KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej (pierogi, dania z dziczyzny, zupy ukraińskie, bliny z kawiorem)
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie dań kuchni ukraińskiej i rosyjskiej (pierogi, dania z dziczyzny, zupy ukraińskie, bliny z kawiorem)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.04.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Znajomośc kuchni ukraińskiej i rosyjskiej.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 19.04.2016
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy ważna do: 04.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie potraw, posiłków obiadowych, przyjmowanie dostaw do produkcji kulinarnej, ocena i zagospodarowanie produktami
MIÓD MALINA Mariusz Żołądek - 2016-10-05 - Łuków (lubelskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
"Geovita" S.A. - 2016-05-09 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Wykształcenie średnie; znajomość sieci LAN, WIFI; uprawnienia SEP do 1 kV (mile widziane); bardzo dobra znajomość komputera; znajomość obsługi elektronarzędzi; prawo jazdy kat. B; zakres obowiązków: kontakt z klientem, instalowanie usług szerokopasmowych, budowanie sieci telekomunikacyjnych, usuwanie awarii, stanów zagrożeń oraz uszkodzeń, wykonywanie prac konserwacyjno - eksploatacyjnych, wykonywanie przyłączy telekomunikacyjnych; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice Sośnica;
PROXNET GRZEGORZ MIAZ, PAWEŁ TARNOWSKI, TOMASZ TARNOWSKI, KRZYSZTOF WRÓBEL, JACEK DUDEK SPÓŁKA JAWNA - 2017-03-02 - Gliwice (śląskie)
Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność. umiejętność przygotowywania dań kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne gotowanie potraw kurdyjskich, obsługa klienta. Praca na 3 zmiany: 8-16, 12-20, 14-22. Miejsce pracy Auchan Bielany.
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Hel (pomorskie)
przyjmowanie towarów, odpowiednie eksponowanie towarów wg zasad sanitarnych i estetycznych, sprawdzanie dat ważności art. spożywczych, utrzymanie porządku w miejscu pracy tj.sala sprzedaży i magazyn, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klientów, obsługa terminala płatniczego, obsługa korektora danych, składanie zamówień, obliczanie cen zbytu, obsługa programów do wsparcia sprzedaży
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Gorlice (małopolskie)
wystawianie faktur, wparowadzanie faktur zakupowych do systemu magazynowego
WAFELEK SUPERMARKETY Sp. z o.o. Sp.K. - 2018-02-01 - Częstochowa (śląskie)
Sprzedaż towarów, obsługa klientów, fakturowanie towarów, realizacja zamówień.
kontakt przez PUP - 2016-09-06 - Jarosław (podkarpackie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-10 - Warszawa (mazowieckie)
Obsługa urządzeń gastronomicznych, kasy fiskalnej, klienta. Rozliczanie kasy, dekoracja sali, planowanie menu.
Firma Handlowo-Usługowa Sorbex Romuald Sorbaj - 2016-04-07 - Biskupiec (warmińsko-mazurskie)
sprzedawca
kontakt przez PUP - 2016-09-16 - Zbójno (kujawsko-pomorskie)
Gotowanie i serwowanie potraw, przygotowywanie posiłków, wydawanie gotowych potraw.
OiU Beata Zwierzchowska - 2017-03-22 - Łódź (łódzkie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-08-30 - Katowice (śląskie)
a.Pobieranie produktów z magazynu żywnościowegob.Przygotowywanie posiłków wg jadłospisuc.Dbałość o stanowisko pracy d.Przestrzeganie procedur HACCAP
44 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-08-08 - Czerwieńsk (lubuskie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-04-07 - Karczowiska (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-03-16 - Gliwice (śląskie)
Praca w godzianch 14:00-22:00, kuchnia europejska, polska.Kontakt z pracodawcą tel. 605356190
Hast Andrzej Dworak - 2016-09-30 - Wrocław (dolnośląskie)
sporządzanie jadłospisu i przygotowywanie potraw dla gości hotelowych, osób indywidualnych oraz grup zorganizowanych; dyspozycyjnośc ze względu na godziny pracy do uzgodnienia (Restauracja czynna 12:00 do 22:00); rok doświadczenia jako kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Strzelce Opolskie (opolskie)
przygotowanie posiłków
Szkoła Podstawowa w Dzietrzychowie - 2018-06-25 - Dzietrzychowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków:śniadań, obiadów, kolacji dla gości, sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni
Relaksac.-Kontempl. Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Złotego Lasu" - 2016-02-16 - Rytwiany (świętokrzyskie)
Kucharz /kuchnia ukraińska/
MASSANDRA - 2017-09-22 - Choszczno (zachodniopomorskie)
pozyskiwanie i obsługa klienta, pozyskiwanie i przygotowywanie do pracy współpracowników, wynagrodzenie 2000 do 3000
DORADZTWO FINANSOWE MONIKA JAROSZEWICZ - 2016-08-18 - Chorzemin (wielkopolskie)
- przygotowywanie potraw
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2016-03-18 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie potraw, mięs, zup, sałat, utrzymanie czystości na kuchni
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Młyny (podkarpackie)
przyjmowanie (także w języku obcym) i rejestrowanie w dedykowanym systemie informatycznym zgłoszeń przychodzących pod numer alarmowy 112 oraz inne numery alarmowe zgodnie z przyjętymi procedurami (w tym prowadzenie rozmów z osobami kierującymi zgłoszenie, w celu uzyskania informacji niezbędnych do podjęcia dalszych działań),przekazywanie zgłoszeń dyspozytorom właściwym do zorganizowania działań lub właściwym dla danego podmiotu ratowniczego, zgodnie z dokonaną klasyfikacją zdarzenia bądź zagrożenia,odbieranie potwierdzeń przyjęcia zgłoszenia przez właściwych dyspozytorów oraz przekazywanie osobom zgłaszającym informacji o przekazaniu zgłoszenia do odpowiedniego podmiotu ratowniczego,współpraca z dyspozytorami służb, straży, Państwowego Ratownictwa Medycznego oraz dyżurnych centrum zarządzania kryzysowego w celu realizacji bieżących działań ratowniczych.Warunki pracy: stres związany z przyjmowaniem zgłoszeń oraz przeprowadzaniem rozmów z osobami kierującymi zgłoszenia, praca w systemie zmianowym równoważnym po 12 godzin (praca wykonywania jest także w godzinach nocnych, zmiany: 7:00-19:00, 19:00-7:00),praca przy wykorzystaniu systemu teleinformatycznego w budynku z windą.
Pomorski Urząd Wojewódzki w Gdańsku - 2016-08-05 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w małej gastronomii (kebab, tortilla). Praca wymiarze 1/2 etatu. Praca dwuzmianowa w godzinach od 09:00 do 15:00 i do 21:30. Wynagrodzenie miesięcznie 1050 zł brutto + premia od 150 zł do 350 zł. Pracodawca zapewnia szkolenie.
Firma Słomiński Spółka Cywilna Zdzisława Słomińska Fabiś, Dominik Słomiński Fabiś, Ryszard Olech - 2018-02-05 - Bolesławiec (dolnośląskie)
- Przygotowanie dań na bazie półproduktów.- Praca w "BURGER KING" w GALERII KATOWICKIEJ lub w "BURGER KING" w SILESIA CITY CENTER. Pracodawca zapewnia posiłek pracowniczy.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto + ekwiwalent 0,70 zł/netto do każdej przepracowanej godziny + miesięczne premie motywacyjne. Na początek praca na umowę o pracę na okres próbny 1 miesiąc. Docelowo praca na stałe. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Istnieje możliwość pracy w niepełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 8:30-22:30 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymaganie wykształcenie min. podstawowe. Doświadczenie zawodowe NIE jest wymagane -> pracodawca zapewnia przyuczenie. Mile widziane wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna).
"AMREST" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - KFC, STARBAGS, PIZZA HUT, BURGER KING - 2017-04-20 - Katowice (śląskie)
- planowanie jadłospisów i przygotowywanie posiłków, - pobieranie produktów spożywczych z magazynu w odpowiednich ilościach, - dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków. Godziny pracy: 7:00-15:00. Oferta dostępna w sali G.Kontakt z pracodawcą: 71 798 67 87.
Przedszkole nr 36 im. Wandy Chmielowskiej - 2017-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
"Rodzinne Bistro" Katarzyna Michalska - 2016-05-05 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)