KUCHARZ Iława oferta pracy S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 1 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań typu kebab, kuchni indyjskiej
Data publikacji: 2019-02-19
Lokalizacja: Iława (warmińsko-mazurskie)
Pracodawca: S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jana III Sobieskiego 1A, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie dań typu kebab, kuchni indyjskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 1 500 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 1.500 zł brutto
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Iława
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: warmińsko-mazurskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: iławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Iława
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Data zakończenia pracy: 01.03.2022
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia. Doświadczenie w przygotowywaniu dań typu kebab oraz dań kuchni indyjskiej - min. 2 lata. Kontakt osobisty lub telefoniczny: Restauracja Kebab S&S.
Nazwa pracodawcy:
S&S POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Adres pracodawcy:
Jana III Sobieskiego 1A, 14-200 Iława, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: warmińsko-mazurskie
Powiat pracodawcy: iławski
Gmina pracodawcy: Iława
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Iława
Adres strony pracodawcy: www.s&sdonerkebab.pl
Ulica pracodawcy: Jana III Sobieskiego
Numer budynku pracodawcy: 1A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Iławie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.02.2019
Oferta pracy ważna do: 12.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz, przygotowywanie posiłków.
Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne - 2016-03-09 - Świdwin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań ukraińskich, dania ciepłe oraz zimne, pierogi ukraińskie, zupy ukraińskie, sałatki
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Marki (mazowieckie)
przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością potraw.
Ośrodek Wczasowy "Contessa" Dziwnówek - 2017-03-02 - Dziwnówek (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; akt. książeczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie należytej czystości i porządku; Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepisów BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-02-05 - Sośnicowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla uczniów i pracowników szkoły podstawowej. Praca od pon-pt w godz. 8:00-16:00. Wynagrodzenie miesięczne 2 700zł + dodatek za staż + premia do 20%.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. TADEUSZA KOŚCIUSZKI - 2019-03-20 - Brwinów (mazowieckie)
Przygotowanie śniadań i obiadów dla uczniów zgodnie z jadłospisami z zachowaniem najwyższych standardów żywieniowych.
GASTRO SERWIS SP. Z O.O. - 2018-08-27 - Łódź (łódzkie)
Zatrudnienie na stanowisku kucharz. Przygotowywanie potraw, sporządzanie foodsostu, remamentów dziennych i miesięcznych
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Łódź (łódzkie)
Brak danych
BAUDZIEDZIC - 2018-02-07 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
przygotowywanie dań, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, współpraca z pracodawcą wietnamskojęzycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Jabłonowo (mazowieckie)
Mile widziane doświadczenie. Praca na kuchni. Kontakt telefoniczny oraz osobisty z pracodawcą.
SWOBODA LEONARD RESTAURACJA HOTEL "BIAŁY DOM" STANISŁAWA,LEONARD SWOBODA - 2017-09-20 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
wg zakresu
Przesiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe Marek Jajczyk "MARCO" - 2018-07-13 - Barwice (zachodniopomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2018-04-05 - Chludowo (wielkopolskie)
praca na kuchni, robienie pizzy
LUNA ŁUKASZ ORŁOWSKI - 2016-04-20 - Ustjanowa Dolna (podkarpackie)
przygotowywanie podstawowego asortymentu potraw z surowców i półproduktów spozywczychw oparciui o normy i receptury gastronomiczne, pomoc w innych pracach kuchennych, stosowanie zasad HACCP, utrzymywanie w czystości miejsca pracy, praca. 9-17/17-24
Pizza Oregano Sp. z o.o. - 2018-02-05 - Opole (opolskie)
Sporządzanie potraw, tworzenie karty menu restauracji; obsługa gości indywidualnych i zbiorowych, obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2017-03-23 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
rejestracja pacjętów
REGIONALNE CENTRUM KRWIODAWSTWA I KRWIOLECZNICTWA - 2016-06-02 - Chojnice (pomorskie)
analiza materiału biologicznego, pełnienie dyżurów labaratoryjnych (po okresie próbnym), udział w kontroli jakości badań toksykologicznych, udział w opracowywaniu nowych metod oznaczania substancji toksycznych i ich metabolizmów w materiale biologicznym
Instytut Medycyny Pracy im. prof. dra med. Jerzego Noferaw Łodzi - 2016-04-28 - Łódź (łódzkie)
Lepienie pierogów, cepelinówmile widziane osoby niepełnosprawneI zmiana godz. 7.00-14.30
Przedsiębiorstwo Handlowe JAGA Ewa Kurs - 2018-02-14 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie posiłków kuchni polskiej. Praca 5 dni w tygodniu (pon.-niedz.) miedzy 10:00 a 23:00. Wynagrodzenie od 2100 zł brutto do uzgodnienia.
1.FIRMA "STYL" 2."CAFE STYL" S.C.LEONA MICHAŁEK,STANISŁAWA OLCHAWA - 2018-07-18 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków (kebabów) zgodnie z procedurą i tradycja kuchni wschodniej.
kontakt przez PUP - 2018-04-06 - Otwock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ Z KARTY, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW NA IMPREZY OKOLICZNOŚCIOWE, KOMUNIE , CHRZCINY, WESELA
kontakt przez OHP - 2018-10-23 - Zielona Góra (lubuskie)
pozyskiwanie nowych klientów, tworzenie i negocjacje ofert
SILCARE sp. z o.o. spółka komandytowa - 2016-12-06 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
pomoc w kuchni, dbanie o czystość hotelu
"Kormoran" Beata Wandachowicz - 2017-09-07 - Wierzbiny (warmińsko-mazurskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania i wydawania śniadań zgodnie ze standardami hotelu, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna - 2018-10-24 - Płock (mazowieckie)
jw
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "KARABELA-CK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-21 - Warszawa (mazowieckie)
ZGODNY Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Nałęczów (lubelskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, deserów dla gości restauracji hotelowych, praca w godz. 12-20
Martex - Biuro Podróży Krajowych i Międzynarodowych Przewozów Kruszyński Józef - 2018-04-09 - Dębska Kuźnia (opolskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-29 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie śniadań.
Hotel Cis Danuta Dziedzicka - 2017-10-04 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Wykształcenie: brak wymagań; doświadczenie zawodowe; doś. na stanowisku kierownika zmiany mile widziane; praca w restauracji; ks. sanepidu; miejsce pracy: Pilchowice ul. Dworcowa 20 Restauracja ; praca 12/24
ROZBIÓR I HURT MIESA ZWIERZĄT RZEŹNYCH MARCIN SZYMURA - 2016-03-29 - Pilchowice (śląskie)