KUCHARZ Piła oferta pracy SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. STANISŁAWA STASZICA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie potraw w oparciu o receptury, przestrzeganie procesów technologicznych, egzekwowanie zadań zleconych pomocom kuchennym, pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, współpraca z intendentką przy układaniu jadłospisów. Umowa o pracę na czas określony 3 miesiące.
Data publikacji: 2017-10-17
Lokalizacja: Piła (wielkopolskie)
Pracodawca: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. STANISŁAWA STASZICA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Staromiejska 11, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie potraw w oparciu o receptury, przestrzeganie procesów technologicznych, egzekwowanie zadań zleconych pomocom kuchennym, pobieranie produktów żywnościowych z magazynu, współpraca z intendentką przy układaniu jadłospisów. Umowa o pracę na czas określony 3 miesiące.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Piła
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: wielkopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pilski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Piła
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe lub średnie gastronomiczne, 3 lata doświadczenia na stanowisku kucharz, dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole.
Nazwa pracodawcy: SZKOŁA PODSTAWOWA NR 1 IM. STANISŁAWA STASZICA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
Staromiejska 11, 64-920 Piła, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Piła
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Piła
Ulica pracodawcy: Staromiejska
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy: edukacja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 17.10.2017
Data dodania oferty pracy: 17.10.2017
Oferta pracy ważna do: 11.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw z menu pod opieką szefa kuchni. Dbanie o powierzony sprzęt i miejsce pracy.
Biothal Lebdowicz S.J. - 2017-03-28 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
Przygotowanie pizzy od surowca do gotowego produktu. Przygotowanie sałatek, dań obiadowych wg receptur ukraińskich i rosyjskich uwzględniając użycie odpowiednich przypraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
ocena surowców i półproduktów oraz właściwe gospodarowanie nimi, sporządzanie surówek i sałatek, przygotowywanie zup, sosów, mięsa wieprzowego i drobiowego, przygotowywanie wyrobów mięsnych i mącznych, zapoznanie się z gramaturą potraw, utrzymanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Turek (wielkopolskie)
wynagrodzenie 2000 zł brutto +premia do uzgodnienia, praca sezonowa
LARSEN S.C. - 2016-04-20 - Ustka (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, plnowanie menu, zakup produktów, wydawanie posiłków, zapewnienie czystości urządzeń i maszyn, współpraca z klientami, dbanie o standardy obsługi
Royal Greenland Seafood Sp. z o.o. - 2016-09-05 - Koszalin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA MIEJSCU I NA WYNOS
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Wołów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw z surowców i półproduktów. Praca przy grillu.
ZPR EXPRESS SP Z O.O. - 2018-06-04 - Julinek (mazowieckie)
wznoszenie budynków
PHU LENC-BUD - 2018-04-24 - Władysławek (pomorskie)
-
Hotel "Pastel" - 2016-09-09 - Białystok (podlaskie)
- przygotowywanie oraz wydawanie potraw dla różnych grup wiekowych- przygotowywanie dań na cateringi
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Ruda Śląska (śląskie)
Wymagane doświadczenie 2-3 letnie na stanowisku kucharz.
Mirosław Andrzej - 2016-02-02 - Lublin (lubelskie)
sprzedaż artykułów biżuteryjnych
kontakt przez PUP - 2016-09-28 - Wągrowiec (wielkopolskie)
Praca przy produkcji pierogów, przygotowywanie produktów garmażeryjnych
Domowe Specjały Iwona Markowska - 2017-07-11 - Marianów Rogowski (łódzkie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Busko-Zdrój (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa o pracę na okres próbny 3 miesiące z możliwością przedłużenia. Dwie zmiany w godzinach 07.30-14.30, 14.00-22.00 oraz godziny nocne podczas imprez okolicznościowych.
GEOVITA SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-07-05 - Piła (wielkopolskie)
Praca w kuchni pod okiem szefa kuchni
NADWIŚLAŃSKA AGENCJA TURYSTYCZNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-19 - Jastarnia (pomorskie)
wykształcenie bez znaczenia mile widziana osoba po szkole gastronomicznej, doświadczenie wymagane w przypadku braku wykształcenia gastronomicznego
Paulis - Catering Joanna Pauli - 2016-03-03 - Sulmierzyce (wielkopolskie)
sprzedaż za pomocą kasy fiskalnej, porządkowanie stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2016-03-16 - Klimontów (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Barcin (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o jakość i smak posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchennych, zapewnianie prawidłowego działania stołówki, pomoc przy układaniu jadłospisów, przestrzeganie stawki żywieniowej, nadzorowanie pracy pomocy kuchennej
Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy - 2017-01-31 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie śniadań w formie bufetu, pomoc w przygotowywaniu potraw, dbanie o najwyższą jakość podawanych gościom posiłków, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.
GRAND HOTEL RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-02 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej i śródziemnomorskiej
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Zwoleń (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z przepisami kuchni arabskiej.
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Łódź (łódzkie)
obróbka warzyw i owoców; mycie naczyń i utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; nauka karwingu; nauka (garmażerka, przygotowywanie dań wg menu restauracji); przygotowywanie surówek itd.
kontakt przez PUP - 2017-06-07 - Trzebosz (wielkopolskie)
Sprzątanie i utrzymanie czystości wokół Ośrodka, konserwacja i bieżące remonty obiektów Ośrodka, przygotowanie boisk piłkarskich, tras biegowych, tras narciarskich do imprez sportowych.
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
przygotowywanie potraw dla gości sanatoryjnych
kontakt przez OHP - 2016-06-24 - Ustroń (śląskie)
przewóz ładunków, rozładunek załadunek samochodów
"INTERTRANS-SERVICE" SP. Z O.O. - 2017-10-18 - Kwidzyn (pomorskie)
- zarządzanie zespołem projektowym, - odpowiedzialność za realizację projektu zgodnie z wnioskiem o dofinansowanie, - realizacja projektu EFS zgodnie z przyjętym harmonogramem rzeczowo-finansowym projektu oraz zgodnie z zasadami EFS, - pełna współpraca z wykonawcami obejmująca proces wyboru i współpracy, - współpraca z trenerami i reprezentowanie projektu, - nadzór nad opracowaniem wniosku o płatność, - kontakt z IP, - kontrola kwalifikowalności uczestników projektu, - sporządzenie harmonogramów projektowych i ich bieżąca weryfikacja, nadzór nad monitoringiem. Miejsce pracy: Wrocław i delegacje na terenie całego kraju. Oferta dostępna w sali C. Kontakt z pracodawcą - tel.: 725 220 402.
Enterprise Investment Zarządzanie Ryzykiem Katarzyna Książek - 2016-11-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Obsługa klienta, przygotowywanie posiłków typu fast- food, przyjmowanie zamówień, przygotowywanie dań na wynos
"GRINGO BAR" Andrzej Markowski - 2018-01-23 - Bieżuń (mazowieckie)
Praca w kuchni, przy przygotowywaniu posiłków i przy barze.
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Wrocław (dolnośląskie)