KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 14,7 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W I CIAST KUCHNI ZDROWEGO WYPIEKU, ECO, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W, OWOC脫W I WARZYW, MYCIE, KROJENIE, GOTOWANIE I PIECZENIEWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I CIAST, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PO呕膭DANE DO艢WIADCZENIE ZAWODOWEPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00STAWKA ZA GODZIN臉 14,70 Z艁30GODZIN PRACY W TYGODNIU
Data publikacji: 2018-12-12
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W I CIAST KUCHNI ZDROWEGO WYPIEKU, ECO, PRZYGOTOWYWANIE PRODUKT脫W, OWOC脫W I WARZYW, MYCIE, KROJENIE, GOTOWANIE I PIECZENIEWYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW I CIAST, BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH, KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, PO呕膭DANE DO艢WIADCZENIE ZAWODOWEPRACA W GODZINACH: 08:00-16:00STAWKA ZA GODZIN臉 14,70 Z艁30GODZIN PRACY W TYGODNIU
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie/Umowa o 艣wiadczenie us艂ug
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 30
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 14,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku:
STAWKA ZA GODZIN臉 14,70 Z艁30GODZIN PRACY W TYGODNIU
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 14,7 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.01.2019
Data zako艅czenia pracy: 03.01.2020
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: 艣rednie zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: PRZYGOTOWYWANIE CIAST
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: BRAK PRZECIWWSKAZA艃 ZDROWOTNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWANIA POTRAW
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2018
Oferta pracy wa偶na do: 19.12.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.12.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.12.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie produkt贸w mi臋snych oraz ich w臋dzenie, wytwarzanie ser贸w, wypiekanie chleb贸w wg. metod i przepis贸w litewskich, ukrai艅skich i gruzi艅skich.
Zak艂ad Ogrodniczo-Budowlany BAOBAB Marcin Ja偶dz臋wski - 2017-11-23 - Osowa (lubelskie)
Organizacja pracy kuchni, przygotowanie da艅 kuchni ukrai艅skiej. Praca od pon. do pt. w godzinach 12:00-16:00.
VINOLOVA S.C. Anna Kowalczyk Edward Malon - 2016-09-28 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
przygotowanie posi艂k贸w
"Ma艂y Rzym" Hotel i Restauracja Sp. z o.o. - 2018-10-25 - Sandomierz (艣wi臋tokrzyskie)
Sporz膮dzanie i dekorowanie potraw, przygotowanie sali konsumpcyjnej.
kontakt przez PUP - 2018-04-19 - Maszkowice (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw wed艂ug receptur, kontrola jako艣ci surowc贸w, p贸艂produkt贸w i produkt贸w, kontrola stan贸w magazynowych.
Andoria Beata Kopras - 2016-06-28 - Gda艅sk (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni hinduskiej zgodnie z tradycj膮 i wed艂ug oryginalnych przepis贸w, przygotowywanie napoj贸w kuchni hinduskiej zgodnie z tradycj膮 z zastosowanie oryginalnych przypraw, marynowanie mi臋s na danie kuchni hinduskiej
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Sporz膮dzanie potraw wg obowi膮zuj膮cych zasad technologii przepis贸w kulinarnych. Sprawdzanie jako艣ci produkt贸w powierzonych do produkcji. Wydawanie posi艂k贸w na oddzia艂y. Dbanie o w艂a艣ciw膮 eksploatacj臋 sprz臋tu. Dbanie o stanowisko pracy. Przestrzeganie zasad BHP i dobrej praktyki produkcji.
Szpital Wojew贸dzki im. Jana Paw艂a II w Be艂chatowie - 2018-11-09 - Be艂chat贸w (艂贸dzkie)
obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej wypiek贸w, pobieranie surowc贸w i p贸艂produkt贸w do produkcji, zabezpieczanie surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem, ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w i wyrob贸w gotowych oraz w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), stosowanie zasad dzia艂a艅 marketingowych w dzia艂alno艣ci gastronomicznej (dokonywanie wpis贸w na facebooku), wymy艣lanie nowych wypiek贸w, kalkulacja za pomoc膮 programu komputerowego i prezentacja w internecie
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe NITOR Sp. z o. o. - 2016-07-19 - Zielona G贸ra (lubuskie)
przygotowywanie posi艂ko=贸w i koktajli warzywno - owocowych, sok贸w, ciast dietetycznych, sa艂at, zup
"ADAM - POL" ADAM POLESKI - 2017-12-21 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie da艅 A la carte,
Hampton By Hilton Gda艅sk Aiport - 2016-10-26 - Gda艅sk (pomorskie)
Sprzarzadzanie potraw i napoj贸w, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznej, porcjowanie i dekoracja potraw.
kontakt przez PUP - 2016-12-07 - P艂ock (mazowieckie)
Zgodnie z umow膮.
FIRMA HANDLOWA - ANETA K臉PKA, STACJA PALIW PKN ORLEN - 2016-12-14 - Ropczyce (podkarpackie)
Praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Chlastawa (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: sa艂atki, burgery, Frytki, itp.
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Pi艂a (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Pracodawca gwarantuje przyuczenie do wykonywania zawodu.
G&C Gaja -Catering Aneta Hopej - 2015-11-27 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie i sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast,pizzy Kontakt telefoniczny 512486019
PPUH "KAR-WAT" Jolanta Karwat - 2017-10-25 - Rak贸w (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowywanie oraz wydawanie posi艂k贸w, opieka nad m艂odzie偶膮
OHP Mazowiecka Wojew贸dzka Komenda w Warszawie - 2017-01-03 - Ciechan贸w (mazowieckie)
prace pomocnicze przy rozkroju materia艂贸w, nak艂adanie materia艂贸w na st贸艂 itp. prace
Filek Kazimierz P.P.H. "FILEX" - 2017-11-30 - Klecza Dolna (ma艂opolskie)
Obs艂uga kuchni hotelowej, przygotowywanie posi艂k贸w. Zatrudnienie na okres 1 roku z mo偶liwo艣ci膮 przed艂u偶enia. Praca w godzinach 11.00-22.00, r贸wnie偶 w dni wolne
Metropol Sp. z o.o. - 2015-12-29 - 艢rem (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
"Duo-Bet" sp. z o.o. - 2016-05-23 - Krynica-Zdr贸j (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw i ich wydawanie.praca w soboty , niedziele i 艣wi臋ta, pracza w godzinach 12.00 - 22.00Umowa zlecenie, ilo艣c godzin w miesi膮cu oko艂o 160zatrudnienie na min. 3 lata
kontakt przez PUP - 2019-01-15 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Transport kruszywa na inwestycjach budowlanych ci膮gnikami siod艂owymi oraz wywrotkami
BET-BUD TRANSPORT SP. Z O.O. - 2017-05-10 - Wi艣linka (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H ."JAKIN" Jacek Napolski - 2016-09-26 - Lubawa (warmi艅sko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Ko艣cierzyce (opolskie)
Umiej臋tnos膰 obs艂ugi pieca konwekcyjnego, znajomo艣膰 technik przygotowywania potraw, da艅 g艂贸wnych, deser贸w, umiej臋tno艣膰 porcjowania, wydawanie wyrob贸w kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-08-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie wed艂ug tradycyjnych receptur potraw tradycyjnej kuchni arabskiej, indyjskiej, bengalskiej. Sk艂adanie zam贸wien za granic臋, uk艂adanie menu, czytanie receptur
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
podanie
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - P艂awno (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW I NAPOJ脫W W BARZE- KUCHNI WIETNAMSKIEJ .PRZYRZ膭DZANIE POTRAW WIETNAMSKICH I AZJATYCKICH
kontakt przez PUP - 2018-10-04 - Bia艂obrzegi (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Iwonicz-Zdr贸j (podkarpackie)