KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 000 PLN
Zakres obowiązków: Zatrudnienie na stanowisku kucharz. Przygotowywanie potraw, sporządzanie foodsostu, remamentów dziennych i miesięcznych
Data publikacji: 2017-08-17
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zatrudnienie na stanowisku kucharz. Przygotowywanie potraw, sporządzanie foodsostu, remamentów dziennych i miesięcznych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.08.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomość kuchni włoskiej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.08.2017
Oferta pracy ważna do: 31.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.08.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
samodzielne prowadzenie kuchni, przygotowywanie posiłków i dań, miejsce pracy- O.W.Grześ- Mikoszewo
"MNM" Magdalena Karabon - 2016-09-28 - Mikoszewo (pomorskie)
Zarządzanie powierzonym działem kuchni, przygotowywanie i nadzorowanie potraw kuchni benagalskiej. Przygotowanie dań. Kalkulacja cen potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej i orientalnej, czytanie receptur w jęz. tureckim i ukraińskim,
MIDCAN Michał Dudziński - 2017-09-04 - Wołomin (mazowieckie)
- Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Kuchni Azjatyckiej. Wymagana umiejętność przygotowywania potraw kuchni azjatyckiej.
kontakt przez PUP - 2017-03-08 - Katowice (śląskie)
prowadzenie lokalu kebab, przygotowanie potraw, sprzedawanie.
ATELIER KEBAB BARBARA DUŃSKA - 2018-06-29 - Żory (śląskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-06-01 - Opole (opolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-01 - Poznań (wielkopolskie)
bezpośredni kontakt z członkami zespołów informatycznych, serwisowych z Indii, wdrożenie inadzorowanie wdrożenia systemów informatycznych
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Łódź (łódzkie)
Tworzenie form odlewniczych
SKB DRIVE TECH SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-07-11 - Radomsko (łódzkie)
Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Tel.: 501 439 308 Adam Milc. Adres e-mail: Laguna (at) laguna-ow.pl
OŚRODEK WYPOCZYNKOWY LAGUNA ADAM MILC - 2016-05-11 - Lubniewice (lubuskie)
Gotowanie. Sporządzanie menu. Opracowywanie receptur potraw.
Zajazd "TALLAR" TERESA TALLAR - 2017-10-19 - Gdańsk (pomorskie)
praca przy segregacji złomu na złomowisku
MAŁGORZATA TKACZYK HANDEL I USŁUGI - 2016-05-24 - Suradowo (kujawsko-pomorskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2016-10-03 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowanie potraw kuchni orientalnej
"Glare Global Sourcing Faruque" Spółka Jawna - 2018-07-19 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie zimnej płyty. Pracodawca zapewnia wyżywienie. Praca co drugi dzień.
Paśnik Janina Restauracja "Dworek Mikołaj" - 2018-03-12 - Wadowice (małopolskie)
Praca w godzianch 14:00-22:00, kuchnia europejska, polska.Kontakt z pracodawcą tel. 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2016-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
krojenie mięsa, przygotowywanie potraw dla klientów
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Rzeszów (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Stanowice (dolnośląskie)
przygotowanie produktów do wykonania dań. Gotowanie posiłków, pieczenie ciast, przygotowanie deserów.
SUBIEKT s.c. J.Wyrzykowski M.Krynicki - 2017-03-28 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Wg programu stażu - dwie zmiany: 07.00-15, 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Siedliszowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, pakowanie posiłków do pojemników i termosów, praca w godz. 21:00-12:00
DGP Catering Partner Sp. z o o - 2017-01-25 - Opole (opolskie)
przygotowywanie posiłków
Restauracja w Ratuszu Marzanna Jagła - 2018-04-05 - Ogrodzieniec (śląskie)
Lipiany, ul. Jeności Narodowej 2,przygotowanie surowców i wyrobów, obróbka artykułów spożywczych, pomoc przy przygotowaniu dań, utrzymanie czystości naczyń, urządzeń, pomieszczeń kuchennych, książeczka do celów sanitarno -epidemiologicznych, umiejętność pracy w kuchni, dokładność, sumienność, punktualność, dyspozycyjność.
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Lipiany (zachodniopomorskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: 1 rok; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gliwice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Warszawa (mazowieckie)
*
"BAR MAX" Joanna Kossakowska - 2018-03-05 - Czarna Białostocka (podlaskie)
1. Obsługa magazynu technicznego: przyjęcie i wydanie towaru,2. Przygotowanie towaru dla klienta bezpośredniego,3. Zakuwanie przewodów hydraulicznych 4. Identyfikacja asortymentu technicznego5. Praca warsztatowa przy ręcznym montażu.
PHU HYDROTECH S.C. - 2017-06-16 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
przygotowanie posiłków, dbanie o jakość i smak potraw, porcjowanie i wydawanie posiłków
DERSŁAW Sp. z o.o. - 2017-10-27 - Zawada (świętokrzyskie)
Branża hotelarska-przygotowywanie dań wg receptur i składników kuchni bałkańskiejpraca w dni wolnegodziny pracy: 12:00-22:00
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Łódź (łódzkie)