KUCHARZ Kołobrzeg oferta pracy SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Data publikacji: 2019-05-24
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Korzeniowskiego 7, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w soboty i niedziele.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do 3200 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.05.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
SPOŁEM Spółdzielczy Ośrodek Wypoczynkowy "ZORZA"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Korzeniowskiego 7, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Godziny : 8-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Korzeniowskiego
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.05.2019
Oferta pracy ważna do: 24.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 24.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 24.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?4e73d5e555ad2aa1ec3938239a2eaa25
Podobne oferty pracy
sprzedaż artykułów spożywczo - przemysłowych, obsługa kasy fiskalnej, obsługa programu komputerowego dotyczącego dostaw i sprzedaźy towrów, prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Grębów (podkarpackie)
obsluga klientów,nawiązywanie i utrzymywanie kontaktów z konttrahentami m.im. z Chin
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie dań według receptur.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Fostakowski Stanisław - 2017-08-16 - Zamość (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porzządek i higienę w miejscu pracy, czytanie receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej
Kebab King Star-MD Saiful Islam - 2016-03-30 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie potraw wg. obowiązującego menu i przepisów, sporządzanie zamówień, nadzór nad jakością zamawianej żywności i racjonalne gospodarowanie surowcem, nadzór nad przestrzeganiem procedur, rzetelne i prawidłowe sporządzanie inwentaryzacji miesięcznej oraz delegowanie zadań pomocnikom pracujących w kuchni, ścisła współpraca z koordynatorem, szkolenie nowo zatrudnionych pracowników, dbanie o powierzony sprzęt.
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Piaseczno (mazowieckie)
prowadzenie negocjacji z dostawcami i odbiorcami towarów i usług, w tym wietnamskimi, przygotowywanie oraz zawieranie umów handlowych, zgodnie z pełnomocnictwami
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
według zawodu
Hotel Huszcza Stanisław Huszcza - 2017-05-04 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
robienie placków do pizzy, przygotowanie produktów do pizzy, rozwożenie pizzy
Pizzeria "PLACKARNIA" Adam Szymanowski - 2017-03-06 - Mszczonów (mazowieckie)
w/g stanowiska
FEEL BETTER Katarzyna Sławska - 2016-11-10 - Kielce (świętokrzyskie)
jw.
JUMA M.BIERNACKI I WSP. SP.J - 2018-03-14 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie dań z menu, obsługa gości.
GOOD FOOD Piotr Witulich - 2017-01-05 - Baboszewo (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Połczyn-Zdrój (zachodniopomorskie)
Gotowanie barszczu, placków ziemniacznych bez mąki Umowa o pracę na czas okreslony. Praca jednozmianowa: w przedziale czasowym: 10:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
prace interwencyjne: układanie towaru na półkach, kontrola etykiet cenowych, drobne czynności porządkowe na terenie sklepu
kontakt przez PUP - 2019-04-08 - Sulęcin (lubuskie)
wg stanowiska
DABAS Sp. z o.o - 2017-03-17 - Darłowo (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni polskiej, galicyjskiej i ukraińskiej,- nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami,- dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni.
ELTUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-28 - Niemcza (dolnośląskie)
obsługa kuchni, przygotowywanie potraw
PPHU "ALEX" ALEKSANDER SERWATKA - 2016-01-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie potraw, dbałość o stanowisko pracy
DYM NA WODZIE R. NIEWIAROWSKI, M.KUCZYŃSKA-NIEWIAROWSKA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-06-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków dla podopiecznych
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Bytom (śląskie)
sporządzanie, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej (kebab, pizza turecka), obsługa klientów, odbiór zamówionych towarów z Niemiec, praca na 2 zmiany (11.00-19.00,16.00 - 24.00)
"DIYARE" DONER KEBAB-BAR ABDULLAH KAHRAMAN - 2016-02-22 - Bogatynia (dolnośląskie)
zgodny z charakterem stanowiska pracy tj. m.in. przygotowywanie posiłków zgodnie z zaleceniami bezpośredniego przełożonego na zmianie brygadzisty, sporządzenie posiłków zgodnie z normami żywienia oraz przestrzeganie przepisów i standardów kulinarnych, wydawanie posiłków, przestrzeganie godzin wydawania i ilości wydawanych posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniach kuchni, zmywalni i jadalni, a także utrzymanie czystości maszyn, urządzeń oraz sprzętu kuchennego i naczyń stołowych
Dom Pomocy Społecznej "MAGNOLIA" w Głogowie - 2017-12-12 - Głogów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, miejsce pracy Zakład Pielęgnacyjno-Rehabilitacyjny Kocikowa
JOMAR-MED SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-12 - Pilica (śląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
ocena surowców, produktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstepna surowców, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami; wykończenie, porcjowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw.
Condohotels Management Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
rozwożenie okien dachowych , schodów strychowych po terenie Rzeszowa oraz woj. Podkarpackiego, dodatkowo (sporadycznie) montaż okien dachowych.
PHU WASIAK - 2016-05-02 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie/ serwowanie potraw.(wynagrodzenie 2775 zł- 2980 zł brutto/mc)
FRANGOS KAMIL PIANKO, DANIEL GREC S.C. - 2018-03-20 - Łomża (podlaskie)
kucharz. Miejsce wykonywania pracy Zabrze lub Zbrosławice.
Przedsiębiorstwo Usługowo-Handlowe Zbigniew Tucholski Restauracja Niezłe Ziółko - 2018-06-26 - Zabrze (śląskie)
Pryzgotowanie posiłków obiadowych i garmażeryjnych
Rancho-Catering" Kazimiera Żegleń - 2017-03-23 - Skomielna Biała (małopolskie)
Malowanie, szpachlowanie, montarz płyt kartonowo gipsowych.
KWALEN KWASIBORSKI LENARTOWICZ SPÓŁKA JAWNA - 2016-11-10 - Gdańsk (pomorskie)