KUCHARZ ( 427 OP) Radwank贸w Szlachecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ ( 427 OP)
Wynagrodzenie: od 2聽900 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Wyb贸r surowc贸w , przygotowanie i sporz膮dzanie da艅 w/g receptury kuchni wietnamskiej
Data publikacji: 2018-11-05
Lokalizacja: Radwank贸w Szlachecki (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Radwank贸w Szlachecki, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Wyb贸r surowc贸w , przygotowanie i sporz膮dzanie da艅 w/g receptury kuchni wietnamskiej
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽900 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ( 427 OP)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radwank贸w Szlachecki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: otwocki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽900 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 30.11.2018
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: G/H) Znajomo艣膰 kuchni azjatyckiej
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Adres pracodawcy:
G贸rna 11, 05-400 Otwock, powiat: otwocki, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: otwocki
Gmina pracodawcy: Otwock
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Otwock
Ulica pracodawcy: G贸rna
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil dzia艂alno艣ci pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STA艁E PLAC脫WKI GASTRONOMICZNE
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Otwocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 06.11.2018
Oferta pracy wa偶na do: 16.11.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 06.11.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 05.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Sprzorz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw kuchni arabskiej ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem p贸艂produkt贸w i przypraw typowych dla tej kuchni.
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
do uzgodnienia
WY呕SZA SZKO艁A INFORMATYKI I ZARZ膭DZANIA - 2016-12-02 - Kielnarowa (podkarpackie)
Przygotowywa膰 stanowiska kuchni do otwarcia restauracji, przyrz膮dzanie potraw, przyjmowanie dostaw
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z karty menu.
Us艂ugi Turystyczno-Hotelowe "OLIMP" Paszt Aleksandra - 2017-10-27 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przyrz膮dzanie humus, mietabal, kebab.
kontakt przez PUP - 2017-02-16 - Pu艂tusk (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w; gotowanie potraw; lepienie pierog贸w; sma偶enie potraw
Abakus Wood Polska Wieczorek-Skumbin sp.j. - 2016-04-13 - Pluski (warmi艅sko-mazurskie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Pleszew (wielkopolskie)
Obs艂uga kot艂贸w c.o. Praca w godz. 7-19, 19-7
Przedsi臋biorstwo Us艂ugowe HOLTUR Sp. z o.o. - 2016-02-23 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
gotowanie,pieczenie,segregowanie potraw z zachowaniem warto艣ci od偶ywczych
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-08-21 - Proszowice (ma艂opolskie)
PRZYGOTOWANIE DAN WIETNAMSKICH
kontakt przez PUP - 2018-05-21 - Radom (mazowieckie)
Kucharz
FBH RYNEK BOGDAN JAN 呕ABI艃SKI - 2016-11-14 - Zakliczyn (ma艂opolskie)
Zgodne ze stanowiskiem
Pensjonat Blanka Krzysztof Kobla艅ski - 2016-10-28 - Rowy (pomorskie)
Obs艂uga kasy fiskalnej. Kontakt z klientem.
ENVISTAR SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-04-12 - Gda艅sk (pomorskie)
wed艂ug stanowiska
kontakt przez PUP - 2018-07-27 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w firmie obs艂uguj膮cej Wojew贸dzki Szpital Zespolony w Elbl膮gu, godz. pracy 5.00-20.00 (dwie zmiany), 13 z艂 za godz. brutto, mo偶liwo艣膰 przej艣cia na umow臋 o prac臋
Rebus Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2017-05-05 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-10-31 - Warszawa (mazowieckie)
sprzeda偶 towar贸w, przyjmowanie i rozliczanie
HANDEL DETALICZNY I HURTOWY ZAFIRA MIHAYLOVA - 2018-04-18 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
w zakresie kucharza
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Przechlewo (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, mo偶liwo艣膰 d藕wigania 10-15 kg. Praca w godz. 10-22 w systemie r贸wnowa偶nym w Ko艂obrzegu, r贸wnie偶 w weekendy
Pizzeria KALLA PIZZA R贸偶ycka Iwona - 2018-03-06 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dzieci przedszkolnych zamieszka艂ych w domach pomocy spo艂ecznej i przygotowanie ich, spakowanie w termopaki, termosy
GASTRO Irena Dzwonnik - 2018-08-20 - Pozna艅 (wielkopolskie)
stolarz
Daniel Rybarski DANPOL - 2016-08-18 - Ko艣cian (wielkopolskie)
dekorowanie,zapoznanie si臋 z technik膮 podawania da艅 g艂贸wnych,przystawek,deser贸w, wydawanie potraw,obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych
kontakt przez PUP - 2016-07-08 - Wygie艂z贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w wieku 3-6 lat (ok 100 dzieci).艢niadania, podwieczorki,kolacje.Pracownik miejscowy.
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Otwock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, kontrola stanu surowc贸w
Aspen-Res sp. z.o .o - 2016-06-29 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Organizowanie, porz膮dkowanie i utrzymywanie w sta艂ej czysto艣ci stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpiecze艅stwa i higieny pracy, ochrony przeciwpo偶arowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowc贸w, p贸艂produkt贸w oraz wyrob贸w kulinarnych.Pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji kulinarnej.Dobieranie i pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami do produkcji potraw oraz bie偶膮ca konserwacja tych urz膮dze艅.Sporz膮dzanie, r贸偶nymi technikami i metodami, potraw i wyrob贸w garma偶eryjnych z r贸偶nych grup surowc贸w z zachowaniem warto艣ci od偶ywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrob贸w kulinarnych.Planowanie posi艂k贸w i uk艂adanie menu.Odbieranie jako艣ciowe i ilo艣ciowe surowc贸w, p贸艂produkt贸w i gotowych wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2017-08-23 - Z膮bkowice 艢l膮skie (dolno艣l膮skie)
Wymagane wykszta艂cenie gastronomiczne, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna, prawo jazdy kat. B. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
STO艁脫WKA NA CH艁ODNI 艢PIEWOK ANITA - 2016-02-18 - Czerwionka-Leszczyny (艣l膮skie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw. mowa na czas okre艣lony (1 rok). Praca na 1 etat, dwuzmianowa w godz. 11.00-19.00, podczas imprez - praca r贸wnie偶 w weekendy w godz. 16.00-24.00 (lub d艂u偶ej w razie potrzeby). Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe (w zawodzie kucharz - po偶膮dane), mile widziane do艣wiadczenie zawodowe i umiej臋tno艣ci zgodne z ww. wymaganiami. Kontakt z pracodawc膮 od poniedzia艂ku do soboty w godz. 10-17. pod nr tel. 600-434-456
Justyna Kr臋偶o艂ek Zajazd Jejmo艣cina - 2016-02-01 - St臋偶yca (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w; umowa na 3 miesi膮ce z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia
O艣rodek Rehabilitacyjno-Wczasowy "Ewa" - 2018-04-25 - Ustka (pomorskie)