KUCHARZ Gdynia oferta pracy Zespół Wczesnej Edukacji Nr 1
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 050 PLN
Zakres obowiązków: - przyrzadzanie posiłków wg jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - współpraca z intendentem w zakresie sporządzania jadłospisów - prawidłowe porcjowanie i wydawanie posiłków o określonych godzinach - przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urządzeń kuchennych - wykonywanie czynności związanych z systemem HAACCP
Data publikacji: 2018-10-16
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: Zespół Wczesnej Edukacji Nr 1
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wiczlińska 33, 81-578 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przyrzadzanie posiłków wg jadłospisu, zgodnie z normami i wymogami racji pokarmowych dla dzieci w wieku do 3 lat - współpraca z intendentem w zakresie sporządzania jadłospisów - prawidłowe porcjowanie i wydawanie posiłków o określonych godzinach - przygotowywanie codziennych próbek z każdego posiłku i ich odpowiednie zabezpieczenie - przestrzeganie wzorowego porządku i czystości w pomieszczeniach kuchennych i magazynie - mycie i dezynfekowanie urządzeń kuchennych - wykonywanie czynności związanych z systemem HAACCP
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 050 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdynia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdynia
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdynia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 050 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.10.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0:
średnie zawodowe, gastronomiczne, kierunek: kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Wymagane doświadczenie w żywieniu zbiorowym.
Nazwa pracodawcy: Zespół Wczesnej Edukacji Nr 1
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
Wiczlińska 33, 81-578 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: Wiczlińska
Numer budynku pracodawcy: 33
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.10.2018
Data dodania oferty pracy: 16.10.2018
Oferta pracy ważna do: 16.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Krzysztof Czarnocki - 2016-08-25 - Płońsk (mazowieckie)
obsługa klienta, obsługa urządzeń gastronomicznych, przygotowanie produktu do produkcji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
pomoc przy montażu instalacji elektrycznych
ETM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-08-03 - Konin (wielkopolskie)
Praca w kuchni
Paweł Miszczak KUŹNIA SMAKÓW - 2018-07-27 - Małe Pułkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków oraz dbanie o najwyższą jakość, utrzymywanie czystości w miejscu pracy, współpraca w zespole.
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Częstochowa (śląskie)
Oferta stażu dla osób w szczególnej sytuacji na rynku pracy- ścieżka dostępu:http://www.pup.gliwice.pl/bezrobotni_poszukujacy_pracy/staze.htmlWykształcenie średnie; zakres obowiązków: przygotowywanie prób materiałów, oznaczanie parametrów; jedna zmiana; miejsce odbywania stażu: Zabrze
kontakt przez PUP - 2016-06-15 - Gliwice (śląskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
Samodzielne przygotowywanie dań restauracyjnych, estetyczne prezentowanie potraw, prawidłowe przechowywanie i magazynowanie żywności, przygotowywanie imprez.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe PHU "Hatron Electronic" - 2015-11-06 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Zgodnie z umową. Praca w Ropczycach ul. Mickiewicza 22
INNEN Sp. z o.o. - 2016-09-20 - Ropczyce (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
P.H.U. Igor Małecki "BAR ORKAN" - Dziwnówek - 2017-03-16 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków, inicjatywa w zakresie kreowania potraw, racjonalne gospodarowanie towarem, przestrzeganie procedur HACCP. Praca w godzinach między 11.00 a 22.00.
DWÓR SIERAKÓW Sp. z o.o. - 2016-10-27 - Sieraków (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-07-01 - Warszawa (mazowieckie)
Sprzątanie obiektu Tesco w Raszynie, tj. opróżnianie koszy na śmieci, zmywanie podłóg, zamiatanie. Praca w poniedziałki, środy, czwartki, piątki i niedziele w godzinach 6.00-10.00
PULIRE Sp. z o.o. - 2016-07-15 - Raszyn (mazowieckie)
obieranie jarzyn, przygotowywanie, samżenie mięsa oraz inne prace na kuchni zlecone przez przełożonego
GRAŻYNA SOSNOWSKA FIRMA USŁUGOWO-HANDLOWA - 2016-03-04 - Kraków (małopolskie)
Praca w Pizzerii w Stalowej Woli i w Nisku. Mile widziane doświadczenie.
Pizzeria CAPRI Mariusz Szczęszek - 2016-08-02 - Nisko (podkarpackie)
- przygotowywanie i wydawanie dań estetycznie i zgodnie ze standardem lokalu- dbanie o czystość i porządek urządzeń kuchennych i kuchni- dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności.
Karmnik - Jedzenie i Zabawa - 2016-11-17 - Będzin (śląskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Puławy (lubelskie)
Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów przygotowaniu w\g posiłków. Pobieranie produktów spożywczych z magazynu w ilościach przewidzianych recepturą i odpowiednie zabezpieczenie ich przed użyciem.Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem.Dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach.Praca na czas określony : 01.08.2018r. do 31.08.2019r.Godzina zakończenia pracy: 15:00sala G
Przedszkole nr 47 " Leśny Ludek" - 2018-05-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie sushi
SHARINGAN WOJCIECH ZAKRZEWSKI - 2018-02-14 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przyrządzanie potraw kuchni pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej. Praca w godzinach od 12.00 do 20.00. 20 godzin tygodniowo.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie i pomoc w przygotowywaniu posiłków.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-08-18 - Gdańsk (pomorskie)
Obróbka wstępna od surowca do produktu z wykorzystaniem urządzeń gastronomicznych, dobrze widziana umiejętność obsługi pieca konwekcyjno-parowego; sporządzanie potraw i napojów zgodnie z recepturami i obowiązującą w Karczmie technologią; utrzymanie w czystości narzędzi, naczyń, sprzętów, pomieszczeń kuchennych i zaplecza; wykonywanie prac zleconych przez przełożonego, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania Karczmy.
PHU BARTEK Danuta Piełudź - 2016-02-25 - Tomaszkowo (warmińsko-mazurskie)
Sprzątanie wyznaczonych terenów na zewnątrz i wewnątrz budynków, w tym czyszczenie elewacji, podług, mycie okien, urządzeń sanitarnych oraz ewentualne odśnieżanie w okresie zimowym.Miejsce pracy: Wrocław, ul. Żmigrodzka,dyspozycyjność wg potrzeb, min. 160 h pracy w miesiącuSala B
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
Przygotowywanie potraw według przepisów w jezyku Wietnamskim. Organiacja pracy w kuchni.Odpoweidzialność za przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Celestynów (mazowieckie)
w/g potrzeb
SBPS S.C. Szymon Biela, Piotr Sitnik - 2016-01-05 - Kielce (świętokrzyskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Warszawa (mazowieckie)
Kuchnia turecka-przygotowanie potrwa: kebab, kasza turecka itp. praca w restauracji pod nadorem szefa kuchni. Umowa o prcae na czas określony. Praca jednozmianowa: 9:00-17:00. Oferta dostępna w sali G
Baris Cengizkaner AYLIN - 2017-05-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w godz. 6:00-14:00 i 7:00-15:00, praca także w niedziele i dni świateczne, prowadzenie kuchni dla 80-100 osób.Kontakt z pracodawcą: sow.wierzbice (at) gmail.com lub 71 390 88 32
Zespół Placówek Oświatowych prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Św. Józefa - 2017-01-31 - Kobierzyce (dolnośląskie)