KUCHARZ Jastarnia oferta pracy NADWIŚLAŃSKA AGENCJA TURYSTYCZNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni pod okiem szefa kuchni
Data publikacji: 2017-04-19
Lokalizacja: Jastarnia (pomorskie)
Pracodawca: NADWIŚLAŃSKA AGENCJA TURYSTYCZNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Mickiewicza 5, 84-140 Jastarnia, powiat: pucki, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w kuchni pod okiem szefa kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Jastarnia
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: pucki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Jastarnia
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.04.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
NADWIŚLAŃSKA AGENCJA TURYSTYCZNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Adres pracodawcy:
EDUKACJI 37, 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Tychy
Gmina pracodawcy: Tychy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tychy
Ulica pracodawcy: EDUKACJI
Numer budynku pracodawcy: 37
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Pucku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2017
Oferta pracy ważna do: 19.05.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, sałatek z rejonu Gaziantep w restauracji Urfa Kebab
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Świebodzin (lubuskie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie, gotowanie, sprzątanie kuchni, mycie naczyń
kontakt przez PUP - 2017-07-10 - Jarosław (podkarpackie)
Dostawa towaru do klientów, pobieranie płatności za towar. Praca w Kaliszu i okolicach.
PRZEDSIĘBIORTSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE MONA WIESŁAW KUSIAK - 2016-02-04 - Kalisz (wielkopolskie)
przygotowanie posiłków, gotowanie, smażenie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SPÓŁKA Z O. O. - 2017-06-23 - Karpacz (dolnośląskie)
Pozyskiwanie i tworzenie baz danych klientów, prezentowanie i sprzedaż towarów. Utrzymywanie dobrych relacji z klientami.
KOZDROŃ JAROSŁAW SINUS - 2017-01-03 - Lublin (lubelskie)
Organizacja miejsca pracy, samodzielna praca na stanowisku w kuchni.
URBANOWICZANKA Janusz Senczek - 2016-09-30 - Tychy (śląskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu. Praca jednozmianowa w godz. 6.00-14.00 od poniedziałku do niedzieli (również w święta) według ustalonego grafiku.
EWANGELICKI DOM OPIEKI SOAR - 2016-11-17 - Bielsko-Biała (śląskie)
Zakres obowiązków: produkcja posiłków na potrzeby kuchni szpitalnej, inne zadania związane z pracą kuchni. Godziny pracy: 6:00-18:30 wg grafiku. Oferta dostępna w sali G. Kontakt kandydatów z pracodawcą - tel.: 261 660 535, 261 660 537.
4 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką SP ZOZ we Wrocławiu - 2017-12-12 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowanie dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
SUBITO Sp. z o.o. - 2016-04-04 - Poznań (wielkopolskie)
Obróbka artykułów spożywczych. Przygotowywanie półproduktów, Obróbkaartykułów spożywczych, Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi oraz sprzętuużywanego w kuchni. Utrzymanie czystości pomieszczeń kuchennych,Przygotowywanie potraw i deserów., godziny pracy: 06:00-14:00
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-03-16 - Opole (opolskie)
praca w systemie zmianowym, w ruchu ciągłym
Szpital Kliniczny im. Karola Jonschera - 2017-08-10 - Poznań (wielkopolskie)
of. 9jGł/16rozładunek i załadunek samochodów cięzarowych , bieżąca obsługa magazynowa produkcji
"John Cotton Europe" Sp. z o.o. - 2016-03-31 - Głuszyca (dolnośląskie)
Montaż podzespołów mechanicznych
"ORW-ELS" Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością - 2017-07-04 - Nowa Sarzyna (podkarpackie)
przygotowywanie dań obiadowych
Zespół Rekreacyjno-Restauracyjny "Berpol" - 2016-02-02 - Brynica (opolskie)
przygotowanie potraw restauracyjnych; praca w godz. 8-16, 16-24; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 7-15
Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe DAGMOR - 2017-08-16 - Ustka (pomorskie)
przygotowanie potraw kuchni hinduskiej, arabskiej, umiejętność wyrabiania chlebków Naan, Chapati, Roti, znajomość potraw orientalnych, umiejętność przyrzadzania marynat orientalnych do miesa. Przygotowanie kateringu i imprez okolicznościowych, Język bengalski lub hindi niezbędny do komunikacji z właścicielem firmy, który nie zna języka polskiego.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie potraw, ustalanie karty dań, wybór sprzętów do przygotowywania dań, dopilnowanie, przestrzeganie przepisów BHP w kuchni, nadzór nad jakością żywności.
Emily Ewa Geras - 2017-03-01 - Starachowice (świętokrzyskie)
Rozwożenie towaru; należyte zabezpiczenie towaru na czas transportu; godne reprezentowanie firmy
kontakt przez PUP - 2016-03-14 - Słopanowo-Huby (wielkopolskie)
Praca w kuchni hotelowej opierająca się o sporządzanie wysokiej jakości dań kuchni regionalnej z produktów regionalnych m.in. świeżych ryb bałtyckich, oraz ciast. Do obowiązków na w/w stanowisku należy również organizacja pracy w kuchni i planowanie menu, odpowiedzialność za zakup składników i ich odpowiednie przechowywanie.
kontakt przez OHP - 2016-07-22 - Niemcy (Niemcy)
Kucharz
Gościniec "Molo" Andrzej Wądołowski - 2018-03-21 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłów wegańskich, wegetariańskich, wypiek chleba, ciast, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, MILE WIDZIANE ŚREDNIE ZNAJOMOŚĆ KUCHNI WEGAŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ORAZ ROSYJSKIEGO; ROZKŁAD CZASU PRACY: 20 GODZIN TYGODNIOWO RÓWNIEŻ W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 10.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2017-04-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków; dbanie o czystość miejsca pracy;godziny pracy 11.00-18.00, praca w soboty i niedzielę, wolne poniedziałki i 1 weekend w miesiącu;
kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Sulików (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków; krojenie produktów; godziny pracy 8.00-16.00, 10.00-22.00
RESTAURACJA BAZYLIA PIZZA & PASTA MATEUSZ FIJAŁKOWSKI - 2018-05-14 - Zgorzelec (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw. Przestrzeganie obowiązujących zasad higieny i bezpieczeństwa pracy.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2017-03-09 - Suchedniów (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw
Pogotowie Cateringowe S.C. - 2018-04-12 - Elizówka (lubelskie)
dzienna opieka nad zwierzętami, wizyta u weterynarzy, dbanie o czystość w miejscu pracy
Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt "CICHY KĄT" - 2016-04-07 - Tarnowskie Góry (śląskie)
Ścisła współpraca z Szefem Kuchni, koordynowanie pracy poszczególnych zespołów, reprezentowanie Szefa pod jego nieobecność, przygotowanie potraw i posiłków dla gości hotelowych, przyjmowanie dostaw, utrzymanie czystości na stanowisku pracy. Osoby zainteresowane proszone są o wysyłanie CV na adres e-mail:zakupy (at) qyadrille.pl
FOLWARCZNA GÓRSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWO-AKCYJNA - 2017-04-14 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Sienno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji hotelowej oraz kreowanie karty menu.
kontakt przez PUP - 2017-10-03 - Kraków (małopolskie)
Prace przy produkcji ślusarki aluminiowej i fasadowej, montaż okuć, profili, klamek.
ZAKŁAD STOLARSKI KAPICA ROMAN - 2018-04-30 - Grodzisko (opolskie)