KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Legnica oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWANIE POTRAW W MAŁYM LOKALU GASTRONOMICZNYM, GŁÓWNIE PIZZY
Data publikacji: 2019-02-25
Lokalizacja: Legnica (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWANIE POTRAW W MAŁYM LOKALU GASTRONOMICZNYM, GŁÓWNIE PIZZY
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Legnica
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Legnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.02.2019
Data zakończenia pracy: 17.12.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
DO PRZYUCZENIA art. 46 ust 1 pkt 1 CAZ-IRP.723.70.2018 rezerwa Ministra VIII
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Adres pracodawcy:
Andersa 2, 59-220 Legnica, powiat: m. Legnica, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV - PIERWSZY KONTAKT TELEFONICZNY
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Legnica
Gmina pracodawcy: Legnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legnica
Ulica pracodawcy: Andersa
Numer budynku pracodawcy: 2
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.02.2019
Oferta pracy ważna do: 26.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 25.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 25.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z karty menu
PPHU ,,ALEX'' ALEKSANDER SERWATKA - 2016-04-01 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Praca przy woku, przygotowywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu. Możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 pełnych miesięcy w ramach pełnego oddelegowania. Praca w godz.: 9:00-21:00, 2 dni pracy, 2 dni wolne. Proponowany okres zatrudnienia: rok.
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
Firma "Woltom" Tomasz Wołoch, Hotel "Pegaz" - 2016-04-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne).
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2016-10-18 - Kraków (małopolskie)
Przzygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe.
PHU GREG-BISS Grzegorz Mizera - 2016-05-23 - Wola Hankowska (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Czarna Woda (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, praca tylko w kuchni.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Kliczków (dolnośląskie)
wybór surowców, przygotowanie i sporządzanie dań wietnamskich
KIM OANH CAO - 2016-03-08 - Żyrardów (mazowieckie)
gotownie obiadów, przygotowywanie kilka razy w roku kanapek bankietowych
BURCZY BRZUSZEK Piotr Rutkowski - 2017-04-21 - Rąbień (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w przedszkolu
Gminny Zespół Szkolno-Przedszkolny Nr 2 Wąsosz Górny - 2016-10-06 - Wąsosz Górny (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-29 - Warszawa (mazowieckie)
- profesjonalna obsługa klientów w zakresie usług pocztowych i finansowych,-aktywna sprzedaz towarów handlowych w urzędzie pocztowym,-bieżąca rejestracja danych do systemu operacyjnego,- sporzadzanie dokumentacji w zakresie realizowania sprzedaży.
POCZTA POLSKA S.A - 2017-11-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Firma Usługowo - Handlowa ROMA Tomasz Kubiak (Smażalnia MOLA) - 2015-11-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw.
Top Ten Sp. z o.o. - 2017-11-16 - Warszawa (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw w restauracji
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Zwierzyniec (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków wg wskazanych wytycznych. Praca dwuzmianowa w godz. 9-23
FHU PEPE DARIUSZ KANCLERZ - "CAFE BACCARAT" - 2016-08-17 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie, wydawanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy.
"STYRNOL" FHU BUDZOWSKI WITOLD - 2018-10-16 - Zawoja (małopolskie)
Praca samodzielnego kucharza - dania kuchni polskiej
Zakład Gastronomiczny Krystyna Chochorowska - 2017-04-24 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
organizacja szkoleń zwiększających szanse młodzieży i bezrobotnych na rynku pracy;• opracowywanie i przygotowywanie autorskich programów szkoleniowych;
kontakt przez OHP - 2018-01-09 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie posiłków; tworzenie menu
F.H.U "FOX" Piotr Cybula - 2016-12-15 - Sandomierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw, napojów i deserów na przyjęcia okolicznościowe
PAŁAC W TRZEBOSZU OŚRODEK HOTELOWO-KONFERENCYJNY ANNA FRANKIEWICZ-KRZYŻANIAK - 2017-01-05 - Trzebosz (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i kurdyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lublin (lubelskie)
Uruchamianie, bieżąca obsługa i nadzór nad pracą maszyn, sprawdzanie i realizacja zlecenia produkcyjnego, ustawianie / przestawianie maszyn zgodnie z metodologią SMED, wykonywanie czynności z zakresu statystycznej kontroli procesu, wykonywanie testów jakościowych, wykonywanie czynności związanych z prewencyjnym utrzymaniem sprawności maszyn (TPM), wykonywanie audytów operacyjnych, wypełnianie kart produkcyjnych, doraźnie - transport wyrobów, komponentów i materiałów dla potrzeb produkcji, sprzątanie stanowiska pracy, udział w kołach jakości, rozwiazywanie problemów technicznych / technologicznych i jakościowych, uczestnictwo w szkoleniach operacyjnych. Umowa o pracę na okres próbny, następnie na czas określony. Proponowany okres zatrudnienia: 5 lat.
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, polskiej i ukraińskiej, kierowanie zespołem, składanie zamówień, dbałość o wygląd dań umiejętność pracy pod presją czasu, masowa produkcjapraca w godz. 8-18
MM s.c. Marek Gołębiowski Małgorzata Gołębiowska - 2018-11-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Grzybowie.
Hotele i Domy Wczasowe DIAMENT Sp z o.o. - 2016-10-27 - Grzybowo (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, doświadczenie mile widziane; mile widziana zanjomośc języków obcych; Restauracja "Anna" czynna: 11:00 do 22:00 od poniedziałku do niedzieli
FIRMA PIETREK DAMIAN PIETREK GÓRA ŚW.ANNY - 2017-04-21 - Góra Świętej Anny (opolskie)
Instalator systemów alarmowych
kontakt przez PUP - 2016-06-03 - Łódź (łódzkie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - 2018-04-13 - Krzeszyce (lubuskie)
Przygotowywanie potraw oraz wyrobów cukierniczych dla klienta indywidualnego oraz zbiorowego, dbanie o stanowisko pracy, składanie zamówień.
PPHU MANHATAN Elżbieta Kądziela - 2018-02-13 - Zygry (łódzkie)