KUCHARZ S艂upsk oferta pracy JOYSTAN FERNANDES "BEST FOOD"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽400 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Gotowanie potraw kuchni indyjskiej; turecki kebab; zamawianie towar贸w. Godz. pracy: 9.00-24.00 Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-15.Praca na czas nieokre艣lony.
Data publikacji: 2019-01-22
Lokalizacja: S艂upsk (pomorskie)
Pracodawca: JOYSTAN FERNANDES "BEST FOOD"
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Piekie艂ko 15, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Gotowanie potraw kuchni indyjskiej; turecki kebab; zamawianie towar贸w. Godz. pracy: 9.00-24.00 Kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 12-15.Praca na czas nieokre艣lony.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽400 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. S艂upsk
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂upsk
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽400 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.03.2019
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 1)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Umiej臋tno艣膰 gotowania potraw kuchni indyjskiej i turecki kebab; min. 1 rok do艣wiadczenia zawodowego (kebab) kuchnia indyjska i turecka
Nazwa pracodawcy: JOYSTAN FERNANDES "BEST FOOD"
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Piekie艂ko 15, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 12-15
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. S艂upsk
Gmina pracodawcy: S艂upsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S艂upsk
Ulica pracodawcy: Piekie艂ko
Numer budynku pracodawcy: 15
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.01.2019
Oferta pracy wa偶na do: 12.02.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.01.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, wydawanie potraw, dbanie nad higien膮 potraw oraz czysto艣ci w kuchnii, nadz贸r nad zaopatrzeniem w produkty
kontakt przez PUP - 2018-06-20 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
przygotowanie i robienie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
kuchnia azjatycka
HA LONG - Marzena Szczepa艅ska - 2017-02-16 - Radom (mazowieckie)
Wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Czarnk贸w (wielkopolskie)
sporz膮dzanie potraw, pobieranie surowc贸w, zabezpieczenie towaru, obr贸bka produkt贸w, dbanie o czysto艣膰
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ustro艅 (艣l膮skie)
wed艂ug zawodu
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Kargowa (lubuskie)
Bran偶a gastronomiczna, przygotowywanie i wydawanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw g艂贸wnie z ryb i owoc贸w morza. Wymagania: wykszta艂cenie zawowodwe kierunkowe, 2 lata do艣wiadczenia.
"ANTRAKT" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-23 - Sopot (pomorskie)
sprzeda偶, obs艂uga klienta
PHU EXPRESS MARIUSZ P臉DZIWIATR - 2017-10-03 - O艣wi臋cim (ma艂opolskie)
stela偶e tapicerskie
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Mostki (wielkopolskie)
praca na budowach
DOMINEX Dominik Madzi膮g - 2017-04-28 - Czechy (艂贸dzkie)
jw.
Enterprise s.c. - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej.
SMAT GASTRONOMIA Sylwia Machczy艅ska - 2017-05-10 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnych; zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych; obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna); wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych; wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych; sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw dla r贸偶nych diet;utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie,suszenie i polerowanie naczy艅
HDA WORK Sp. z o.o. Sp贸艂ka Komandytowa - 2018-11-22 - Rybnik (艣l膮skie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posi艂k贸w
Sma偶alnia Ryb "Mesa" Wiel膮dek Jacek - 2017-04-28 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 2 lata; godziny pracy: 7.00- 15.00
GASTRO-FEM CATERING Mariusz Dydyna - 2018-04-03 - Boles艂awice (pomorskie)
Przygotowywanie potraw.
"BAR u RENI" S艂awomir Masternak - 2018-08-31 - Opat贸w (艣wi臋tokrzyskie)
Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe - kucharz, znajomo艣膰 obs艂ugi komputera. Charakterystyka pracy: przygotowywanie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w dla mieszka艅c贸w Miejskiego Domu Pomocy Spo艂ecznej w Rybniku. Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny.
MIEJSKI DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ W RYBNIKU - 2018-02-12 - Rybnik (艣l膮skie)
Wydawanie i przyjmowanie towar贸w, utrzymywanie porz膮dku w magazynie.
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Pisz (warmi艅sko-mazurskie)
obowi膮zki zwi膮zane z wykonywaniem prac kucharskich
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
pieczenie ciast, robienie pierog贸w, gotowanie zup, sos贸w, przygotowanie sa艂atek i sur贸wek
AKADEMIA CIEKAWSKIEJ PROF. S脫WKI Punkt Przedszkolny - 2016-06-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw wg receptury hinduskiej, arabskiej, orientalnej, filetowanie mi臋sa, przyprawianie, j臋zyk niezb臋dny do komunikacji z pracownikami kuchni, praca na 1/2 etatu 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Micha艂owice (ma艂opolskie)
SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ WG. ORYGINALNYCH RECEPTUR
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Janki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w;
JOVIMED O艣rodek Opieku艅czo-Rehabilitacyjny Sp. z o.o. - 2016-06-02 - Ksawer贸w (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z jad艂ospisem
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
do uzgodnienia
RESTAURACJA CONTINENTAL - 2017-04-13 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂膮dnik贸w spo偶ywczych, dopilnowanie porz膮dku i przestrzeganie zasad higieny w kuchni, znajomo艣膰 HCCP, umiej臋tno艣膰 przyrz膮dzania potraw kuchni ukrai艅skiej.
P.P.H.U "EVKA" Andrzej Kowalski - 2018-03-12 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu.
Us艂ugi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2018-03-09 - Zamo艣膰 (lubelskie)
praca w kuchni
Atol Hotele Sp.z o.o. - 2016-08-05 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Wykonywanie zabieg贸w z zakresu kosmetyki bia艂ej: oczyszczanie manualne, peeling kawitacyjny, mikrodermabrazja itp. Praca od pn do pt w godz. 8.00-14.00 i 13.00-20.00, w sb w godz. 8.00-15.00.
STUDIO URODY AVALANCHE Magdalena Magiera - 2016-09-21 - Mi臋dzyrzecze G贸rne (艣l膮skie)