KUCHARZ Świdwin oferta pracy Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: Kucharz, przygotowywanie posiłków.
Data publikacji: 2016-03-09
Lokalizacja: Świdwin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Drawska, 78-300 Świdwin, powiat: świdwiński, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Kucharz, przygotowywanie posiłków.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świdwin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdwiński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdwin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: staż pracy w zawodzie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: Daniel Wójcik Usługi Gastronomiczne
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Adres pracodawcy:
Elizy Orzeszkowej 11, 84-100 Puck, powiat: pucki, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: pucki
Gmina pracodawcy: Puck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Puck
Ulica pracodawcy: Elizy Orzeszkowej
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdwinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 10.03.2016
Oferta pracy ważna do: 30.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 10.03.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 09.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-11-20 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
przyjmowanie dostaw, kontrolowanie stanów magazynowych, ważenie towaru i przypraw
Zakład Przetwórstwa Mięsnego "SŁAWA" Sp. z o.o. - 2016-01-14 - Sława (lubuskie)
Przygotowywanie i przyrządzanie potraw w kuchni. Pieczenie pizzy. Przyjmowanie towaru.
ITALIA ALEKSANDER KULTYS - 2018-01-22 - Żagań (lubuskie)
przygotowywanie dań w restauracji
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Lubin (dolnośląskie)
przygotowanie prostych dań, serwowanie posiłków, dbanie o czystość lokalu
kontakt przez OHP - 2017-05-10 - Piotrków Kujawski (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie 100 posiłków. Śniadania + obiadokolacje.
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2016-05-19 - Władysławowo (pomorskie)
sporządzanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznosciowe oraz ich kalkulacja; dbanie o jakość potraw i gramaturę; utalanie harmonogramu pracy z kucharzem głównym
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie klasycznych i tradycyjnych dań kuchni szwabskiej ze świeżych produktów regionalnych.
Zum Hasen - Landhotel & Gaststuben, s&t hoga konzepte GbR - 2016-06-17 - Niemcy (Niemcy)
Praca w charakterze brukarza
Przędsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe ,,WITMAR" s.c - 2016-05-20 - Wiśniowa (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni ezgotycznych.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
-Praca przy przygotowywaniu posiłków w restauracji,-Praca w godzinach 13-22, -Kontakt telefoniczny 503-054-600
Waldemar Nadolski - ROLAND Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe - 2016-01-11 - Tczew (pomorskie)
Oferta stażu. Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy w zawodzie kucharza, wykonywanie różnych potraw, porcjowanie potraw, dekorowanie i estetyczne wykonywanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2017-08-01 - Łosice (mazowieckie)
Przygotowywanie miejsca pracy w kuchni, obieranie ,krojenie, warzyw, owoców,.Utrzymywanie czystości w kuchni i na zapleczu, czyszczenie sprzętu kuchennego, pomoc szefowi kuchni, kuchnia ukraińska. Obsługa pieca konwekcyjnego.
MOROZ, ARTUR MOROZ - 2017-01-17 - Sopot (pomorskie)
przygotowywanie, wydawanie posiłków, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Ozorków (łódzkie)
przygotowywanie posiłków, przyjmowanie zamówień, dbałość o przestrzeganie bezpieczeństwa i higieny pracy, kontakt z klientami narodowości koreańskiej, przygotowywanie rachunków w języku koreańskim
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Mława (mazowieckie)
Zgodnie z umową.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2016-02-18 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
przygotowywanie potraw w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-06 - Lublin (lubelskie)
przyrzadzanie dań kuchni poslkiej, obsługa imprez i gości bieżących restauracji
kontakt przez OHP - 2016-02-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), wydawanie posiłków.WYMAGANIA: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, 3 lata doświadczenia na stanowisku kucharza kuchni wietnamskiej, biegła znajomość języka wietnamskiego.
DINH MANH MARIOLA RESTAURACJA AZJATYCKA "THU DO" BAR "AZJATYCKI" - 2016-06-13 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Żagań (lubuskie)
Sporządzanie róznego rodzaju potraw, ciast, napoje i desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych
Zajazd pod Złotym Okoniem Grabowski Marek - 2016-04-21 - Serock (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW OD PRODUKTU DO SERWOWANIA
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
obróbka mechaniczna elementów metalowych zgodnie ze specyfikacją nabywcy, sprawdzanie zgodności wykonania obrabianego przedmiotu z rysunkami technicznymi tzw. pomiary warsztatowe, dbałość o dobry stan techniczny używanych maszyn
kontakt przez PUP - 2017-10-10 - Krzepice (śląskie)
recepcjonista serwisu samochodowego
kontakt przez PUP - 2017-12-18 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci przedszkolnych
Przedszkole Niepubliczne Magiczna Kraina Agnieszka Pawlak - 2017-06-14 - Nowa Wola (mazowieckie)
Mała gastronomia dla funkcjonariuszy zakładu Karnego. Przygotowywanie posiłków. Praca od poniedziałku do niedzieli, w godzinach 8.00 - 16.00. Równoważny czas pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Zabrze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w Przedszkolu. Uczestniczenie w układaniu jadłospisów. Pobieranie i przechowywanie próbek z pożywienia. Wypełnia dokumentację oraz stosuje normy zawarte w przedszkolnych księgach HACCP. Dba o czystość i porządek w pomieszczeniach kuchennych. Przyjmowanie towarów
kontakt przez PUP - 2017-10-13 - Głogów (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Gastronomia - przygotowanie i wydawanie posiłków ceipłych i zimnych
kontakt przez PUP - 2016-02-29 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań w kuchni hotelowej, współpraca z zespołem, praca w godz. 5:00 - 13:00.
kontakt przez OHP - 2016-04-12 - Katowice (śląskie)