KUCHARZ Sorkwity oferta pracy " GOŚCINIEC OAZA" Grzegorz Wierzchnicki
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Rozporządzanie pracy między pracownikamiZarządzanie zespołemPrzygotowanie posiłkówNadzór jakości potrawNadzór nad estetyką podawanych dań
Data publikacji: 2019-03-01
Lokalizacja: Sorkwity (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: " GOŚCINIEC OAZA" Grzegorz Wierzchnicki
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Olsztyńska 20, 11-731 Sorkwity, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Rozporządzanie pracy między pracownikamiZarządzanie zespołemPrzygotowanie posiłkówNadzór jakości potrawNadzór nad estetyką podawanych dań
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Sorkwity
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: mrągowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Sorkwity
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
niemiecki, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
angielski, w mowie - A1 - początkujący, w piśmie - A1 - początkujący
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Praca w zespole, łatwość nawiązywania kontaktów.
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: Kreatywność
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Nazwa pracodawcy: " GOŚCINIEC OAZA" Grzegorz Wierzchnicki
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Adres pracodawcy:
Olsztyńska 20, 11-731 Sorkwity, powiat: mrągowski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: mrągowski
Gmina pracodawcy: Sorkwity
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Sorkwity
Ulica pracodawcy: Olsztyńska
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Mrągowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 01.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 01.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 01.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Dystrybucja gazu propan-butan w butlach 11kg, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-08-24 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków, serwowanie potraw (śniadania, obiady, kolacje)
OŚRODEK ROZWOJU EDUKACJI - 2017-03-08 - Sulejówek (mazowieckie)
sporządzanie potraw
PHU Małgorzata Osuchowska - 2019-02-13 - Malbork (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych w porze śniadań.- Wynagrodzenie: 3050 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w rónoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 5:00-13:00 + soboty, niedziele i święta. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane wykształcenie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych lub aktualne badania do celów sanitarno-epidemiologicznych. Wymagana staranność, szybkość, umiejętność współpracy zespołowej, dyspozycyjność. Mile widziana znajomość języków obcych.
kontakt przez PUP - 2019-02-06 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wytycznymi pracoadawcy; dbanie o czystość miejsca pracy. Praca na umowę zlecenie, 160 godzin pracy miesięcznie; dyspozycyjność od poniedziałku do piątku 10 godzin dziennie w godz. 12:00-22:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 1 rok. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-09-11 - Wrocław (dolnośląskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:00-12:00,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2018-10-11 - Tczew (pomorskie)
produkcja dań kuchni polskiej mięsnej, mlecznej. Produkcja sałatek, surówek. Przygotowanie dań do wydania i wydawanie w czasie obsługi. Dbanie o stanowisku pracy i powierzony sprzęt
DOMINIKA GAŁEK FIRMA HANDLOWA PRESS - 2017-01-30 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów
kontakt przez PUP - 2018-11-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie i gotowanie dań, potraw kuchni orientalnej - azerbejdżańskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków. Układanie menu.
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2018-08-24 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków, nadzór nad pracą w kuchni i organizacja pracy, zarządzanie produktami i stanami magazynowymi
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Tarnów (małopolskie)
zabezpieczenie, pobieranie, obróbka wstępna surowców i półproduktów, obsługa maszyn i urządzeń kuchennych, utrzymywanie czystości, dekorowanie, porcjowanie i wydawanie potraw,
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Świecie (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i wydawanie ich
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "PIGO" - 2016-06-06 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
Monika Tomaszewska G-Service - 2016-04-28 - Malbork (pomorskie)
zgodny ze stanowiskiem
HARTEK BERNARD RUPNIEWSKI - 2017-04-19 - Ostaszewo (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-12-19 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Morawica (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
PPHU "POSTĘP" Sp. z o.o. - 2017-07-12 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
właścicwy dla stanowiska pracy: kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-28 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
Samodzielna praca w kuchni
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2016-10-26 - Paary (lubelskie)
- kontrola i ocena powierzchni elementu przed lakierowaniem;- krycie natryskowe prostych i złożonych elementów kompozytowych o powierzchni od 1 do 40 m2;- obsługa specjalistycznych urządzeń, w tym pistoletów malarskich.
Axopar Boats Poland Sp. z o.o. - 2018-10-04 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2019-01-18 - Zbąszyń (wielkopolskie)
Praca na kuchni
"Piast - spółka cywilna " Violetta Tuszakowska, Marek Kałucki, Anna Kwiecień, Grzegorz Kwiecień - 2017-08-10 - Malbork (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-04-25 - Pogwizdów (śląskie)
pomoc pacjentom w czynnościach pielęgnacyjnych
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej; turecki kebab; zamawianie towarów. Godz. pracy: 9.00-24.00 Kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-15.Praca na czas nieokreślony.
JOYSTAN FERNANDES "BEST FOOD" - 2019-01-22 - Słupsk (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-06-29 - Rewal (zachodniopomorskie)
obsługa gości korzystających z usług baru
PPUH STAR-POL Andrzej Sinkiewicz - 2016-10-13 - Ostrówek (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków i deserów
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Zamość (lubelskie)