KUCHARZ NA JEDNOSTCE PŁYWAJĄCEJ Gdańsk oferta pracy PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT CZERPALNYCH I PODWODNYCH SP.Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ NA JEDNOSTCE PŁYWAJĄCEJ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-11-28
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT CZERPALNYCH I PODWODNYCH SP.Z O. O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Przetoczna 66, 80-702 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w godzinach 07:00-19:00, w równoważnym systemie pracy 15 dni pracy/ 15 dni wolne.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ NA JEDNOSTCE PŁYWAJĄCEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.12.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe - w zawodzie kucharza, doświadczenie zawodowe co najmniej dwa lata, podstawowe uprawnienia morskie. Praca w godzinach 07:00-19:00, w równoważnym systemie pracy 15 dni pracy/ 15 dni wolne. Miejsce pracy: Jednostki pływające PRCiP. Początek zmiany w Gdańsku lub w Gdyni. Kontakt osobisty na adres: Gdańsk, ul. Przetoczna 66 lub telefoniczny pod numer 58 304 34 81 (w.212).
Nazwa pracodawcy:
PRZEDSIĘBIORSTWO ROBÓT CZERPALNYCH I PODWODNYCH SP.Z O. O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Przetoczna 66, 80-702 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Adres strony pracodawcy: www.prcip.pl
Ulica pracodawcy: Przetoczna
Numer budynku pracodawcy: 66
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.11.2018
Oferta pracy ważna do: 28.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
oferta stażu: sporządzanie pizzy, utrzymywanie na bieżącą czynności na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2016-04-21 - Piła (wielkopolskie)
strzyżenie, farbowanie, czesanie, utrzymanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - Hajnówka (podlaskie)
Przygotowywanie samodzielne posiłków.
"RE MAR", Renata Golonka - 2016-06-27 - Stary Sącz (małopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; Praca Restauracja Gospoda " Czarny Wieloryb"; wstępnie kontakt tel.,w godz.9.00-17.00; Praca w godz.6-14,10-18
MARCIN STUKAN , "INDUSTRIAL" - 2017-02-10 - Damnica (pomorskie)
Przygotowywanie i podawanie posiłków. Dbanie o porządek w miejscu pracy.
WIOLETTA SITNICKA DOM OPIEKI "FLORANS" - 2017-04-27 - Stare Babice (mazowieckie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-11-07 - Wieleń (wielkopolskie)
Obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Świdnik (lubelskie)
Zapozanie się z przepisami dotyczącymi ubezpieczenia społecznego rolników, ubezpieczenia zdrowotnego oraz z przepisami mającymi zastosowanie w pracy i funkcjonowaniu organu administracji rządowej. Asystowanie w czynnościach obsługi informacyjnej interesantów. Kompletowanie dokumentów dotyczących ubezpieczenia, prowadzenie akt. Wykonywanie czynności kancalaryjnych.
kontakt przez PUP - 2018-10-08 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
Pałac Śródka Sp. z o.o. - 2016-04-15 - Białokoszyce (wielkopolskie)
Przygotowywanie dan i poiłków.
LOK ARTUR RYDZICKI - 2017-12-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
kucharz
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw, ustalanie kart dań
kontakt przez PUP - 2016-06-23 - Ropa (małopolskie)
Kucharz
Sklep Spożywczo Przemysłowy Całodobowy Kazimieruk Bożena - 2017-03-30 - Czyżew (podlaskie)
przygotowywanie posiłków, wypełnianie funkcji koordynatora pomiędzy personelem z Ukrainy zatrudnionym przez zgłaszającego ofertę pracy krajowej a kierownictwem pracodawcy, praca na terenie województwa śląskiego.
DRYPS SERVICE SPÓŁKA ZO.O - 2018-02-09 - Sosnowiec (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe oraz znajomość kuchni. Kontakt z pracodawcą osobisty po wcześniejszym umówieniu telefonicznym.
MAŁGORZATA OSIŃSKA-WRONA - 2018-04-05 - Rybnik (śląskie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-23 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
samodzielne przygotowywanie potraw hinduskich i polskich
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Zielonki-Parcela (mazowieckie)
poszujemy osób lubiących gotować,doświadczenie nie jest wymagane ,przeprowadzamy szkolenia Wykształcenie zawodowe lub średnie
Józef Koc ,Stanica Wodna PTTK-Krutyń/Restauracja SKARBIEC - 2016-05-16 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
- kuchnia gruzińska
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Tczew (pomorskie)
przygotowywanie śniadań,pieczenie potraw potrzebnych do produkcji,przygotowywanie sałatek
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Częstochowa (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań.
Dariusz Handiuk - 2016-06-07 - Wielącza (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
"FRANGOS" Kamil Pianko - 2017-11-24 - Ostrołęka (mazowieckie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie: brak wymagań; możliwość zdobywania cennego doświadczenia przy tworzeniu dań z jednej z najciekawszych kuchni świata, szkolenie stanowiskowe rozwijające umiejętności, grafik dostosowany do indywidualnych potrzeb; miejsce pracy: Gliwice
ART SUSHI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-12-01 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie potraw według karty, pieczenie ciast.
Restauracja BROWAR Mariola Piotrzkowska - 2018-05-07 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni włoskie - pizza
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Złotoryja (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA
ZIEMNIAK I SPÓŁKA MICHAŁ RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C. - 2017-12-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej,-Miejsce pracy Tczew, Plac Hallera,-Godziny pracy: 13-21,-CV prosimy wysyłać na adres: dorota (at) fes.pl
KAZOKU SP. Z O.O. - 2016-11-09 - Tczew (pomorskie)