KUCHARZ ŚNIADANIOWY Płock oferta pracy HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: Zapewnienie właściwego przygotowania i wydawania śniadań zgodnie ze standardami hotelu, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.
Data publikacji: 2018-10-24
Lokalizacja: Płock (mazowieckie)
Pracodawca: HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piekarska 9, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Zapewnienie właściwego przygotowania i wydawania śniadań zgodnie ze standardami hotelu, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: ruch ciągły
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ŚNIADANIOWY
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Płock
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Płock
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Płock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.10.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: doświadczenie w pracy w kuchni
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
HORES Dzwonek, Mencfel i Pyrkowski Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
Piekarska 9, 09-400 Płock, powiat: m. Płock, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Płock
Gmina pracodawcy: Płock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Płock
Ulica pracodawcy: Piekarska
Numer budynku pracodawcy: 9
Profil działalności pracodawcy: hotel
Oferta zgłoszona przez: Miejski Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.10.2018
Oferta pracy ważna do: 23.11.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 24.10.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 24.10.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Formowanie choinek, wykopywanie i przesadzanie choinek. Wymagania: wykształcenie podstawowe, umiejętność pracy w ogrodnictwie, doświadczenie w pracy w ogrodzie.
kontakt przez PUP - 2017-05-05 - Choczewo (pomorskie)
Sprządzanie potraw wg zasad dietetyki, prawidłowe, zgodne z normami wydawanie posiłków. Wstępna obróbka żywności.
Dom Pomocy Społecznej w Legnickim Polu - 2017-06-14 - Legnickie Pole (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; praca w godz. 7-22; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 10-15
Piast Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Słupsk (pomorskie)
kucharz
Hotel "BRISTOL" Tadeusz Nosek - 2018-10-09 - Tarnów (małopolskie)
Zakładanie żelkotu oraz rozdzielaczy, laminowanie metodą ręczną oraz infuzyjną
P.P.H.U. "Gołąb" Paweł Góral - 2017-03-17 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Sporzadzenie róznego rodzaju potraw, napojów, cist i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. Obliczanie wartości odżywczej potraw. Zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych. Wykończenie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
Tynkowanie powierzchni ścian, otworów, wykonywanie z zaprawy pasów tynk z siatką metalową. Praca na pełny etat od poniedziału do piątku 8 godzin dziennie.
USŁUGI BUDOWLANO REMONTOWE NOWY DOM WIOLETTA JOCZ - 2016-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie potraw wegetariańskich, potraw kuchni ukraińskiej. Praca na dwie zmiany 6.00-14.00, 14.00-22.00, w niedzielę 8.00-15.00, 15.00-22.00, miejsce pracy: Zgorzelec, ul. Łużycka 47a
Usługi Gastronomiczne Latus Irena - 2018-01-29 - Zgorzelec (dolnośląskie)
terminowe, jakościowe i smakowe przygotowanie posiłków oraz ich wydawanie osobom uprawnionym.Praca w godzinach 5-13, 13-21
22 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Olsztynie - 2018-08-28 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
x
"HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2018-10-03 - Białystok (podlaskie)
- Zakres zadań: 1. Codzienny przydział obowiązków pomocy kuchennej.2. Ustalanie z intendentką i wicedyrektorem tygodniowych jadłospisów z uwzględnieniem zasad racjonalnego żywienia.3. Przygotowanie posiłków wg ustalonego jadłospisu.4. Przygotowanie posiłków zgodnie z obowiązującymi normami żywienia dzieci w placówkach oświatowych.5. Przestrzeganie gramatury wydawanych posiłków.6. Codzienna dbałość o czystość stanowisk pracy, urządzeń kuchennych i miejsca wydawania posiłków.7. W czasie ferii dokładne i gruntowne sprzątanie kuchni i zaplecza, mycie okien, glazury kuchennej, sprzętów AGD.8. Stosowanie w pracy przepisów HACCP oraz przepisów BHP.9. Ponadto zobowiązuje się kucharkę do zastosowania się do zakazu wnoszenia na teren Zespołu prywatnych produktów żywnościowych. Wszelkie produkty ujawnione w czasie kontroli stają się własnością Zespołu, a fakt ten będzie poważnym uchybieniem dyscyplinarnym.10. Zgłaszanie na bieżąco usterek i awarii sprzętu AGD oraz zapotrzebowania na zakup sprzętu.11. Wykonywanie innych prac zleconych przez dyrektora i wicedyrektorów Zespołu, wynikające z organizacji pracy Zespołu, zgodnie z przepisami Kodeksu Pracy.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto (2020 zł brutto + wysługa lat). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 6:30-14:30. Wymagania: wykształcenie zawodowe. Preferowane doświadczenie w obsłudze kuchni i stołówki szkolnej. Umiejętność pracy w zespole, radzenie sobie w sytuacjach stresogennych. Szkolenie HCCP. Kontakt osobisty (ul. Grażyńskiego 17, 40-126 Katowice).
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY DLA DZIECI NIESŁYSZĄCYCH I SŁABOSŁYSZĄCYCH - 2018-06-27 - Katowice (śląskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa pieca do pizzy
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
doręczanie korespondencji
POCZTA POLSKA S. A. - 2017-04-28 - Międzyrzecz (lubuskie)
układanie plytek w obiektach
Zakład Instalacyjno Budowlany Marek Kasprzak - 2018-09-13 - Poznań (wielkopolskie)
Skręcanie rolek, oprawianie ryby (filetowanie), obróbka termiczna, utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Umowa o pracę na czas określony, poprzedzona 3 miesięcznym okresem próbnym. Praca na dwie zmiany: 11:00-19:00, 14:00-22:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Wrocław (dolnośląskie)
gotowanie, prowadzenie HACCP
PHU TRIO Joanna Laskowska - 2016-04-08 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-12-21 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo-Usługowa "Agemart" s.c. - 2018-01-30 - Panki (śląskie)
Przygotowywanie potraw, bogata wyobraźnia, pomysłowość, układnaie menu, przygotowanie imprez okolicznościowych i obsługa indywidualnych klientów.
KASSANDRA - Restauracja-Hotel Jakubowscy - 2016-09-21 - Węgierki (wielkopolskie)
Zamawiane produktów, produkcja wyrobów germażeryjnych.Praca w Wilamowiacach w godz. 21.00-5.00, 5.00-13.00.Oferta skierowana dla osób bezrobotnych, po 30 roku życia, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Wilamowice (śląskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-03-01 - Tuszyn (łódzkie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
jak w programie stażu
kontakt przez PUP - 2018-04-25 - Przemyśl (podkarpackie)
Samodzielne przygotowanie potraw.Organizacja imprez(wesel, imprez okolicznościowych)
Sergio Lamponi Karczma u Sołtysa - 2017-10-17 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 7:00-15:00II zmiana 15:00-23:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Hotel Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "Rado" - 2017-02-27 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
Nadzór nad pracą podległych pracowników.Pobieranie art. spożywczych z magazynu żywnościowego. Przygotowanie posiłków. Wydawanie gotowych posiłków na oddziały szpitala. Pobieranie prób pokarmowych.
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny - 2016-12-22 - Gdańsk (pomorskie)
Książeczka sanitarno-epidemiologiczna, mile widziane doświadczenie.
Sklep Rybny "KREWETKA" Krzysztof Osiński - 2017-05-31 - Racibórz (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Skierniewice (łódzkie)
Wykształcenie: kierunkowe gastronomiczne; mile widziane doświadczenie zawodowe; akt. książeczka sanepidu; Praca w pizzerii na samodzielnym stanowisku; Utrzymywanie należytej czystości i porządku; Dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych potraw; Przestrzeganie przepisów BHP; Dwie zmiany; miejsce pracy: Sośnicowice
CHRIS KRZYSZTOF WILK - 2016-01-08 - Sośnicowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zasadami sztuki kulinarnej - pod względem ilościowym i jakościowym, odpowiedzialność za jakość przygotowywanych potraw i ilość oraz wagę wydawanych porcji, współpraca przy planowaniu jadłospisu z uwzględnieniem diet, dbałość o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, wykonywanie przerobów mącznych oraz przetworów, troska o racjonalne wykorzystywanie produktów żywnościowych i sprzętu kuchennego, utrzymywania w należytym stanie maszyn i sprzętu kuchennego oraz pomieszczeń kuchenno- magazynowych. Pierwsza umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące, docelowo na czas nieokreślony. Zmiany w zakresie godzin 08.00-20.00.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W RZADKOWIE - 2017-11-08 - Rzadkowo (wielkopolskie)