KUCHARZ 艁yse oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽250 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw i da艅 z zastosowaniem urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, bie偶膮ca konserwacja urz膮dze艅 gastronomicznych i wyposa偶enia lokalu
Data publikacji: 2019-11-08
Lokalizacja: 艁yse (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: 艁yse, powiat: ostro艂臋cki, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw i da艅 z zastosowaniem urz膮dze艅 w zak艂adzie gastronomicznym, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych, obs艂uga klienta, obs艂uga kasy fiskalnej, bie偶膮ca konserwacja urz膮dze艅 gastronomicznych i wyposa偶enia lokalu
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽250 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: 艁yse
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: ostro艂臋cki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽250 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 28.11.2019
Data zako艅czenia pracy: 27.11.2022
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Do艣wiadczenie zawodowe 3 lata na stanowisku kucharza lub podobnym w bran偶y gastronomicznej, znajomo艣膰 receptur kuchni bliskiego i dalekiego wschodu
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostro艂臋ce
Adres pracodawcy:
11-go Listopada 68, 07-410 Ostro艂臋ka, powiat: m . Ostro艂臋ka, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowania do pracy
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m . Ostro艂臋ka
Gmina pracodawcy: Ostro艂臋ka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Ostro艂臋ka
Ulica pracodawcy: 11-go Listopada
Numer budynku pracodawcy: 68
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Ostro艂臋ce
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2019
Oferta pracy wa偶na do: 27.11.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 13.11.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 08.11.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?5e8e7fa7438773d413c19f117198ad21
Podobne oferty pracy
kluczowe zadania na tym stanowisku dotycz膮: prowadzenia ksi臋gowo艣ci dla firmy zgodnie z przepisami ustawy o rachunkowo艣ci i przepisami podatkowymi, dekretowania i ksi臋gowania dokument贸w ksi臋gowych zgodnie z ustaw膮 o Rachunkowo艣ci, sporz膮dzania deklaracji CIT, VAT, PIT; ksi臋gowania i wyliczania rezerw, rozlicze艅 mi臋dzyokresowych koszt贸w, itp.; uzgadnianie kont rozrachunk贸w oraz ksi臋gi g艂贸wnej; weryfikacji, dekretacji i ksi臋gowania faktur zakupowych; min.2 lata do艣wiadczenia w bran偶y produkcyjnej
IFA POWERTRAIN POLSKA SP. Z O. O. - 2017-07-04 - Zimna W贸dka (opolskie)
PRZYRZ膭DZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZ膭DZANIE DESER脫W, CIAST I PRZETWOR脫W, ZARZ膭DZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBS艁UGA MASZYN I URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE KIERUNKOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 OBS艁UGI URZ膭DZE艃 KUCHENNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI WSCHODNICH (BA艁TYCKA, UKRAI艃SKA, ROSYJSKA), DYPLOM KUCHARZA, CO NAJMNIEJ ROK DO艢WIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw
Firma Sorba Andrzej Soroko - 2019-02-07 - Skwierzyna (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-24 - Warszawa (mazowieckie)
do uzgodnienia
PPUH SIERACKI JERZY - 2017-12-12 - Rzesz贸w (podkarpackie)
przygotowywanie da艅 kuchni indyjskiej, arabskiej, znajomo艣膰 przypraw, smak贸w orientalnych
MONIKA-ARKADIUSZ BEKALARCZYK - 2016-02-02 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-12-02 - Przasnysz (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI TURECKIEJ, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DA艃 WED艁UG RECEPTUR KUCHNI TURECKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w w kuchni arabskiej.
MOLYA SOLUTIONS MARTA MOUSTAFA - 2016-11-08 - Brzoz贸w (podkarpackie)
Kucharz*
AWANGARDA Agnieszka Libor Pe艂czyce - 2019-12-10 - Pe艂czyce (zachodniopomorskie)
Zgodnie ze stanowiskiem
Go艣ciniec Woda na M艂yn Sp. z o.o. - 2018-03-15 - Wa膰mierek (pomorskie)
praca przy wyrobie w臋dlin
BAN Zak艂ad Przetw贸rstwa Mi臋snego i Dodatk贸w Masarskich Sp.J. - 2016-05-19 - Lubie艅 G贸rny (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
DOLCE VITA JOANNA RYCHLEWICZ - 2018-10-25 - Lubin (dolno艣l膮skie)
-obs艂ugiwanie systemu wagowego/ wa偶enie samochod贸w ci臋偶arowych/raportowanie-prace porz膮dkowe-garni臋cie zbo偶a na elewatorze
"MAGROL PRZE艁ADUNEK" SP ZO.O - 2019-11-15 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
"PIZZA BINGO" Janusz Goraj - 2019-07-18 - S臋dzisz贸w Ma艂opolski (podkarpackie)
Gotowanie posi艂k贸w dla klient贸w.Umowa zlecenie, ilo艣膰 godzin miesi臋cznie ok. 168Dyspozycyjno艣膰: 7:30 - 23:00Proponowany okres zatrudnienia : 12 - 36 miesi臋cyMiejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Sikorskiego + inne lokalizacje
kontakt przez PUP - 2019-06-06 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
PETRO GUM SERWIS Sp. z o.o. - 2017-10-04 - Otorowo (wielkopolskie)
Przygotowtwanie potraw pod catering. Praca w Brzesku w godzinach 6:00-14:00 oraz 14:00-22:00
Firma Handlowo-Us艂ugowa Pod Grunwaldem Kamil Cierniak - 2016-01-05 - Brzesko (ma艂opolskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2017-12-01 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wspieranie dzia艂a艅 kierownika dzia艂u. Generowanie i wysy艂anie certyfikat贸w. Nadz贸r nad dokumentacj膮. Generowanie i konsolidowanie sprawozda艅.
ALPLA NDM Sp. z o.o. - 2018-02-01 - Nowy Dw贸r Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klient贸w
ANTER Andrzej Daniel - 2019-02-22 - Starachowice (艣wi臋tokrzyskie)
w/g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Warszkowo (zachodniopomorskie)
Przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, obs艂uga klient贸w.
kontakt przez PUP - 2018-01-23 - Ostrowiec 艢wi臋tokrzyski (艣wi臋tokrzyskie)
nauczyciel wychowania przedszkolnego
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Pozna艅 (wielkopolskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
Praca jako kucharz w lokalu z kebabem. Praca w godz. 10-17, 17-23(24). Okres probny umowa zlecenie, docelowo umowa o prac臋 na czas okre艣lony. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny 515-935-106 w godz. 9-22.
kontakt przez PUP - 2018-06-18 - Wejherowo (pomorskie)
Sporz膮dzanie potraw wg ustalonych norm i receptur, znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, mo艂dawskiej i rosyjskiej, utrzymanie wysokich standard贸w wykonywania da艅, utrzymanie porz膮dku w miejscu pracy.
MALINOWY OGR脫D Sp. z o.o. - 2016-06-21 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca w godz. 6-18 w Ustronu Morskim.
NZOZ ORW FLISAK s.c. W. Fennig, Z. Kielian, U. Fija艂kowska-Tekiela, Z. Tekiela - 2018-10-12 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, dbanie o porz膮dek i higien臋 w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - P艂ock (mazowieckie)
1) przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z ustalonymi normami surowcowymi i normami gotowych wyrob贸w, 2) realizacja i nadzorowanie prawid艂owego przebiegu proces贸w produkcyjnych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi procesami technologicznymi, sanitarno-epidemiologicznymi i zasadami organizacji pracy, 3)porcjowanie potraw zgodnie z tzw. gram贸wk膮, 4)rozliczanie si臋 z surowc贸wzu偶ytych do produkcji oraz wydawanie gotowych wyrob贸w zgodnie z rozdzielnikiem, 5) zabezpieczanie pomieszcze艅 kuchni i magazyn贸w podr臋cznychprzed kradzie偶膮 i po偶arem. Praca na dwie zmiany: 7-15 / 11-19
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Pr贸szk贸w (opolskie)