KUCHARZ Lubin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
Data publikacji: 2019-03-11
Lokalizacja: Lubin (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie różnych potraw kuchni indyjskiej, bengalskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowo-premiowy ze staw. mies
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Lubin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lubiński
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.03.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
2 lata doświadczenia w zawodzie, znajomość kuchni bengalskiej i indyjskiej
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Adres pracodawcy:
Jana Kilińskiego 12B, 59-300 Lubin, powiat: lubiński, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: lubiński
Gmina pracodawcy: Lubin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Lubin
Ulica pracodawcy: Jana Kilińskiego
Numer budynku pracodawcy: 12B
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lubinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 11.03.2019
Oferta pracy ważna do: 25.03.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 11.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 11.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2017-09-29 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchi orientalnej samosy,kulfi, biryani, dolma, sarma, przygotowywanie sosów i napojów
kontakt przez PUP - 2018-03-09 - Mława (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ WG KARTY, MENU WG USTALONYCH RECEPTUR
kontakt przez OHP - 2016-04-19 - Gdańsk (pomorskie)
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury, przestrzeganie procesów technologicznych, egzekwowanie zadań zleconych pomocom kuchennym, pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, współpraca z intendentką przy układaniu jadłospisów. Umowa o pracę na czas określony 3 miesiące.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. STANISŁAWA STASZICA - 2017-10-17 - Piła (wielkopolskie)
Praca w ośrodku wypoczynkowym, przygotowywanie posiłków
ANPA firma Produkcyjno-Handlowa - 2017-04-12 - Grotniki (łódzkie)
Zgodnie ze stanowiskiem (przygotowywanie i wydawanie posiłków).
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "UZDROWISKO SOPOT" W SOPOCIE - 2018-05-14 - Sopot (pomorskie)
prace murarskie ne terenie województwa śląśkiego
GRANBAU Sp. z o.o. - 2016-07-12 - Zawiercie (śląskie)
Przygotowywanie dań.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - Łódź (łódzkie)
Załadunek i rozładunek materiałów do produkcji lub gotowych wyrobów; praca w godz. 8-16
AEROSOL SERVICE SP.ZOO - 2016-11-03 - Charnowo (pomorskie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, estetyka dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy, przestrzeganie przepisów BHP.
Firma Handlowo-Usługowa Anna Lewicka - 2016-11-22 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w stołówce szkolnej.
I Liceum Ogólnokształcące im. Oskara Kolberga - 2017-05-30 - Kościan (wielkopolskie)
PRZYGOTOWANIE DAŃ W RESTAURACJI
RESTAURACJA PUB "CIŻEMKA" SPÓŁKA CYWILNA MAŁGORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2016-04-13 - Chełmek (małopolskie)
obróbka towarów do produkcji- przygotowywanie warzyw, mięsa itp., krojenie, smażenie, obróbka termiczna, przygotowywanie surówek, ekspozycja towarów
kontakt przez PUP - 2018-10-05 - Lubin (dolnośląskie)
gotowanie potraw
BAR MLECZNY CZESŁAW FISEL - 2018-03-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
- poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod kątem zasad HACCP, BHP i p.poż., instruktaż stanowiskowy, zapoznanie się ze sprzętem oraz narzędziami obsługiwanymi na stanowisku- nauka metod utrwalania żywności, chłodzenie, zamrażanie, pasteryzowanie, suszenie, sprawdzanie terminu przydatności do spozycia poszczególnych produktów, zabezpieczenie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem- obsługa narzędzi, maszyn i urządzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów oraz bieżące utrzymywanie w czystości i ich konserwacja, zapoznanie się z prawidłowym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowywanie powierzchni do mycia wstępnego, mycie właściwe, płukanie, dezynfekcję, płukanie końcowe, suszenie, utrzymanie w czystości pomieszczeń kuchennych i zaplecza gastronomicznego- obróbka wstępna: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie- obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie itp.- sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych zawierających: ilościowy skład surowców, sposób wykonania wyboru, zwroty produkcyjne powstane w czasie produkcji niektórych wyrobów- sporządzanie potraw zgodnie z menu obowiązującym u organizatora np. zupy, dania główne, ekspedycja potraw- udzielanie informacji na temat dostępnych rodzajów potraw i napojów, podawanie posiłków i napojów zimnych i gorących
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Miszewko (pomorskie)
prasowanie odzieży damskiej i męskiej
ZAKŁAD PRODUKCJI ODZIEŻY "JIWI" WŁODZIMIERZ ŻYTKOWIAK - 2018-10-05 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dań, wydawanie
"ZAMKOWA" SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-01 - Żagań (lubuskie)
samodzielna praca na stanowisku kucharzaprzygotowywanie i wydawanie dańprzygotowania do imprez okolicznościowych
Zajazd u Janki - 2017-08-16 - Zebrzydowice (śląskie)
praca w kuchni, samodzielne przygotowywanie posiłków, dbanie o porządek w kuchni
FRESCO Paweł Szwedek - 2017-01-20 - Suwałki (podlaskie)
jw.
AK-POL Paweł Kiełczewski Export-Import - 2017-05-10 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w restauracji. Przygotowywanie potraw różnych kuchni z naciskiem na tradycyjną kuchnie norweską.WYMAGANIAWykształcenie:Zawodowe jako kucharz. Brak formalnego wykształcenia może zastąpić doświadczenie zawodoweDoświadczenie zawodowe: Wymagane jako kucharz – różne kuchnie, doświadczenie w tradycyjnej kuchni norweskiej będzie dodatkowym atutem.Znajomość języków: Komunikatywna znajomość języka polskiego i angielskiego Inne istotne wymagania:- komunikatywność, umiejętność pracy w zespole, - schludność, dokładność, kreatywność,- posiadanie wiedzy dot. funkcjonowania kuchni
Elvekanten Spiseri AS - 2016-12-08 - Norwegia (Norwegia)
produkcja i montaż mebli kuchennych i biurowych
EWA BAŃKOWSKA "BAŃKOWSCY" MEBLE KUCHENNE - 2017-11-14 - Stargard (zachodniopomorskie)
przyrządzanie posiłków, planowanie oraz organizacja pracy, zamawianie towaru, wydawanie posiłków
Olchowy Gościniec Sp. Jawna - 2017-01-25 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowywanie posiłków,
Paweł Pruszak - 2018-08-23 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni, przygotowanie i gotowanie domowych posiłków. Umowa na 3 miesiące okres próbny, następnie umowa roczna lub dłuższa. Godziny pracy: 7.30- 18.30
Dom Opieki Dolina Słupi Jolanta Szczerbaty - 2017-10-13 - Kobylnica (pomorskie)
praca w przedszkolu, opieka nad dziećmi
kontakt przez PUP - 2019-01-25 - Płońsk (mazowieckie)
przyrządzanie i wydawanie posiłków
Gubałówka Jasińska Zofia - 2017-09-12 - Pabianice (łódzkie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-07-09 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy.
"Pizza Mikrus" Marcin Matyja - 2018-01-02 - Mońki (podlaskie)
-Praca na terenie Tczewa i okolic oraz na terenie Trójmiasta (dojazd w zakresie pracodawcy),-Osoby zainteresowane proszone są o kontakt telefoniczny pod nr tel.: 692-826-717.
Przedsiębiorstwo Ogólnobudowlane "D.A.S." Damian Wanczyk - 2018-06-22 - Tczew (pomorskie)