KUCHARZ Krynica-Zdrój oferta pracy ZAKŁAD USŁUG LECZNICZO-WYPOCZYNKOWYCH "PZL-MIELEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 250 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków./Praca od 07:00 do 19:00 co drugi dzień/
Data publikacji: 2019-03-19
Lokalizacja: Krynica-Zdrój (małopolskie)
Pracodawca: ZAKŁAD USŁUG LECZNICZO-WYPOCZYNKOWYCH "PZL-MIELEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kazimierza Pułaskiego 73, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków./Praca od 07:00 do 19:00 co drugi dzień/
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 250 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: nowosądecki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Krynica-Zdrój
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 250 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 19.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Nazwa pracodawcy:
ZAKŁAD USŁUG LECZNICZO-WYPOCZYNKOWYCH "PZL-MIELEC" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Adres pracodawcy:
Kazimierza Pułaskiego 73, 33-380 Krynica-Zdrój, powiat: nowosądecki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: nowosądecki
Gmina pracodawcy: Krynica-Zdrój
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krynica-Zdrój
Ulica pracodawcy: Kazimierza Pułaskiego
Numer budynku pracodawcy: 73
Profil działalności pracodawcy: sanatorium rehabilitacyjne
Oferta zgłoszona przez:
Powiatowy Urząd Pracy dla Powiatu Nowosądeckiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.03.2019
Oferta pracy ważna do: 18.04.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 19.03.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 19.03.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
w/g potrzeb
Stowarzyszenie / Fundacja "NADZIEJA RODZINIE" w Kielcach - 2018-04-12 - Kielce (świętokrzyskie)
pomoc w przygotowywaniu różnych rodzajów kebabów, dbanie o czystość na stanowisku pracy
URFA RESIT ARSLAN - 2016-11-28 - Nowy Sącz (małopolskie)
obsługa urządzeń biurowych, segregowanie dokumentów pod względem ich rodzaju, sprawdzanie dokumentów pod względem formalno - rachunkowym
kontakt przez PUP - 2018-08-16 - Gorlice (małopolskie)
Pozyskiwanie oraz załadunek samochodów firmowych.
USŁUGI TRANSPORTOWE HANDEL IMPORT-EXPORT - 2016-09-15 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
Praca fizyczna w tunelach ogrodniczych przy pielęgnacji roślin ozdobnych
Dorota Stawska - 2017-03-24 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie oryginalnych dań kuchni chińskiej
kontakt przez PUP - 2018-01-25 - Władysławowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków, wydawanie posiłków, sprzątanie zaplecza kuchennego wraz z myciem naczyń, znajomość HACAP, układanie menu z dietetykiem mile widziane, praca dwuzmianowa od poniedziałku do piątku: 7-15,10-18, w okresie próbnym umowa zlecenie, następnie umowa o pracę
Niepubliczne Przedszkole i Żłobek TUPTUŚ Justyna Mazurczak - 2016-11-08 - Brwinów (mazowieckie)
Przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, wybór naczyń do podawania dań, wybór sprzętów do przygotowania dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie racjonalnego zarządzania składnikami, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracującym w kuchni, ustalanie estetycznych sposobów podawania potraw, zarządzanie budżetem na wydatki spożywcze, dopilnowanie porządku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie poleceń osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produktów do gotowania, nadzorowanie świeżości używanych składników spożywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowania występujących w karcie dań potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualną wymianę przyrządów używanych w kuchni, udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywane potrawy. Dyspozycyjność w godz.: 10:00-23:00, około 100-180 godzin pracy miesięcznie. Proponowany okres wykonywania pracy: 3 lata.
kontakt przez PUP - 2018-10-18 - Wrocław (dolnośląskie)
bieżąca obsługa mieszalnika spoiw w zakresie nadzorowania podawania kruszyw (ładowarką kołową) oraz załadunku gotowych spoiw (taśmociągiem) na samochody ciężarowe, ponadto konieczna konserwacja sprzętu oraz przygotowywanie raportów produkcji
ELPOEKO Sp. z o.o. "sp.k." - 2018-09-05 - Częstochowa (śląskie)
przygotowywanie posiłków, dbanie o czystość stanowiska pracy,
kontakt przez PUP - 2018-09-13 - Gorlice (małopolskie)
Sprzedaż maszyn rolniczych, pozyskiwanie nowych klientów, przygotowanie i prezentacja ofert handlowych, negocjowanie i zawieranie umów. Praca na terenie województwa małopolskiego i śląskiego (powiat wadowicki, oświęcimski, pszczyński, krakowski, bielski, żywiecki).
Pilch Grzegorz Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "AGRO-EKO" - 2016-09-27 - Kietrz (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
TOSCANA s.c. - 2017-03-08 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłkow, sprawowanie menagerstwa nad personelem kuchni
P.H.U. "COMPLEX" Ciosek Jarosław, Ciosek Mariusz - 2016-08-01 - Węgrzce Wielkie (małopolskie)
-
USŁUGI TURYSTYCZNO - HANDLOWE ,,MIESZKO" ,,SKALNICA" M. WIŚNIEWSKA - 2017-01-16 - Rewal (zachodniopomorskie)
....
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Koło (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Kona Coast Cafe Anna Karwowska Michał Widuch Spółka Cywilna - 2016-06-27 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków typu fast-food.
ZAKŁAD USŁUGOWO-HANDLOWY EDYTA GÓRSKA - 2019-03-05 - Żuromin (mazowieckie)
przygotowywanie ciasta do pizzy, rozwałkowywanie ciasta, układanie ciasta na formach i umieszczanie w komorze rozrostu, krojenie warzyw, wędlin i sera
kontakt przez PUP - 2018-09-19 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w kuchni.
Dobra Szamka.pl Spółdzielnia Socjalna - 2018-04-10 - Płock (mazowieckie)
sporządzanie posiłków, opracowywanie menu, współpraca z klientami zakładu gastronomicznego, współpraca z kelnerami.
PPHU PROGMET Bogdan Grys - 2018-01-26 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw.Praca w godzinach popołudniowych.Istnieje możliwość przyuczenia do zawodu
kontakt przez PUP - 2017-11-23 - Zamość (lubelskie)
Przygotowanie dań kuchni orientalnej. Praca na dwie zmiany w godz.: 7-15, 13-21. Równoważny system czasu pracy. Miejsce pracy: lokale należące do firmy Amalfi s.c. (Wrocław). sala G
AMALFI s.c. - 2017-11-10 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie potraw,- miejsce wykonywania pracy: restauracja DON GIOVANNI Śrem,- praca w systemie trzy zmianowym: 8.00-20.00, 10.00-22.00, 12.00-24.00,
TROJANEK INVESTMENTS - 2018-04-25 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw według przepisów kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-07-28 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie potraw, ciast, na imprezy okolicznościowe
Firma Handlowo - Usługowa "AMOR - TRANS 2" Załęska Aneta - 2016-04-12 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Oferta stażu. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrobów kulinarnych i napojów
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Łosice (mazowieckie)
Wykształcenie zasadnicze zawodowe kierunkowe, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
Dom Pomocy Społecznej "Złota Jesień" - 2018-08-29 - Racibórz (śląskie)
wg zakresu czynności
kontakt przez PUP - 2017-01-12 - Radomsko (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, wprowadzanie produktów lokalnej kuchni
ZENZERO POLSKA SP. Z O.O. - 2016-01-20 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
PRZEDSIĘBIORSTWO GÓRNICZE "DEMEX" Sp. z o. o./ Restauracja i Bistro Szyb Maciej - 2016-07-06 - Zabrze (śląskie)