KUCHARZ-PIZZER L臋bork oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw,pizzy
Data publikacji: 2019-07-22
Lokalizacja: L臋bork (pomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: L臋bork, powiat: l臋borski, woj: pomorskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw,pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: L臋bork
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: l臋borski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.07.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w L臋borku
Adres pracodawcy:
Gda艅ska 35, 84-300 L臋bork, powiat: l臋borski, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: l臋borski
Gmina pracodawcy: L臋bork
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: L臋bork
Ulica pracodawcy: Gda艅ska
Numer budynku pracodawcy: 35
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w L臋borku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 22.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9600b75c90b42253bafe3dac7ca35960
Podobne oferty pracy
przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej, tureckiej, pakista艅skiej
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Che艂m (lubelskie)
praca przy obszywaniu bielizny
'MJM' AGENCJA PRACY Sp. z o.o. - 2016-02-12 - St臋szew (wielkopolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2019-08-02 - Pszczew (lubuskie)
gotowanie i przygotowywanie potraw, w tym z kuchni ukrai艅skiej
kontakt przez PUP - 2018-07-31 - Z艂otok艂os (mazowieckie)
Prace zwi膮zane z kuchnia ma艂ej gastronomii, pomoc kuchenna
COUNTRY CLUB IGA ROGOZI艃SKA - 2017-03-29 - Nowy Folwark (wielkopolskie)
Gotowanie posi艂k贸w, przygotowywanie pizzy. Praca w godz. 11-21 w systemie r贸wnowaznym w Ko艂obrzegu.
VADEMECUM Renata Mr贸z - 2015-11-25 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
Zapewnienie w艂a艣ciwego przygotowania potraw zgodnie z standardami hotelu. Dba艂o艣膰 o czysto艣膰 i estetyk臋 w miejscu pracy. Wysoko艣膰 wynagrodzenia do negocjacji.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-01-19 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
Sporz膮dzanie regionalnych potraw, deser贸w i napoj贸w z zastosowaniem narz臋dzi i urz膮dze艅 gastronomicznych, porcjowanie da艅 i sk艂adnik贸w, utrzymanie miejsca pracy w czysto艣ci, praca w zespole.
kontakt przez PUP - 2019-11-05 - Babice Nowe (mazowieckie)
*
HOTEL "POD HERBEM" DARIUSZ I TOMASZ KULESZA SP脫艁KA JAWNA - 2018-01-24 - Bia艂ystok (podlaskie)
praca wykonywana w magazynie 偶ywno艣ciowym polegaj膮ca na odbiorze 艣rodk贸w zaopatrzenia i sprz臋tu z zaopatruj膮cych sk艂ad贸w i dostawc贸w, eksploatacji przydzielonego sprz臋tu i wyposa偶enia oraz polega na utrzymywaniu pomieszcze艅 magazynowych w nale偶ytym stanie sanitarno higienicznym a tak偶e prowadzenie ewidencji magazynowej, terminowe i rzetelne sprawdzanie stanu faktycznego 艣rodk贸w zaopatrzenia.Przyjmowanie, przechowywanie, rotacja oraz dystrybucja 艣rodk贸w zaopatrzenia sprz臋tu s艂u偶by 偶ywno艣ciowej zgodnie z obowi膮zuj膮cymi zasadami i przepisami HACCP.
14 Wojskowy Oddzia艂 Gospodarczy/Regionalna Wojskowa Pracownia Psychologiczna w Poznaniu/Centrum Szkolenia Wojsk L膮dowych - 2017-11-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, zbieranie zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-11-10 - Mielno (zachodniopomorskie)
samodzielne sporz膮dzanie potraw, praca w zespole, znajomo艣膰 receptur potraw, znajomo艣膰 obs艂ugi podstawowych sprz臋t贸w np. Piec Konwekcyjno-Parowy
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2016-02-03 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
do uzgdn.
Firma "Angre" Aneta Mas艂yk, Grzegorz Pytko Sp贸艂ka Jawna - 2018-03-01 - Zag贸rz (podkarpackie)
obs艂uga urz膮dze艅 na kuchniobr贸bka warzyw i owoc贸wobr贸bka mi臋sprzygotowywanie da艅prace porz膮dkowe na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Krzemieniewo (wielkopolskie)
sprzeda偶 mebli, obs艂uga klienta, obs艂uga komputera
"MEBLOHURT" Sp贸艂ka Akcyjna - 2015-12-07 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Samodzielna praca w kuchni, praca wg grafiku po 12 godzin.
STANIS艁AW KULI艢 KAWIARNIA-RESTAURACJA JAMA MICHALIKA - 2018-09-13 - Krak贸w (ma艂opolskie)
zwi膮zany ze stanowiskiem
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe "B.J.B." Sp. z o.o. - 2017-04-11 - M艣cice (zachodniopomorskie)
Gotowanie da艅, sos贸w i farszy z menu,przygotowywanie da艅 typu placki ziemniaczane, go艂膮bki, zapiekanki, robienie sur贸wek - kuchnia wegetaria艅ska
JR Company sp. z o.o. - 2016-07-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdro偶onego systemu HACCP (dotyczy kucharza)
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2018-02-27 - Pozna艅 (wielkopolskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Radom (mazowieckie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, ocena surowc贸w gastronomicznych, rozbi贸r mi臋sa, wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami ,wyko艅czenie, porcjowanie, dekorowanie, estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnej i innych narod贸w oraz potraw dla r贸偶nych diet
"MC DIAM" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-11-20 - Gola Dzier偶oniowska (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Warszawa (mazowieckie)
sporz膮dzanie da艅 kuchni chi艅skiej
kontakt przez PUP - 2019-09-13 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw wg menu
Teresa Krajewska Go艣ciniec "Nad Wart膮" - 2017-05-12 - Uniej贸w (艂贸dzkie)
sprzedaz hutowa towar贸w,zamawianie towar贸w od handlowc贸w wietnamskich, prowadzenie negocjacji
kontakt przez PUP - 2017-09-21 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
JACQ Marta Piwowarczyk - 2017-05-15 - D臋blin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.Praca w godz. 7-19 w Grzybowie, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2019-05-17 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
- obr贸bka wst臋pna warzyw, - przygotowywanie imprez- uroczysto艣ci,- dbanie o porz膮dek i higiene na stanowisku pracy i wok贸艂 siebie.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe Restauracja K2 Katarzyna Langowska - 2017-09-01 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
praca w godz. 7.00 - 15.00 13.00 - 21.00sobota: 7.00 - 15.00 9.00 - 17.001.Zapoznanie si臋 z zasadami obs艂ugi urz膮dze艅 sklepowych.2.Bezpo艣rednia obs艂uga klienta.3.Dbanie o czysto艣膰 i estetyk臋 miejsca sprzeda偶y.4.Eksponowanie towaru na p贸艂kach, rega艂ach.5.Weryfikacja dostawy towar贸w pod wzgl臋dem ilo艣ciowym i jako艣ciowym przyjmowanego towaru dokumentem dostawy.6.Wycena oraz metkowanie towaru przeznaczonego do sprzeda偶y.7.Pobieranie od klienta nale偶no艣ci za sprzedany towar pod nadzorem opiekuna, wystawianie faktur za sprzedany towar dla potrzeb klienta.8.Zapoznanie si臋 z instrukcj膮 kasy fiskalnej.9.Rejestrowanie sprzeda偶y, wydruk paragonu fiskalnego, sporz膮dzanie raportu kasowego.10.Przygotowywanie zapotrzebowania na brakuj膮ce towary.
SP脫艁KA CYWILNA "DANIEL" - 2019-08-29 - Kolbuszowa (podkarpackie)
obs艂uga imprez okoliczno艣ciowych- posi艂ki, kuchnia Polska, Europejska Wymagania: wykszta艂cenie 艣rednie, sta偶 pracy 5 lat, przygotowywanie posi艂k贸w dla min. 120 os贸b, tworzenie menu, receptur, przygotowanie nowych propozycji do menu, nadz贸r nad pracownikami. Praca od czwartku do niedzieli.
Przedsi臋biorstwo Handlowe Hellon s.c. - 2017-10-06 - 艢roda 艢l膮ska (dolno艣l膮skie)