KUCHARZ Końskie oferta pracy FHU OPTIMA Anna Pluta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 125 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków (dania domowe)
Data publikacji: 2019-03-27
Lokalizacja: Końskie (świętokrzyskie)
Pracodawca: FHU OPTIMA Anna Pluta
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 38, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków (dania domowe)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 125 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Końskie
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: świętokrzyskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: konecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Końskie
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 125 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 28.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: FHU OPTIMA Anna Pluta
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Adres pracodawcy:
3 Maja 2/4, 26-200 Końskie, powiat: konecki, woj: świętokrzyskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: świętokrzyskie
Powiat pracodawcy: konecki
Gmina pracodawcy: Końskie
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Końskie
Ulica pracodawcy: 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 2
Profil działalności pracodawcy:
restauracje i inne stałe placówki gastronomiczne
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Końskich
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 29.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymywanie należytej czystości, porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych, przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
kucharzstaż w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Nowa Dęba (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków kuchni cateringowej
"GREK RTC" SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-03-19 - Zgierz (łódzkie)
Pozostali pracownicy obsługi biurowej- oferta stażu realizowana w ramach projektu współfinansowanego ze środków EFS w ramach ( PO WER) Wymagania: wykształcenie wyższe, obsługa komputera.
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Nowy Sącz (małopolskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Pajęczno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci.
POGOTOWIE OPIEKUŃCZE NR 1 - 2018-12-03 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie tradycyjnych i regionalnych dań kuchni chińskiej na patelniach typu WOK.
Katarzyna Świst-Wang Chun Xiang - 2019-03-27 - Wejherowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w Szpitalu Dziecięcym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECIĘCY W KRAKOWIE - 2017-12-14 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie potraw, wydawanie posiłków, dbanie o porządek w miejscu pracy.
Zajazd "Karliczek u Marka" S. C.Marek Brunon, Marek-Bugiel Teresa - 2015-12-02 - Świerklany Dolne (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW.
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Opoczno (łódzkie)
przygotowywanie potraw porcjowanie i dekorowanie wyrobów kulinarnych przygotowywanie menu
P.H.U. ALPOL S.C. - 2018-05-17 - Rochna (łódzkie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowywanie i dekorowanie posiłków, sprzątanie i pomoc w kuchni.Godziny pracy do uzgodnienia.
GÓRALSKA CHATA MARIAN HUMIEJA - 2018-04-05 - Stare Boryszewo (mazowieckie)
-obsługa klienta-zamawianie oraz przyjmowanie towaru-układanie lady mięsnej-dbanie o czystość stoiska oraz zachowanie standardów firmy
"Sklepy Plusik" D.J. Mirek sp. jawna - 2016-11-09 - Oświęcim (małopolskie)
Samodzielne gotowanie, oraz przyuczenie się do nowego menu restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Zamość (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
MANOR HOUSE s.c - 2018-10-24 - Chlewiska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków wg przepisów dietetyka, obsługa urządzeń oraz narzędzi kuchennych, wydawanie posiłków, utrzymanie czystości w miejscu wykonywania czynności, oferta przeznaczona dla osób bezrobotnych do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Sosnowiec (śląskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2019-01-17 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie dań typu kebab, fast food, falafel.
kontakt przez PUP - 2019-02-05 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-11-27 - Otmuchów (opolskie)
ochrona obiektu
Ochrona Mienia ANGELUS Jarosław Wolicki - 2016-01-13 - Stara Dąbia (lubelskie)
naprawa maszyn włókienniczych; umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące, następnie na czas określony do 33 miesięcy.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Konstantynów Łódzki (łódzkie)
- prace w sklepie
Marian Stypułkowski Delikatesy "Jaskółka" - 2019-01-03 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, nadzór nad jakością zamówionej żywności
kontakt przez PUP - 2017-11-03 - Radom (mazowieckie)
• przygotowanie świeżych posiłków (częściowo tradycyjnej kuchni Szwabii)• kuchnia à la carte
Gasthof Adler - 2016-12-12 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowywanie posiłków w/g karty menu i wydawanie dla klientów, obsługa cateringów i przyjęć. Okres próbny umowa zlecenie, kolejan umowa o pracę. Praca w systemie co drugi dzień. Kontakt osobisty po wcześniejszym telefonicznym.
Bożena Julia Polak-Stojanowa ZAŚCIANEK POLSKI - 2015-12-03 - Siedlce (mazowieckie)
według zawodu
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Sulechów (lubuskie)
przygotowywanie potraw, wybór naczyń do podawania dań, nadzór nad jakościa zywności, przestrzeganie przepisów BHP oraz czystaosci na zajmowanym stanowisku pracy, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie, ewentualną wymianę przyrządzeń uzywanych w kuchni, znajomośc zasad dotyczacych żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Świętochłowice (śląskie)