KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 700 PLN
Zakres obowiązków: OBSŁUGA GRILLA, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG ORYGINALNYCH RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ Z WYKORZYSTANIEM PÓŁPRODUKTÓW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI, znajomość kuchni orientalnej
Data publikacji: 2020-01-16
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
OBSŁUGA GRILLA, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WEDŁUG ORYGINALNYCH RECEPTUR KUCHNI ORIENTALNEJ Z WYKORZYSTANIEM PÓŁPRODUKTÓW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI, znajomość kuchni orientalnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 700 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 700 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.02.2020
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: znajomość kuchni orientalnej
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 30
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 16.01.2020
Data dodania oferty pracy: 16.01.2020
Oferta pracy ważna do: 30.01.2020
Data udostępnienia oferty pracy: 16.01.2020
Data przyjęcia oferty pracy: 16.01.2020
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?528b22954418404b949f7d5746ff5d75
Podobne oferty pracy
przygotowanie potraw,ustalanie karty dań ,wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań nadzór nad jakością zamówionej żywności
Jadwiga Oziębło - 2019-08-30 - Zatwarnica (podkarpackie)
Załadunek i rozładunek towarów, obsługa wózka widłowego, obsługa klienta, obsługa klienta, prace porządkowe w magazynie
FIRMA "SŁAWEX" Zbigniew Sławiński - 2016-04-19 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
- dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków- znajomość należności żywnościowych- przestrzeganie punktów kontroli HACCP- fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrządzonych posiłków- miejsce pracy: Zgierz, ul. Konstantynowska 85 / Łódź, ul. Źródłowa 52 / Łódź, ul. 6-go Sierpnia 92
Wojskowe Centrum Kształcenia Medycznego Łódź (31 Wojskowy Oddział Gospodarczy) - 2018-07-12 - Zgierz (łódzkie)
Wybór surowców , przygotowanie i sporządzanie dań w/g receptury kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Radwanków Szlachecki (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
Zespół Szkół Ogólnokształcących w Rzepinie - 2018-07-13 - Rzepin (lubuskie)
wykształcenie min. średnie, doświadczenie na podobnym stanowisku wymagane, znajomość j.angielskiego w stopniu średnim
MAREK NOWAKOWSKI - 2017-07-07 - Koźmin Wielkopolski (wielkopolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godz. 8.00-15.00.
"Erenda" (Pizzeria Pinokio) - 2015-11-24 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
"PUL-GAST" Sp. z o.o. - 2017-08-21 - Sosnowiec (śląskie)
PRZYGOTOWANIE I GOTOWANIE DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ,WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWANIA I GOTOWANIA DAŃ KUCHNI ORIENTALNEJ, PRACA W GODZINACH 12.00-16.00, PRACA RÓWNIEŻ W WOLNE DNI
kontakt przez PUP - 2019-08-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
ZGODNIE Z PROGRANEN
kontakt przez PUP - 2019-06-04 - Białobrzegi (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, obsługa klienta, , obsługa kasy fiskalnej, sprzatanie lokalu, podawanie potraw, napojów, deserów z zakresu kuchni hinduskiej.
kontakt przez PUP - 2016-11-03 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków cateringowych oraz do konsumpcji na miejscu.
F.H.U Karczma Przywidzka Michał Jasiński - 2018-01-23 - Przywidz (pomorskie)
- przygotowywanie potraw- surówek i sosów;- przygotowywanie kebaba;- nauka obsługi kasy fiskalnej.Oferta stażu przeznaczona dla osób do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Oświęcim, z ustalonym II profilem pomocy
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Oświęcim (małopolskie)
Praca w Restauracji, obsługa klienta, przygotowywanie dań na podstawie karty menu, pomoc przy przygotowywaniu posiłków oraz sporządzanie drinków i sprzedaż piwa. Wymagania: wykształcenie zawodowe, kierunek/specjalność wg stanowiska, komunikatywność. Praca na dwie zmiany. Forma kontaktu z Pracodawcą: tel. 509-143-709.
Lubrow Tap House "GO PIWKO" Tomasz Lubocki - 2016-03-31 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
FIRMA HANDLOWA "ABV", AGNIESZKA ŁOZIŃSKA - 2018-11-08 - Oświęcim (małopolskie)
przyrządzanie kuchni ukraińskiej
RESTAURACJA HOTEL "BARANOWSKI" T.Baranowski - 2016-07-14 - Słubice (lubuskie)
przygotowanie posiłków wg karty menu,obsługa maszyn i urządzeń gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Gorlice (małopolskie)
Wg. stanowiska.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2018-03-08 - Wołów (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Usług Hotelarskich i Gastronomicznych E. Z. Rybiccy S. C. - 2019-04-03 - Świdwin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW I CIAST KUCHNI ZDROWEGO WYPIEKU, ECO, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW, OWOCÓW I WARZYW, MYCIE, KROJENIE, GOTOWANIE I PIECZENIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I CIAST, BRAK PRZECIWWSKAZAŃ ZDROWOTNYCH, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, POŻĄDANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWEPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00STAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ30GODZIN PRACY W TYGODNIU
kontakt przez PUP - 2018-12-12 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamsko- chińskiej i orientalnej.
kontakt przez PUP - 2018-03-14 - Łomża (podlaskie)
praca w sklepie spożywczym
DAN - TER SPÓŁKA CYWILNA TERESA WYSZTYGIEL, DANIEL MAZUR - 2017-08-09 - Białystok (podlaskie)
Obsługa klienta, kasy fiskalnej, odbieranie, metkowanie, układanie towaru. Praca w godz. od 6.00 do 14.00. Staż w ramach RPO WM Skierowany do osób powyżej 50 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-07-15 - Porąbka Uszewska (małopolskie)
sporządzanie posiłków,opracowywanie menu,wspólpraca z klientami zakładu gastronomicznego, współpraca z kelnerami
kontakt przez PUP - 2016-04-08 - Starachowice (świętokrzyskie)
Doświadczenie zawodowe, motywacja do pracy, sumienność.
Pizzeria "Krystyna" - 2017-01-31 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw kuchni ornietalnej
BANNA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-07-02 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
Przyjmowanie towarów do magazynu, wydawanie towarów z magazynu.
ARGO A & G SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2019-10-01 - Stojadła (mazowieckie)
wg pracodawcy
kontakt przez PUP - 2020-07-31 - Piotrków Kujawski (kujawsko-pomorskie)
kucharz
KOSHER-TARNÓW Sp.z.o.o. - 2020-06-12 - Tarnów (małopolskie)
Obsługa maszyny do produkcji folii (ustawianie parametrów wedłyg zlecenia produkcyjnego), odbiór folii z maszyny i pakowanie (ustawianie na palecie), mierzenie grubości, długości folii, itp.Obsługa maszyny zgrzewającej, odbiór opakowan zmaszyny i pakowanie do opakowań zbiorczych, beżąca kontrola jakości towaru.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe "FOLPAK" Baranowski Andrzej i Teresa spółka cywilna - 2016-01-05 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)