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Praca przy produkcji pieczywa
Piekarnia "AGA" Agnieszka Poddaniec - 2017-06-06 - Huszlew (mazowieckie)
przyrzadzanie i przygotowywanie potraw według receptur kuchni orientalnej, w szczególności kuchni indyjskiej, wstępne przygotowanie składfników do gotowania, dbałośc o czydtośc stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Pułtusk (mazowieckie)