KUCHARZ Ostrowite oferta pracy Wojciech Kiełkowski Zakład Usług Transportowych
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 250 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
Data publikacji: 2019-05-08
Lokalizacja: Ostrowite (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Wojciech Kiełkowski Zakład Usług Transportowych
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ostrowite 3a, 87-522 Ostrowite, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodnie ze stanowiskiem pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 250 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Ostrowite
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: rypiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Brzuze
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 250 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Oczekiwania pracodawcy: wykształcenie: zasadnicze zawodowe (pożądane), staż pracy: mile widziany. Pracodawca zapewnia zakwaterowanie.
Nazwa pracodawcy:
Wojciech Kiełkowski Zakład Usług Transportowych
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Adres pracodawcy:
Ostrowite 3a, 87-522 Ostrowite, powiat: rypiński, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: rypiński
Gmina pracodawcy: Brzuze
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Ostrowite
Ulica pracodawcy: Ostrowite
Numer budynku pracodawcy: 3a
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rypinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.05.2019
Oferta pracy ważna do: 07.06.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 08.05.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 08.05.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?9983f0828b2c972659d3e167156c25e1
Podobne oferty pracy
składanie podzespołów; praca w lakierni; obsługa maszyn
Zakład Handlowy BASP S.J. Januszewscy - 2016-07-04 - Netta Pierwsza (podlaskie)
samodzielne wykonywanie potraw, utzrymywanie swojego stanowiska pracy, kreatywność, elastyczność
NOVA Izabela Bucka-Szczepańska i Wspólnicy Sp.J. - 2017-08-01 - Chrzanów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-15, 11-19.
Adam Kujawa Villa Fenix - 2016-05-05 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
przyjmowanie towaru, przygotowywanie i wydawanie posiłków
Jerzy Wieczorek JORGO Agencja Usługowo- Handlowa - 2016-04-27 - Koprzywnica (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
Zespół Gastronomiczny Romuald Wiciński - 2018-09-06 - Tworóg (śląskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów - praca w zajeździe PYZA w Zawierciu ul. w Przedszkolu w Porębie
Catering dla firm i nie tylko Adrian Rej - 2016-07-25 - Zawiercie (śląskie)
przygotowywanie potraw dla gości sanatoryjnych
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Ustroń (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE KEBABU, SOSÓW WEDŁUG TURECKIEGO PRZEPISU, NOSZENIE CIĘŻKICH BLOKÓW NA KEBABMIEJSCE WYKONYWANIA PRACY :BAR KEBAB UL. RYNEK 24, UL. KOLEJOWA 24PRACA W GODZINACH NOCNYCH :OD 10:00 DO 18:00, OD 18:00 DO 01:00,OFERTA ZGŁOSZONA POD INFORMACJĘ STAROSTY.
LARA ATES MESUT - 2018-06-01 - Dębica (podkarpackie)
Wymagana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Mile widziane doświadczenie. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
TED PUB FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA WOWRA TADEUSZ - 2015-12-11 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Praca w kuchni
Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe Zajazd Basior Święcicki - 2016-05-11 - Skłóty (łódzkie)
Gotowanie dań kuchni polskiej, lepienie pierogów, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2016-03-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie dań typu kebab, dbanie o higienę na stanowisku
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2017-09-29 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca w kuchni (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Skawina (małopolskie)
Obsługa, konserwacja urzadzeń i instalacji elektroenergetycznych, oświetlenia, urządzeń wentylacyjnych i klimatyzacji i stacji uzdatniania wody, drobne naprawy i usuwanie usterek.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków; dbanie o czystośc kuchni
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Barczewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywane bufetów, produkcja dań, buferty śniadaniowe, live cooking na bankietach.
Hotel Gdańsk Brovarnia Sp z o.o. - 2017-06-16 - Gdańsk (pomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2019-04-18 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie dań typu kebab, kuchni indyjskiej
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-02-19 - Iława (warmińsko-mazurskie)
- obsługa programów graficznych- obsługa murządzeń drukujących i introligatorskich- obsługa klienta
Firma "SCRIPTUS" - 2018-02-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Gościniec Woda na Młyn Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Waćmierek (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
prace związane z kuchnią
kontakt przez OHP - 2016-05-04 - Warszawa (mazowieckie)
• planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy w kuchni• przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
"Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców - 2019-03-25 - Racibórz (śląskie)
- przyrzadzanie posiłków wg jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - współpraca z intendentem w zakresie sporządzania jadłospisów - prawidłowe porcjowanie i wydawanie posiłków o określonych godzinach - przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urządzeń kuchennych - wykonywanie czynności związanych z systemem HAACCP
Zespół Wczesnej Edukacji Nr 1 - 2018-10-16 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie dań bezmięsnych wg receptur; dbanie o standardy marki; obsługa pieca, kuchenki, blendera, wyciskarki do soków.
kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Gdańsk (pomorskie)
Praca w kuchni, obsługa klienta, sprzątanie stanowiska pracy,znajomość kasy fiskalnej. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
BAR M.A.J. Joanna Pęczek - 2017-11-30 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw i artykułów prowiantowych z zachowaniem wszelkich wymogów sanitarnychi receptur. Zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług. Dbałość o estetykę potraw. Dbałość o porządek i właściwy stan sanitarny miejsca pracy. Ciągłe podnoszenie swoich kwalifikacjiDbałość o właściwy stan techniczny i sanitarny urządzeń i sprzętów kuchennych
GHT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-02-21 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw i napojów zgodnie z jadłospisem,wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w miejscu pracy.
Dom Pomocy Społecznej Kutno - 2019-02-04 - Kutno (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z kartą dań, dobór odpowiednich składników do potraw.
"DAAR" SPÓŁKA CYWILNA HANDIUK ARKADIUSZ, HANDIUK AGNIESZKA - 2018-04-05 - Zamość (lubelskie)
Wykształcenie: kierunkowe; doświadczenie zawodowe min. 1 rok; zakres obowiązków: kuchnia polska, śląska; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
BE HAPPY Michał Maszak - 2017-05-10 - Gliwice (śląskie)