KUCHARZ-PIZZER Głogów Małopolski oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER
Wynagrodzenie: od 500 PLN
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Data publikacji: 2017-06-09
Lokalizacja: Głogów Małopolski (podkarpackie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Głogów Małopolski, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.25
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 10
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Głogów Małopolski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rzeszowski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.06.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Pozostali kucharze (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
umiejętność ręcznego wypieku pizzy i przygotowywania składników 1 rok dośw zawodowego jako pizzer
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Adres pracodawcy:
Partyzantów 1A, 35-242 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: m. Rzeszów
Gmina pracodawcy: Rzeszów
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rzeszów
Ulica pracodawcy: Partyzantów
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 12.06.2017
Oferta pracy ważna do: 23.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 09.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań, dbałość o porządek na stanowisku pracy.
kontakt przez OHP - 2016-02-11 - Pszczółki (pomorskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Piekoszów (świętokrzyskie)
OBSŁUGA KLIENTÓW W SALONIE ORANGE
FAXTEL CHMURSKI I CHRZANOWSKI Sp.j. - 2016-10-04 - Września (wielkopolskie)
pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, praca na kuchni, organizowanie pracy w stołówce, przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem oraz estetyczne ich wydawanie, dbanie o jakość i ilość przygotowanych potraw, nadzór nad sprzętem kuchennym i stołowym oraz dbanie o jego użytkowanie
14 Wojskowy Oddział Gospodarczy/ Centrum Szkolenia Wojsk Lądowych - 2017-04-21 - Poznań (wielkopolskie)
gotowanie potraw, szykowanie i wydawanie potraw, dbanie o czystość kuchni oraz pomieszczeń kuchennych, szkolenie kulinarne, szkolenie BHP, szkolenie HACAP, przestrzeganie przepisów BHP i HACAP, obsługa gości, catering
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Wycinka drzew i czyszczenie terenów leśnych z gałęzi
TRAK SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOSCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-04-07 - Pionki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-08-25 - Warszawa (mazowieckie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPOŁEM Gastronomiczna Spółdzielnia Spożywców - 2017-10-04 - Poznań (wielkopolskie)
-wydawanie i przyjmowanie towaru z magazynu
Mirosław Pietrasiak "MIREX" HURTOWNIA ART.ELEKTRYCZNYCH - 2015-12-07 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
gotowanie, smażenie, pieczenie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Gorlice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków w bursie szkolnej
Niepubliczna Bursa w Inowrocławiu - 2016-05-20 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Nowy Targ (małopolskie)
przygotowywanie warzyw i owoców, gastronomiczny rozbiór mięsa, przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań z szefem kuchni,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-11-24 - Niemcza (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków
SPÓŁKA CYWILNA "KAAN" GASTRONOMIA-HANDEL - Tomasz Chrzanowski, Edward Kulik - 2017-03-22 - Łeba (pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi standardami przyjętymi w restauracji, współpraca z szefem kuchni oraz innymi pracownikami, utrzymywanie czystości stanowiska pracy
P&T 3 Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Bełchatów (łódzkie)
W/g stanowiska pracy.
Stanica Wodna KIETLICE n/Mamrami - 2017-04-12 - Kietlice (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, przygotowywanie potraw
HOTELE DE SILVA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-20 - Pyrzowice (śląskie)
Przygotowywanie dań dla gości restauracji, sporządzanie zapotrzebowania na produkty, nadzorowanie procesów produkcji zgodnie z przepisami HACCP, ocenianie potraw, dbałość o czystość w kuchni i na zapleczu; dwie zmiany (13-21, 16-24); praca od zaraz; kontakt z pracodawcą osobisty po uzgodnieniu terminu telefonicznym oraz e-mailowy.
Restauracja Anna De Croy Jarosław Domaradzki - 2016-04-01 - Słupsk (pomorskie)
zapewnienie najwyższej jakości przygotowanych potraw, odpowiedzialnośc za sprzęt powierzony w kuchni, wymagane wykształcenie zawodowe, doswiadczenie zawodowe min. rok na podobnym stanowisku, samodzielne i dynamiczne działanie
Hotel Mikołajki sp. z o.o. - 2016-04-04 - Mikołajki (warmińsko-mazurskie)
Zgodny, pracodawca zapewnia samochód służbowy, zakwaterowanie.
Firma Handlowa Mariusz Hulewicz - 2017-03-29 - Rogóźno (kujawsko-pomorskie)
wg zakresu obowiązków
"MONIQ" Monika Andrzejewska Człuchów - 2016-08-04 - Człuchów (pomorskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przyrządzanie potraw, deserów, zarządzanie zmianą, organizacja pracy na kuchni, sporządzanie menu i zamówień
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2016-08-05 - Kroczyce (śląskie)
prace pomocnicze w kuchni, produkcja pierogów
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni gruzińskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - obiady, sałatki. Praca w godzinach 11-21 (nie w każdy dzień).
DOMINO BAR Wiesław Więckowski - 2017-06-01 - Gostynin (mazowieckie)
Przygotowywanie dań typu fast-food, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wpsółpraca w zespole
Andrzej Wojtyła Usługi Gastronomiczne "Wypas" - 2018-05-07 - Zamość (lubelskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Przedsiębiorstwo MORZE - 2016-10-10 - Ustka (pomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów, obsługa urządzeń i maszyn gastronomicznychWYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Radymno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw od surowca do gotowego dania.
PRZOSTMAR Sp. z o.o. - 2016-08-31 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)