KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Zbąszyń oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.
Data publikacji: 2019-01-18
Lokalizacja: Zbąszyń (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zbąszyń, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zbąszyń
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowotomyski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość kuchni tureckej, umiejętność obsługi urządzeń gastronomicznych, znajomość ciągu technologicznego
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Adres pracodawcy:
Kolejowa 2, 64-300 Nowy Tomyśl, powiat: nowotomyski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: nowotomyski
Gmina pracodawcy: Nowy Tomyśl
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Nowy Tomyśl
Ulica pracodawcy: Kolejowa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Nowym Tomyślu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 18.01.2019
Oferta pracy ważna do: 01.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 18.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 18.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pracownik fizyczny
kontakt przez PUP - 2018-04-23 - Czempiń (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Mariola Żyła - 2015-12-11 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych
WOJCIECH MATAN - 2018-06-12 - Stara Wieś (mazowieckie)
Praca polegająca na przygotowywaniu 3 posiłków dziennie dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Karolinowie.Praca w godzinach 06.30-14.30 lub 11.00-19.00.
Dom Pomocy Społecznej w Karolinowie - 2018-07-20 - Karolinowo (mazowieckie)
Sporządzanie listy zapotrzebowania, ocenianie potraw, pobieranie próbek, udoskonalanie menu, nadzorowanie procesu produkcji, przygotowywanie dań dostosowanych do indywidualnych wymagań klientów.
kontakt przez PUP - 2016-08-19 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.Kontakt z Pracodawcą - osobiście, CV w siedzibie firmy, telefonicznie pod numerem 515 152 351
WYCZAWSKI WŁADYSŁAW - FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWA "HETMAN" - 2016-10-21 - Jarosław (podkarpackie)
Przygotowywanie świeżych potraw najwyższej jakości. Kuchnia tradycyjna z regionu Turyngii jak i potrawy kuchni śródziemnomorskiej.
Lobdeburgklause Berglokal, Wandergaststätte Inh. Katja Leichsenring - 2017-06-23 - Niemcy (Niemcy)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-11-28 - Sanok (podkarpackie)
gotowanie posiłaków dla dzieci
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Cieszyn (śląskie)
zgodny ze st.
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE AGNIESZKA TATAREK - 2017-09-20 - Wierzchowice (dolnośląskie)
samodzielne przygotowywanie dań, współpraca przy opracowywaniu nowych receptur, koordynowanie prac współpracowników, kontrola stanów zapasów i sporządzanie listy zakupów, prowadzenie dokumentacji kuchennej
kontakt przez OHP - 2018-02-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie pizzy, burgerów
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa klienta, przyjmowanie i wydawanie zamówionych posiłków. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
PIZZERIA OSTERIA ANDRZEJ MRUGAŁA - 2019-01-23 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, utrzymanie czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2015-11-27 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Kucharz małej gastronomii, Prace związane z obróbką produktów, Prace kuchenne, Prace przy stanowisku wypieku pizzy, praca Nowy Folwark, umowa o pracę na czas nieokreślony, wynagrodzenie 2000 - 4000zł brutto
COUNTRY CLUB IGA ROGOZIŃSKA - 2016-07-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
sporządzanie dań tureckich, odpowiedzialność za sprzęt i porządek w kuchni, zamawianie niezbędnych produktów
TURECKI KEBAP, Mehmet Erdal - 2018-04-20 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
-
Firma Usługowo-Handlowa "CHOMA" Stanisław Choma - Restauracja Polonia - 2016-01-07 - Krynica Morska (pomorskie)
Lepienie pierogów.Wymagane doświadczenie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Dymel Culinary Studio Aleksandra Dymel - 2016-12-02 - Racibórz (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW KUCHNI ZIMNEJ I GORĄCEJ, UTRZYMANIE PORZĄDKU W MIEJSCU PRACY
ALTERA SP. Z O.O. - 2018-08-10 - Warka (mazowieckie)
-wstępne przygotowanie miejsca pracy-utrzymanie czystości w miejscu pracy-obróbka wstępna surowców-przygotowywanie dań typu pizza kebab itp.
kontakt przez PUP - 2018-06-27 - Biała Piska (warmińsko-mazurskie)
Wymagania: wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadczenie, znajomość branży mechanicznej i blacharskiej
DAMEX Garbarek Damian - 2018-03-28 - Kobierno (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw
PPHU PTHM NGUYEN HUU - 2016-09-09 - Gdynia (pomorskie)
KucharzZa soboty i niedziele pracujące przysługują dni wolne w tygodniu
Piccola Italia Emanuele Memmola - 2018-05-16 - Mielec (podkarpackie)
Wykształcenie kierunkowe; mile widziane doświadczenie zawodowe; komunikatywna znajomość jęz. obcego; książeczka sanepidowska, prawo jazdy oraz własny samochód; Zakres obowiązków: praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku, utrzymanie należytej czystości i porządku, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych potraw, przestrzeganie przepisów bezpieczeństwa i higieny pracy; dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice;
PIZZA CAFE BAR CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2017-03-17 - Sośnicowice (śląskie)
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych posiłków (kuchnia polska). Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny - 3 m-ce. Godziny: 08.00 - 16.00, 13.00 - 21.00. Zatrudnienie od października 2016r.
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY "U DOROTY" DOROTA PAWŁOWSKA - 2016-09-23 - Śmiłowo (wielkopolskie)
przygotowywanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, przygotowywanie półproduktów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
RESTBAR PEPE Maja Sikora - 2016-06-16 - Legnica (dolnośląskie)
jw.
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 6021/Oddział Zabezpieczenia Garnizonu Stołecznego/6 Mazowiecka Brygada Obrony Terytorialnej - 2019-01-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków.
ZAJAZD RYBCZYZNA, GRZEGORZ KARPOWICZ, - 2017-04-07 - Rybczyzna (podlaskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Zapewnienie ciągłości zaopatrzenia w firmie (dostawy bieżące).- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-05-10 - Katowice (śląskie)