KUCHARZ K/M (KUCHNIA BAŁKAŃSKA, ŚRÓDZIEMNOMORSKA) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ K/M (KUCHNIA BAŁKAŃSKA, ŚRÓDZIEMNOMORSKA)
Wynagrodzenie: od 2 600 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni bałkańskiej i śródziemnomorskiej; sporządzanie listy zakupów; dbanie o porządek w miejscu pracy
Data publikacji: 2019-05-27
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw kuchni bałkańskiej i śródziemnomorskiej; sporządzanie listy zakupów; dbanie o porządek w miejscu pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 600 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w godz. 9-17, 14-22
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ K/M (KUCHNIA BAŁKAŃSKA, ŚRÓDZIEMNOMORSKA)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 600 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Data zakończenia pracy: 30.06.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy:
Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Kuchnia śródziemnomorska
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kuchnia bałkańska
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie podstawowe; znajomość kuchni bałkańskiej i śródziemnomorskiej; 6 miesięcy doświadczenia zawodowego. Obowązki: przygotowywanie potraw kuchni bałkańskiej i śródziemnomorskiej; sporządzanie listy zakupów; dbanie o porządek w miejscu pracy. Możliwość wyżywienia.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 8
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 27.05.2019
Oferta pracy ważna do: 10.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 27.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 27.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5bbc7adf25222ec22fc89c3e236042ad
Podobne oferty pracy
dostawa komponetnów dla pracowników, odstawianie oklejonych mebli
PPUH Danuta Liberacka RODZONE 13 - 2018-09-25 - Rodzone (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
obsługa kasy fiskalneji terminala płatniczego, obsługa stoiska mięsa i wędlin
Dino Polska S.A. - 2016-03-10 - Lutomiersk (łódzkie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Dźwierzuty (warmińsko-mazurskie)
Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, doświadczenie mile widziane, mile widziana chęć do pracy, kandydatem może być osoba z orzeczeniem o niepełnosprawnościZakres obowiązków: praca w kuchni
OŚRODEK GASTRONOMICZNO-REKREACYJNY LEŚNICZÓWKA KRZYSZTOF SZKUDŁAPSKI - 2019-01-31 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Sporządzanie i doprawianie potraw. Paca w stołówce pracowniczej Auchan w Bielsku - Białej przy ul. Boh. Monte Cassino 421. Praca jednozmianowa od pn do pt w godz. 7.30-15.30.
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Pysz-ne Małgorzata Pysz - 2017-08-30 - Bielsko-Biała (śląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnych- kuchnia polska
"JADWIGA-HELWAND" S.C. FIGURSKA HELENA, FIGURSKI ZBIGNIEW - 2019-03-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Kierowanie robotami drogowymi
Przedsiębiorstwo Robót Drogowych SA - 2016-08-08 - Poddębice (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
wykszt. średnie, dosw. 1 rok, pr. jazdy kat. B, prof. II
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
Wael Qaraqish PRZEDSIĘBIORSTWO GASTRONOMICZNE - 2019-04-16 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków, wypiek pizzy.
U DZIEWCZYN Karolina Wojnarowska - 2017-01-20 - Strzyżów (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków
Mariusz Ulidowski - 2018-08-20 - Biłgoraj (lubelskie)
Rozporządzanie pracy między pracownikamiZarządzanie zespołemPrzygotowanie posiłkówNadzór jakości potrawNadzór nad estetyką podawanych dań
" GOŚCINIEC OAZA" Grzegorz Wierzchnicki - 2019-03-01 - Sorkwity (warmińsko-mazurskie)
-Praca w Galerii Kociewskiej w Pizzerii Włoskiej,-Osoby zainteresowane pracą proszone są o przesłanie CV wraz ze zdjęciem na adres: izka249 (at) op.pl,-Godziny pracy wg grafiku - Pizzeria otwarta od poniedziałku do niedzieli w godz. 9-21,-Samodzielna praca na stanowisku pizzermana.
CEZARY SUSKA SCS - 2017-03-03 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej i włoskiej (pizze, makarony).
kontakt przez PUP - 2019-02-25 - Warszawa (mazowieckie)
Pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT CZERPALNYCH I PODWODNYCH SP.Z O. O. - 2018-11-28 - Gdańsk (pomorskie)
gotowanie potraw, dbałość o estetykę podawanych dań, dbałość o porządek na stanowisku pracy. Praca na pełen etat od poniedziałku do niedzieli w godzinach 8-16; 13-21
Bon Apetito Sp. z o.o. - 2017-06-22 - Janki (mazowieckie)
Przyjmowanie produktów z magazynu odpowiadających normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jadłospisem, oszczędne gospodarowanie artykułami spożywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i właściwe przechowywanie próbek pokarmowych.
Gdański Zespół Żłobków - 2018-02-16 - Gdańsk (pomorskie)
prace kuchenne i pomocnicze w naleśnikarni
D.O.M. Danuta Laskowska - 2015-12-29 - Paprotnia (mazowieckie)
Kierowca ciągnika siodłowego Polska - Niemcy
Publiczny Transport Drogowy J. Kujawa - 2017-06-16 - Mirosławiec Górny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań i posiłków na cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-06-12 - Zagórze (mazowieckie)
-
MARS Marcin Raczyński - 2017-03-28 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
jw.
FOOD INVESTMENT S. A. - 2016-08-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
KAWIARNIA ANTYK - 2018-09-04 - Puławy (lubelskie)
przygotowanie śniadań, przygotowanie dań kuchni polskiej, włoskiej, deserów, przygotowanie dań na przyjecia okolicznościowe, obsługa urządzeń gastronomicznych
B & B Bogdan Roszkowski - 2016-02-15 - Zielona Góra (lubuskie)
obieranie krojenie, sprawdzanie jakości dostaw, przygotowywanie surowców do obiadów.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Świdnica (dolnośląskie)
-
Powszechna Spółdzielnia Spożywców SPOŁEM w Kościerzynie - 2018-06-11 - Kościerzyna (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-11-30 - Warszawa (mazowieckie)