KUCHARZ Łuków oferta pracy MIÓD MALINA Mariusz Żołądek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 920 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw, posiłków obiadowych, przyjmowanie dostaw do produkcji kulinarnej, ocena i zagospodarowanie produktami
Data publikacji: 2016-10-05
Lokalizacja: Łuków (lubelskie)
Pracodawca: MIÓD MALINA Mariusz Żołądek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Ławecka 51, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
sporządzanie potraw, posiłków obiadowych, przyjmowanie dostaw do produkcji kulinarnej, ocena i zagospodarowanie produktami
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 920 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łuków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łukowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łuków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 920 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.10.2016
Data zakończenia pracy: 04.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zawodowe, umejętność przygotowyawnia posiłków, ciast, sporządzania potraw, staż pracy min rok na stanowisku kucharz
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: MIÓD MALINA Mariusz Żołądek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Adres pracodawcy:
Ławecka 51, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: łukowski
Gmina pracodawcy: Łuków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łuków
Ulica pracodawcy: Ławecka
Numer budynku pracodawcy: 51
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łukowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 05.10.2016
Data dodania oferty pracy: 04.10.2016
Oferta pracy ważna do: 03.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 04.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 04.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków z półproduktów, obsługa klienta, obsługa biesiad i imprez plenerowych - praca na FoodTruckach. Możliwość przyuczenia do pracy. Mile widziani studenci. Praca w zakresie godz. pn. - ndz. 09.00 - 21.00 oraz obsługa imprez plenerowych. Pierwsza umowa - o pracę na okres próbny 1 m-c. Możliwość podjęcia pracy w ramach umowy zlecenia. Praca na terenie Piły i okolic.
MANUFAKTURKA SMAKU BEATA PAŚNIEWSKA - 2018-05-11 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań, wydawanie.
Dolina Trzech Stawów Jolanta Rzońca - 2018-02-28 - Jasło (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków, ustalanie menu
FHU Ewelina Frankiewicz-Styś - 2016-09-06 - Krasiczyn (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków ( zapiekanki, zupy) oraz sprzedaż
Sarnecki Wojciech Firma Handlowo Usługowa - 2017-04-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2018-08-13 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo- Usługowa Krzysztof Grabowski - 2016-11-04 - Filipówka (warmińsko-mazurskie)
Praca w lokalu gastronomicznym, przygotowywanie potraw i pizzy.
AMERICAN PIZZA EXPRESS KUNYSZ ZENON - 2017-10-20 - Oleśnica (dolnośląskie)
- Przygotowywanie dań oraz kababu w tradycyjny turecki sposób według tradycyjnych receptur tureckich.- Wynagrodzenie: 925 zł/brutto (1/2 etatu), 1850 zł/brutto (cały etat). Praca na początek na umowę o pracę na czas określony 3 miesiące w niepełnym wymiarze czasu pracy: 50% (pól etatu). Docelowo praca na umowę o pracę na czas określony na 3 lata w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca 4 godziny dziennie w godzinach od poniedziałku do czwartku w godzinach: 10:00-24:00, piątki: 10:00-3:00 + soboty: 11:00-3:00, niedziele: 11:00-24:00 + praca również w święta: 10:00-24:00 (praca również w nocy nawet do godziny 3:00). Wymagane wykształcenie min. średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 5 lata w branży gastronomicznej na stanowisku kucharza. Wymagana znajomość oryginalnych receptur dań tureckich. Wymagana umiejętność przygotowywania dań tureckich w oryginalny turecki sposób. Wymagana umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego.
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków i imprez okolicznościowych. Praca na umowę o pracę w Kołobrzegu w godz. 6-18, również w weekendy.
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy DOZAMEL Sp. z o.o. - 2016-08-29 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw w restauracji
Restauracja Marlin sc M. i G. LACHENDRO - 2016-10-04 - Bażanowice (śląskie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-06-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Kompletowanie dokumentacji i jej archiwizacja, odbieranie i wysyłanie korespondencji, obsługa urządzeń biurowych, opracowywanie dokumentacji przetargowej, opracowywanie ogłoszeń o wszczęciu postępowań, opracowywanie sprawozdawczości, analizowanie dokumentacji przetargowych
Rejonowy Zarząd Infrastruktury Zielona Góra - 2017-09-07 - Zielona Góra (lubuskie)
Praca na linii produkcyjnej. Obsługa maszyn i urządzeń.
W.T.S. "Work Temp Service" - 2016-08-08 - Wielenin-Kolonia (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków w lokalu gastronomicznym.
"GALERIA PORTIUS" Sp. z o.o. - 2016-12-28 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw.
"BOG-MAR" Sp. z o.o. - 2016-07-13 - Rymanów (podkarpackie)
Prace porządkowe na terenie gminy Nowa Sól, wykaszanie terenów zielonych, dbanie o estetykę miejscowości na terenie gminy Nowa Sól
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Nowa Sól (lubuskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-08-11 - Pabianice (łódzkie)
katering, gastronomia przygotowywanie wszystkich dań, zarządzanie personelem kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-14 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie ppotraw kuchni polskiej.
KRZYSZTOF JANKOWSKI KARCZMA POD TOPOLAMI, CATERING, GARMAŻERKA - 2017-08-14 - Konopki Młode (podlaskie)
przygotowanie dań na przyjęciach okolicznościowych, praca tez w godz. nocnych
kontakt przez PUP - 2016-09-07 - Szeligi (mazowieckie)
wg zakresu obowiązków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "BAMI" Mirosław Nenca,Beata Nenca-Greń spółka jawna - 2016-03-02 - Rychnowy (pomorskie)
przygotowywanie posiłków w kuchni, organizacja pracy zespołowej w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Arłamów (podkarpackie)
Przygotowywanie wyrobów kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dbałość o wysoką jakość przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posiłków. Utrzymywanie czystości w miejscu pracy, wykonywanie zadań przydzielonych przez przełożonego. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obsługa kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres próbny, umowa na czas określony, docelowo na nieokreślony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków dla mieszkańców ZDPS w Wieleniu
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2016-07-05 - Wieleń (wielkopolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie dań z menu kuchni wietnamskiej. Znajomość czytania oryginalnych przepisów kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-29 - Otwock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
F.P.U.H QUY NGUYEN - 2017-10-04 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-04-05 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw z menu restauracji (gotowanie, smażenie, pieczenie), dbanie o estetyczną prezentację wydawanych posiłków, dbanie o czystość w miejscu pracy, dbanie o terminową realizację zamówień.
kontakt przez OHP - 2017-01-12 - Niemcy (Niemcy)
reklamowanie firmy na rynku Polskim i Ukraińskim , prezentacja ofert firmy do obywateli Białorusi, Mołdawii, Rosji, Ukrainy oraz Polski, gromadzenie informacji o potencjalnych klientach, tworzenie bazy klientów, praca od poniedziałku do piątku w godzinach 9-13
GROWTECH PLUS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-12-22 - Pruszków (mazowieckie)