KUCHARZ Łódź oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: - przygotowywanie i obróbka mięs i warzyw- obsługa pieca konwekcyjnego Retigo- obsługa zmywarki gastronomicznej FAGOR FI-60- dbanie o porządek na stanowisku pracy- przygotowywanie dań zgodnie ze standardami restauracji
Data publikacji: 2019-07-31
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- przygotowywanie i obróbka mięs i warzyw- obsługa pieca konwekcyjnego Retigo- obsługa zmywarki gastronomicznej FAGOR FI-60- dbanie o porządek na stanowisku pracy- przygotowywanie dań zgodnie ze standardami restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
- znajomość obsługi pieca konwekcyjnego RETIGO oraz zmywarki gastronomicznej FAGOR-FI-60
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Milionowa 91, 93-121 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: SKIEROWANIE
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: m. Łódź
Gmina pracodawcy: Łódź
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łódź
Ulica pracodawcy: Milionowa
Numer budynku pracodawcy: 91
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.07.2019
Oferta pracy ważna do: 14.08.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 31.07.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 31.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?0e45418594d910acff85b7272f86c50f
Podobne oferty pracy
Samodzielna realizacja lub/i asystowanie przy sporządzaniu dań. Umiejętność pracy w systemie "a la carte". Dbałość o przestrzeganie norm BHP. Umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu.
kontakt przez OHP - 2018-01-15 - Niemcy (Niemcy)
przygotowywanie potraw
PIZZA PARK SPÓŁKA CYWILNA EDYTA STYPUŁKOWSKA, MAREK STYPUŁKOWSKI - 2018-04-19 - Łapy (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Szymany (warmińsko-mazurskie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków na wynos
GAJZLER EMILIA PESTO - 2019-08-05 - Lublin (lubelskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-08-30 - Sanok (podkarpackie)
sporządzanie potraw
BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-16 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej, pakistańskiej
kontakt przez PUP - 2016-06-13 - Chełm (lubelskie)
Gotowanie posiłków dla około 75 dzieci w przedszkolu, mycie naczyń, przygotowanie produktów do gotowania, utrzymanie w czystości stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-07-05 - Łapczyca (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Podstawowe prace kuchenne.
BAR 12 BIS Szyszko Andrzej - 2015-12-08 - Glewice (zachodniopomorskie)
przygotowywanie pizzy
FPHU ALNIDA Robert Jasztal - 2016-10-18 - Starachowice (świętokrzyskie)
zgodnie z zawodem
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "IRJOL" ZINIEWICZ IRENEUSZ - 2018-04-04 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
Praca w restauracji, samodzielne przygotowywanie potraw.
K&M INVEST S.C. Karol Chraniuk Mateusz Lewocki - 2015-12-11 - Siedlce (mazowieckie)
Właściwa organizacja pracy personelu kuchennego. Przestrzeganie zasad BHP. Uczestnictwo w planowaniu jadłospisó i przygotowywaniu posiłków zgodnie z wymogami racjonalnego żywienia. Dbanie o porządek i przestrzeganie higieny osobistej. Dbanie o czystość i właściwe wykorzystanie sprzętu kuchennego. Stasowanie norm i zasad zawartych w księgach HACCP.Pobieranie prób żywieniowych. Współpraca z pozostałymi pracownikami szkoły w celu podniesienia jakości pracy. Wykonywanie innych prac zleconych przez Dyrektora szkoły.
kontakt przez PUP - 2018-08-07 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z recepturą, gotowanie zup, przygotowywanie cateringu; wydawanie posiłków. Układanie menu.
ARRUBA PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE PIOTR KURLEJ - 2018-03-30 - Lublin (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW
kontakt przez PUP - 2017-02-03 - Skierniewice (łódzkie)
przygotowywaanie dań kuchni indyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Pabianice (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków ciepłych, deserów i koktajli.
kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Zamość (lubelskie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-06-20 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków./Praca od 07:00 do 19:00 co drugi dzień/
ZAKŁAD USŁUG LECZNICZO-WYPOCZYNKOWYCH "PZL-MIELEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-03-19 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
do uzgdn.
ANGRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2019-06-05 - Zagórz (podkarpackie)
znajomość przygotowywania posiłków z karty menu. Przygotowywanie póproduktów. Znajomość kuchni polskiej.Oferta pracy przeznaczona jest dla osób zarejestrowanych w PUP Puck
VERAPL Spółka z o.o. Wierzchucino - 2017-08-03 - Wierzchucino (pomorskie)
Kucharz- Bar Bistro
Beata Gawełczyk BGPLAST - 2016-08-25 - Tarnów (małopolskie)
przygotowanie i wydawanie posiłków, wypiek ciast
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Ropa (małopolskie)
gotowanie potraw ukraińskich według tradycyjnych receptur przepisów kuchni ukraińskiej; robienie zakupów ukraińskich produktów spożywczych, obsługa klientów
SŁAWOMIR SYKUCKI DORADZTWO - 2017-10-27 - Waszeta (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków, deserów, koktajli
ACER Sp. z o.o. - 2018-05-14 - Międzyrzecz (lubuskie)
Obsługa gości hotelowych, restauracyjnych, przygotowanie posiłków, obsługa imprez okolicznościowych, przygotowanie menu, dekorowanie potraw
"ZAS-UE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-12 - Słupca (wielkopolskie)
Przygotowanie posiłków, dbanie o ich jakość i smak, porcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości na miejscu pracy.
Uzdrowisko Solec-Zdrój M.Cz. Sztuk Sp. J. - 2019-08-27 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
przyjmowanie, przechowywanie , wydawanie towaru, sortowanie, paczkowanie, prowadzenie dokumentacji magazynowej
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Zbęchy-Pole (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-10-28 - Wędrzyn (lubuskie)