KUCHARZ Skwierzyna oferta pracy Firma Sorba Andrzej Soroko
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Data publikacji: 2019-02-07
Lokalizacja: Skwierzyna (lubuskie)
Pracodawca: Firma Sorba Andrzej Soroko
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Miedzyrzecka 14, 66-440 Skwierzyna, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca ul.Międzyrzecka 14h 66-440 Skwierzyna
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Skwierzyna
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: międzyrzecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Skwierzyna
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 07.02.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Firma Sorba Andrzej Soroko
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Adres pracodawcy:
Miedzyrzecka 14, 66-440 Skwierzyna, powiat: międzyrzecki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: międzyrzecki
Gmina pracodawcy: Skwierzyna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Skwierzyna
Ulica pracodawcy: Miedzyrzecka
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Międzyrzeczu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 07.02.2019
Oferta pracy ważna do: 06.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 07.02.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 07.02.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
do uzgodnienia
RESTAURACJA PUB PABLO PICASSO JOANNA ŁOZA - 2015-11-24 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie potraw - kuchnia staropolska
SYLWIA LASEK - 2016-05-16 - Stargard (zachodniopomorskie)
opieka nad osobami starszymi
MARMED SC - 2016-03-17 - Cieszyn (śląskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptur, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13.00-21.00.
ARMO Sp. z o.o. - 2018-10-09 - Zajączkowo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków wg. standardów, dbanie o porządek
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Gniezno (wielkopolskie)
-
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe "KAMIL" Krzysztof Tarczyński - 2016-04-08 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
wymiana opon
MOTOSTREFA Roman Wyleciał - 2017-05-22 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie i podawanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-09-20 - Lwówek Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia polska)
Sobolewski & Kuligowski s.c. - 2016-08-23 - Leszno (wielkopolskie)
obróbka cieplna przygotowywanych potraw i produktów zgodnie z recepturą; dbałość o jakość i estetyką potraw; opracowywanie menu; nadzór nad pracownikami i przebiegim pracy
E.J.P. HOTELE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2018-06-29 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Obowiązki typowe dla kucharza
Stadtwächter Thomas Schröder - 2017-06-01 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie posiłków, odbiór zamówień,serwowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Głogów (dolnośląskie)
- Przygotowanie produktów: kebab, hamburger, hot-dog i ich wydawanie Klientom- Miejsce pracy: Tczew, w godz. 9:00-17:00Kontakt: telefon 607-813-908
BIG KRZYSZTOF FURMANEK - 2018-04-11 - Tczew (pomorskie)
Praca na stanowisku samodzielnego kucharza, wymagane wykształcenie gastronomiczne, doświadczenie co najmniej 5-letnie. Praca również w weekendy. Wynagrodzenie do uzgodnienia. Kontakt osobisty oraz telefoniczny z pracodawcą.
DOM PRZYJĘĆ KALIMERA DARIA BAJER - 2018-06-20 - Lyski (śląskie)
Przygotowywanie potraw wg zasad kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2017-06-13 - Legionowo (mazowieckie)
rozdawanie ulotek reklamowych przechodniom na ulicy
kontakt przez OHP - 2016-09-26 - Chełm (lubelskie)
Przygotowywanie potraw; ocena surowców, półproduktów, tworzenie nowych potraw
Katina Sp. z o.o. - 2017-09-21 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
Zbieranie odpadów zgromadzonych w pojemnikach z nieruchomości zamieszkałych i niezamieszkałych na terenie powiatu ostrzeszowskiego.
Gospodarka Odpadami Włodzimierz Fiks Bełchatów - 2016-12-07 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
obsługa klientów kasowych, doradztwo, sporządzanie umów
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie potraw zgodnie ze standardami hotelu, dbanie ogospodarkę magazynową towarów, - dbanie o czystość stanowiska pracyoraz pomieszczeń z nim związanych, - współpraca z innymi działamihotelowymi, - przestrzeganie przepisów bhp i HAACP,praca w godz. 13-21
Firma Unitrade - Bogdan Szydłowski - 2016-05-04 - Turawa (opolskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie i pakowanie posiłków, prace pomocnicze na terenie kuchni
SANPRO CONSULTING BPO Sp. z o.o. - 2018-04-17 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
praca na kuchni w Restauracji w Hotelu FOCUS w Inowrocławiu
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE TER KOL KOWALSKI PAWEŁ - 2016-07-11 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z obowiązujacymi standardami, ścisła współpraca z szefem kuchni oraz z innymi pracodawcami, przekazywanie oraz nadzór nad stanami magazynowymi ,dbałość o estetykę i utrzymywanie czystości stanowiska pracy.
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-03-14 - Kielce (świętokrzyskie)
Obowiązki kucharza – przygotowywanie potraw i napoi kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiej.WYMAGANIAWykształcenie:W zawodzie kucharzaDoświadczenie zawodowe: Wymagane doświadczenie w kuchni azjatyckiej: tajskiej, syczuańskiej i kantońskiejZnajomość języków: angielski -komunikatywny
Crazy Duck Kristiansand - 2017-03-07 - Norwegia (Norwegia)
Naprawa układu elektrycznego w pojazdach kolejowych
TABOR DĘBICA SP. Z O.O. - 2016-06-02 - Dębica (podkarpackie)
Obsługa klientów na stanowisku mięsnym
kontakt przez PUP - 2016-05-04 - Dobryszyce (łódzkie)
Obróbka mięs, warzyw, owoców, ryb (krojenie, siekanie, filetowanie, obieranie itp.) przygotowywanie potraw, dbanie o porządek miejsca pracy, gotowanie. Kierowanie pracą na kuchni. Ostateczne przygotowanie potraw i wydawanie. Przygotowywanie menu. Inwentaryzacja.
"Piekielna Kura" Przemysław Biały - 2017-10-23 - Lubin (dolnośląskie)
Wykonywanie procesów technologicznych w kuchni zgodnie z recepturami, obróbka mięsa, obsługa gości w bufecie szwedzkim i kuchni otwartej.
kontakt przez PUP - 2015-12-30 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
x
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-04-24 - Białystok (podlaskie)
Staż dla osoby bezrobotnej zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy spełniającej kryteria w ramach Działania 7.2 RPOpraca w godz. 7.00 - 15.00- zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania żywności : chłodzenie, zamrażanie, pasteryzacja, suszenie,- sprawdzanie terminów przydatności do spożycia poszczególnych produktów,- zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem,- obróbka wstępna artykułów spożywczych: sortowanie, czyszczenie obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.,- sporządzanie potraw w oparciu o receptury,- przestrzeganie procesów technologicznych,- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u Organizatora tj. zupy, dania główne, desery, surówki,- porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Nowa Dęba (podkarpackie)