KUCHARZ Oświęcim oferta pracy FIRMA HANDLOWA "ABV", AGNIESZKA ŁOZIŃSKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 14 - 16 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2018-11-08
Lokalizacja: Oświęcim (małopolskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWA "ABV", AGNIESZKA ŁOZIŃSKA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek Główny 4, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 14 - 16 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką godzinową
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Oświęcim
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: oświęcimski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Oświęcim
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 14 - 16 PLN/godz
Data rozpoczęcia pracy: 15.11.2018
Data zakończenia pracy: 14.02.2019
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, mile widziane doświadcznie w zawodzie, chęć do pracy, umiejętności związane z zawodem.Miejsce wykonywania pracy: Restauracja "STARÓWKA" w OświęcimiuPracodawca oferuje zatrudnienie w ramach umowy o pracę na okres próbny, docelowo umowa o pracę na czas określony/nieokreślony, praca w systemie 12-godzinnym (dwa dni pracy/dwa dni wolne - według grafiku, lokal czynny od 9:00 do 21:00).
Nazwa pracodawcy: FIRMA HANDLOWA "ABV", AGNIESZKA ŁOZIŃSKA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Adres pracodawcy:
Rynek Główny 4, 32-600 Oświęcim, powiat: oświęcimski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: oświęcimski
Gmina pracodawcy: Oświęcim
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Oświęcim
Ulica pracodawcy: Rynek Główny
Numer budynku pracodawcy: 4
Profil działalności pracodawcy: Gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Oświęcimiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 08.11.2018
Oferta pracy ważna do: 31.12.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 08.11.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 08.11.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dostaraczanie posiłków do klienta
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Oborniki (wielkopolskie)
j.w.
SZWAJCARKA SIKORSKI MARCIN - 2016-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
dbanie o zakres produkcji, planowanie i wykonywanie najwyższej jakości produktu
kontakt przez OHP - 2017-08-17 - Bytom (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o smak i jakosc potraw, utrzymywanie w nalezytej czystosci sprzetu i pomieszczeń kuchennych
Karczma Mazurska Stefan Chmielewski Ostróda - 2017-08-28 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków na wychowanków ośrodka- śniadania i obiady.Praca w godzinach 6:30-14:30Miejsce wykonywania pracy: Wrocław, ul. KamiennaKontakt kandydatów z pracodawcą: 696160365 (P. Zofia Zacharska)Sala G
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY NR 11 - 2017-07-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Walczyk Sara BONANZA - 2017-06-09 - Wodzisław Śląski (śląskie)
Szlifierz meblowy
STYLFRONT Ryszard Kondraczuk - 2017-10-10 - Gronowo Górne (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie półproduktów, a także sporządzanie potraw z karty menu na zamówienie klientów, utrzymanie czystości w kuchni zgodnie z zasadami sanitarnymi oraz Księgą HACCP Firmy Łubu Dubu S.C., współpraca z personelem kuchennym.
ŁUBU DUBU S.C. - 2017-05-04 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowanie posiłków, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Koordynacja zamówień surowców od dostawców do produkcji potraw.
kontakt przez PUP - 2016-04-19 - Łódź (łódzkie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Warszawa (mazowieckie)
praca w Restauracji Venessa
Zakłady Gastronomiczne "MIR - ZEN" Zenon Lange - 2016-08-05 - Białystok (podlaskie)
prasowanie, składanie, pakowanie bielizny, pomoc przy szyciu: doszywanie pasków, obsługa guzikarki: przyszywanie guzików i wykonywanie dziurek, przygotowywanie i cięcie lamówki
kontakt przez PUP - 2018-01-07 - Wymysłów (łódzkie)
kucharzpraca na dwie zmiany:6.00-14.0014.00-22.00
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-06-28 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących. Przygotowywanie wyżywienia w ramach wyżywienia zbiorowego-przedszkolnego. Przygotowywanie przekąsek. Przygotowanie i obsługa usług cateringowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Legionowo (mazowieckie)
PRACA W RESTAURACJI PRZY WESELACHWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
HOTEL RESTAURACJA JACHTOWA BARBARA DŁUSKA - 2018-09-25 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem, patrol interwencyjny
PRZEDSIĘBIORSTWO OCHRONY MIENIA I USŁUG DETEKTYWISTYCZNYCH "SECURITY OFFICE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa płyty grillowej i frytury, smażenie dań nas grillu
kontakt przez PUP - 2015-11-19 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
- gotowanie potraw,- obsługa pieca konweksyjnego i urządzeń kuchennych- kierowanie zespołem
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Kąkolewo (wielkopolskie)
Przewóz towarów na wyznaczonych trasach - transport międzynarodowy (głównie Francja, Belgia i Niemcy). Wyjazdy dwu i trzytygodniowe. Wyjazdy rozpoczynają się z Krakowa lub z bazy firmy, która mieści się w Kalwarii Zebrzydowskiej.
BUSINESS TRANS Grzegorz Kowalski - 2016-10-12 - Brody (małopolskie)
przygotowanie posiłków, utrzymanie w czystości stanowiska pracy, planowanie produkcji
BLACK DIAMOND PAULINA KANTOWSKA - 2017-03-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, codzienne zaopatrywanie lokalu w produkty żywnościowe, dbanie o relacje z klientami z Indii
kontakt przez PUP - 2017-02-28 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
"IZERSKA CHATA" Michał Rutkowski - 2015-11-26 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla gości, samodzielne układanie menu
kontakt przez OHP - 2016-06-09 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystośći
"Karczma w Parku" Marcin Seliga - 2016-08-12 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni międzynarodowej z uwagi na profil i położenie restauracji;
kontakt przez PUP - 2016-04-20 - Zgorzelec (dolnośląskie)
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-05-10 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie sushi
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-04-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
Sprzątanie, pomoc opiekunowi przy chorych.
PHU Ilona Goldberg - 2018-07-30 - Szynwałd (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW, DBANIE O CZYSTOŚC
kontakt przez PUP - 2017-12-15 - Mojęcice (dolnośląskie)