KUCHARZ E艂k oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie i robienie pizzy
Data publikacji: 2018-07-10
Lokalizacja: E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: E艂k, powiat: e艂cki, woj: warmi艅sko-mazurskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie i robienie pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: E艂k
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warmi艅sko-mazurskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: e艂cki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: gimnazjalne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w E艂ku
Adres pracodawcy:
Suwalska 38, 19-300 E艂k, powiat: e艂cki, woj: warmi艅sko-mazurskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
skierowanie,oferta otwarta w ramach przyznanej pracodawcy refundacji koszt贸w zatrudnienia osoby do 30 roku 偶ycia
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: warmi艅sko-mazurskie
Powiat pracodawcy: e艂cki
Gmina pracodawcy: E艂k
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: E艂k
Ulica pracodawcy: Suwalska
Numer budynku pracodawcy: 38
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w E艂ku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 08.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 10.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 10.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posi艂k贸w z pobranych z magazynu produkt贸w, porcjowanie produkt贸w spo偶ywczych, w艂a艣ciwa organizacja pracy pracownik贸w na zmianie; praca w godz. 5.00-13.00, 9.00-17.00, 12.00-20.00.
33 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY W NOWEJ D臉BIE - 2017-12-21 - Nowa D臋ba (podkarpackie)
przygotowywanie posi艂k贸w
DINER Bogus艂aw Zaremba - 2016-05-04 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Pracownik b臋dzie odpowiedzialny za przygotowywanie posi艂k贸w wed艂ug procedur kuchni korea艅skiej i japo艅skiej oraz suhi oraz kontakt z korea艅skimi klientami restauracji.Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-08-04 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Gotowanie przygotowywanie potraw.
"BARANOWSKI" Daniel Baranowski - 2018-01-10 - O艂awa (dolno艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w,obs艂uga imprez,dbanie o porz膮dek w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Trzebinia (ma艂opolskie)
zgodnie z opisem zawodu.kontakt tel.515 428 601
Kielecka Agencja Pracy Sp. z o.o., ul. 1-go Maja 191, 25-646 Kielce - 2017-04-06 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
-Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych pod okiem kucharza,-Kontakt telefoniczny lub osobisty,-Wynagrodzenie 2.000,00 z艂 netto-Praca w godzinach 11:00-21:00 w systemie 2 dni pracy 2 dni wolne.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2015-12-03 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni w艂oskiej i ukrai艅skiej, pe艂ny zakres obowi膮zkow.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Budki Piaseckie (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni przy przygotowywaniu posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-02-10 - Ostrom臋czyn-Kolonia (mazowieckie)
Koordynowanie produkcji d艂ugo i kr贸tkoterminowej w oparciu o zapotrzebowanie klient贸w - produkcja w cyklu "just-in-time". Przygotowywanie plan贸w produkcyjnych oraz kontrola ich realizacji. Koordynowanie proces贸w produkcyjnych, w celu osi膮gni臋cia najlepszego czasu produkcji, zu偶ycia surowc贸w oraz 艂a艅cucha dostaw. Zarz膮dzanie i kontrola poziomu zapas贸w magazynowych w zakresie wyrob贸w gotowych, surowc贸w i opakowa艅. Po zdobyciu do艣wiadczenia praca b臋dzie kontynuowana w nowym zak艂adzie na terytorium Federacji Rosyjskiej.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Michorzewko (wielkopolskie)
Gotowanie da艅 kuchni wietnamskiej, j臋zyka wietnamski w celu ustalanie receptur. Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca na dwie zmiany. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw wed艂ug receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-10-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie 艣niada艅 w formie szwedzkiego sto艂u, praca na 3/4 etatu w godz. 06:00-12:00
HOTEL Zaodrze Sp.z o.o. - 2016-01-12 - Opole (opolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie potraw z zakresu tradycyjnej kuchni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty do przyrz膮dzanych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-08 - Bielany Wroc艂awskie (dolno艣l膮skie)
Kucharz-przygotowywanie posi艂k贸w i potraw; pracodawca stwarza mo偶liwo艣膰 zakwaterowania lub zwrot koszt贸w podr贸zy
Zajazd "Bartnik" W艂adys艂aw Kazimierz Koty艅ski - 2017-03-23 - Hajn贸wka (podlaskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, utrzymywanie porz膮dku w kuchni. Praca w wymiarze 3/4 etatu (6 godzin dziennie) od godziny 10:00 do 16:00. Proponowane wynagrodzenie 15,00 z艂 na godzin臋 brutto.
PHU Ania Sp. z o.o. Sp. k. - 2018-08-20 - Tomis艂aw (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napoj贸w w barze orientalnym, przyrz膮dzanie potraw bengalskich i indyjskich, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak przygotowywanych posi艂k贸w, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, przestrzeganie przepis贸w o bezpiecze艅stwie i higienie pracy, przestrzeganie termin贸w badan okresowych
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowanie potraw
Fundacja "Jesie艅 Na Letniej" - 2018-03-09 - Jaworzno (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych i pozosta艂ych posi艂k贸w zgodnie z menu. mile widziane do艣wiadczenie zawodowe.
P.U.H. "BIS" Sp. J. J贸zef i Jerzy Szyszka - 2017-06-05 - Brzezie (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 10.00-18.00
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - W艂adys艂awowo (warmi艅sko-mazurskie)
przeprowadzenie kursu - brukarz (zaj臋cia teoretyczne i praktyczne)
kontakt przez PUP - 2016-09-13 - Mys艂owice (艣l膮skie)
- Krojenie i zszywanie materia艂贸w wed艂ug wskazanej formy,- Miejsce pracy: Pruszcz Gda艅ski- Kontakt telefoniczny 662-173-965
TYBURSKA AGNIESZKA AUTOPOKROWCE - 2017-04-20 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
gotowanie da艅 ukrai艅skich
JANUSZ PARK - 2017-08-24 - S艂ubice (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
-znajomo艣膰 kuchni europejskiej,-obs艂uga imprez,-prace w kuchni.
P.P.H.I U. "KANONIK" - Jacek Kanonik - 2016-08-18 - Chludowo (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-07 - Warszawa (mazowieckie)