KUCHARZ Racibórz oferta pracy "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 262 PLN
Zakres obowiązków: • planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy w kuchni• przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
Data publikacji: 2019-03-25
Lokalizacja: Racibórz (śląskie)
Pracodawca: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 8-9, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
• planowanie i nadzorowanie wszelkich czynności związanych z organizacją pracy w kuchni• przygotowywanie dań zgodnie z kartą dań• dbałość o jakość i estetyczny wygląd przygotowanych potraw• dbanie o porządek i higienę w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 262 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Racibórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: raciborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Racibórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 262 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Nazwa pracodawcy: "Społem" Powszechna Spółdzielnia Spożywców
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Adres pracodawcy:
Nowa 1, 47-400 Racibórz, powiat: raciborski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: raciborski
Gmina pracodawcy: Racibórz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Racibórz
Adres strony pracodawcy: www.spolemraciborz.pl
Ulica pracodawcy: Nowa
Numer budynku pracodawcy: 1
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Raciborzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.03.2019
Oferta pracy ważna do: 30.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Czarna (łódzkie)
przygotowanie i podawanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa, drobiu, ryb, owoców morza, warzyw i innychpraca na umowe na czas określony (3 lata), praca na dwie zmiany w przedziale godzinowym 10:00-22:00oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-10-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków, przygotowywanie i wydawanie posiłków zgodnie z jadłospisem, obsługa maszyn i urzadzeń kuchennych.
2 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2018-04-11 - Kłodzko (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
FIRMA TRANSPORTOWA TRANSMAR MARIAN MATŁOK - 2017-05-10 - Trzebnica (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Ośrodek Wczasowy "Bagińscy SPA" w Pobierowie - 2019-01-07 - Pobierowo (zachodniopomorskie)
WEDŁUG ZAKRESU CZYNNOŚCI
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Białobrzegi (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, dbanie o czystość na stanowisku pracy
BMJ Mikołaj Jędrzejkowski - 2018-03-16 - Puck (pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla gości restauracji oraz imprez okolicznościowych
kontakt przez PUP - 2018-09-06 - Bobowa (małopolskie)
wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, deserów. Obsługa klientów.Praca zmianowa: 10:00-18:00 i 14:00-22:00
CAFE - ARTYSTYCZNA Jolanta Głód-Torki - 2017-01-19 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2017-01-31 - Augustów (podlaskie)
kucharz
Zespół Placówek Szkolno-Wychowawczo-Rewalidacyjnych Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy im. Marii Konopnickiej - 2018-11-22 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw
Sanatorium Uzdrowiskowe "Rybniczanka" - 2015-12-11 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków (śniadań i obiadokolacji) tradycyjnej kuchni polskiej
Bar Neptun Michał Dawidek - 2017-03-29 - Gdańsk (pomorskie)
praca w kuchni
DRINK BAR "PIANKA" Gnat Bogusław - 2016-10-10 - Ruda Śląska (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej, praca w godzinach od 10.30 do 19.30 od poniedziałku do niedzieli - według grafiku
Bar Kolorowa Antoni Zarzecki - 2017-08-17 - Michałowice (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków - praca w restauracji
JERZY RZESZUTKO - 2018-07-27 - Wojkowice Kościelne (śląskie)
Obsługa klienta, przyjmowanie i wydawanie zamówionych posiłków. Doświadczenie zawodowe mile widziane.
PIZZERIA OSTERIA ANDRZEJ MRUGAŁA - 2019-01-23 - Kępno (wielkopolskie)
- pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych- zabezpieczenie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych-obróbka wstępna surowcówwykonywanie potraw garmażeryjnych, dań gorących i zimnych- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy
kontakt przez PUP - 2016-08-03 - Gorlice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Piła (wielkopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
kucharz
OSTERIA Grażyna i Karol Korzenieccy spółka jawna - 2017-12-28 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie dań, nadzór nad zamawianiem żywności. Praca w lokalu weselnym.
kontakt przez PUP - 2019-02-09 - Kąty (małopolskie)
gotowanie, wydawanie potraw
PPH Agat Restauracja Królewska - 2017-07-27 - Wieliczka (małopolskie)
Kuchnia polska
GOSIEK Sp. z o.o. - 2016-06-08 - Tarnów (małopolskie)
gotowanie dań ukraińskich
JANUSZ PARK - 2017-08-24 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z obowiązującym menu w lokalu gastronomicznym.
Stary Rynek 4 Michalski i Pietrzak s.c. - 2015-12-14 - Płock (mazowieckie)
Brak danych
RZESZOWSKIE ZAKŁADY DROBIARSKIE " RES-DROB" SP. Z O.O. - 2018-01-24 - Rzeszów (podkarpackie)