KUCHARZ - STAŻ UZUPEŁNEINIE EFS POWER - UZUPEŁNIENIE (ŻAGAŃ) Żagań oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ - STAŻ UZUPEŁNEINIE EFS POWER - UZUPEŁNIENIE (ŻAGAŃ)
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: przygotowanie i wydawanie posiłków
Data publikacji: 2017-06-07
Lokalizacja: Żagań (lubuskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków: przygotowanie i wydawanie posiłków
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ - STAŻ UZUPEŁNEINIE EFS POWER - UZUPEŁNIENIE (ŻAGAŃ)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Żagań
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: żagański
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 3
Data rozpoczęcia pracy: 19.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_jezyki_0:
angielski, w mowie - podstawowy, w piśmie - podstawowy
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane wykształcenie gastronomiczne.Umiejetność przygotowywania różnego rodzaju potraw.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Adres pracodawcy:
Dworcowa 9, 68-100 Żagań, powiat: żagański, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: żagański
Gmina pracodawcy: Żagań
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Żagań
Ulica pracodawcy: Dworcowa
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy: Bar-restauracja VIVA PULS
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Żaganiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 07.06.2017
Oferta pracy ważna do: 06.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.06.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków małej gastronomii.
Adrian Bąk - 2016-03-08 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
kucharzstaż w godz. 7-15
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Nowa Dęba (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ ORAZ WYRÓB MAKARONUWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ WYROBU MAKARONU I PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ, DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE 3 LATA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MOŻLIWOŚĆ ZAKWATEROWANIAPRACA W CH "GALAXY", CH "GRYF"- KUCHNIA "PEKIN" ORAZ W INNYCH PLACÓWKACH GASTRONOMICZNYCH
SPÓŁKA CYWILNA KOWALSKI DARIUSZ, BRUKALSKI STANISŁAW - 2018-03-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów , praca w systemie równoważnym ( dwa dni pracy - dwa dni wolne)
RESTAURACJA PIZZERIA RIVA S.C. Anna Gładysz,Jarosław Gładysz - 2017-08-17 - Zawiercie (śląskie)
Sprzedaż:• Realizacja założonego planu sprzedaży• Przyjmowanie zamówień podczas kontaktów telefonicznych z klientem• Pozyskiwanie klientów• Analiza rynku oraz monitorowanie działań konkurencji• Umiejętność współpracy w zespole• Stały kontakt i opieka klienta• Samodyscyplina i zaangażowanie w realizację powierzonych zadańOd kandydatów oczekujemy• Wykształcenia Wyższego ( w tym licencjat), kierunki studiów - biotechnologia, chemia, ochrona środowiska, zootechnika• Mile widziane doświadczenie w sprzedaży i obsłudze klienta• Umiejętności negocjacyjnych• Umiejętności budowania biznesowych relacji• Dobrej organizacji pracyZainteresowanych proszę o przesyłanie ofert na maila: biuro (at) genoplast.plSkontaktujemy się z wybranymi ofertami.www.genoplast.pl, www.googlab.pl, www.bio4u.pl
GENOPLAST BIOCHEMICALS Tomasz Schröder - 2018-08-21 - Starogard Gdański (pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2018-03-05 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw, serwowanie sporządzonych dań
PIZZERIA-PUB "EUFORIA"ARTUR SUCHANECKI - 2017-06-23 - Pakosław (wielkopolskie)
-
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-04-27 - Białystok (podlaskie)
zbiór pieczarek
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Wielichowo (wielkopolskie)
przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi recepturami, tworzenie / modyfikowanie karty menu, zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług oraz przestrzeganie norm i standardów produkcji, dbałość o czystość miejsca pracy, zachowanie estetyki wydawanych dań, zachowanie czystości stanowiska pracy, współpraca z pozostałymi działami hotelowymi
PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO-HANDLOWE DANIEL ANDRZEJ ROZBICKI - 2017-12-18 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie i podawanie potraw, napoi i deserów z zakresu kuchni orientalnych(bengalska/hinduska), miejsce wykonywania pracy: Sierpc, ul. Wiosny Ludów 2
JAMUNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-14 - Sierpc (mazowieckie)
przygotowanie dań, wprowadzanie nowego menu, zamiawianie towaru
HURT- BAR-TRANS Zbigniew Nędza - 2017-03-31 - Kroczyce (śląskie)
przygotowywanie potraw
KARCZMA Halina Grąziewicz Węgorzewo - 2016-04-13 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Obsługa frezarek.
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Stalowa Wola (podkarpackie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Katowice (śląskie)
program stazu
kontakt przez PUP - 2016-10-04 - Krasnystaw (lubelskie)
Produkcja posiłków zimnych i gorących, utrzymanie higieny i czystości na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-04-05 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
wykształcenie zawodowe, wymagane doświadczenie w zawodzie,
kontakt przez PUP - 2016-07-04 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej.
kontakt przez PUP - 2016-09-20 - Zakopane (małopolskie)
Znajomość kuchni orientalnej: japońskiej i tajskiej, obróka ryb surowych i mrożonych, przygotowywanie skladników i wykonywanie sushi i innych dań kuchni japońskiej i tajskiej zgodnie z menu, produkcja sosów i innych dodatków zgodnie z recepturami.
Kazoku sp. z o.o. - 2017-04-27 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
sporządzanie, przygotowywanie potraw kuchni tureckiej (kebab, pizza turecka), obsługa klientów, odbiór zamówionych towarów z Niemiec, praca na 2 zmiany (11.00-19.00,14.00 - 22.00, pt., sob. 16.00-24.00)
"DIYARE" DONER KEBAB-BAR ABDULLAH KAHRAMAN - 2017-08-14 - Bogatynia (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-05-31 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
sporzadzanie potraw kuchni polskiej i regionalnej,utrzymanie czystości na stanowisku pracy,
ZDROJOWA HOTELS CENTRAL POMERANIA Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
-
Pub LA ROCCA Daniel Dargacz - 2017-02-01 - Kościerzyna (pomorskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Kontakt kandydatów z pracodawcą: 261 660 535, 261 660 537Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku.Miejsce wykonywania pracy: 4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu, ul R. Weigla 5.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-09-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie półproduktów takich jak sosy, warzywa, pasty w restauracji. Obsługa grilla, robienie burgerów.
TOKO SUSHI S.C. - 2018-01-09 - Rumia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-12 - Nałęczów (lubelskie)
Kuchnia z przewagą dań FAST-FOOD. Przygotowanie posiłków(kebab, kurczaki w panierce, tortille) według przekazywanych receptur. Bezpośrednia obsługa klienta, utrzymywanie porządku.
SPEED Agnieszka Zagórska - 2016-05-04 - Otwock (mazowieckie)