KUCHARZ R73/4179-1566/17 Włocławek oferta pracy BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ R73/4179-1566/17
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw
Data publikacji: 2017-10-16
Lokalizacja: Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Jerzego Bojańczyka 7, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: sporządzanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ R73/4179-1566/17
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Włocławek
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Włocławek
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Włocławek
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie kierunkowe lub doświadczenie zawodowe, dyspozycyjność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy: BAZA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Adres pracodawcy:
Jerzego Bojańczyka 7, 87-800 Włocławek, powiat: m. Włocławek, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Włocławek
Gmina pracodawcy: Włocławek
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Włocławek
Ulica pracodawcy: Jerzego Bojańczyka
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Włocławku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.10.2017
Oferta pracy ważna do: 30.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 16.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 16.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie menu, planowanie i przyrządzanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Wisła (śląskie)
Aktywne pozyskiwanie klientów, realizacja planów sprzedaży, przygotowywanie ofert, realizacja zamówień, tworzenie bazy danych
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Gotowanie,pieczenie
Specjalistyczne Centrum Pielęgnacyjno-Opiekuńcze EWA-MED sp. z o.o. - 2015-12-03 - Oborniki Śląskie (dolnośląskie)
Gotowanie samodzielne i pod nadzorem szefa kuchni.
FRESCO Paweł Szwedek - 2018-06-14 - Suwałki (podlaskie)
Prowadzenie kuchni w restauracji. Przygotowywanie posiłków.
RENATA JAKUBIAK FHU HD-PROJEKT - 2017-05-16 - Wrocław (dolnośląskie)
Praca w kuchni hotelowej - przygotowywanie posiłków według ustalonych standardów, zachowanie higieny i porządku na stanowisku pracy, a także przestrzeganie przepisów BHP; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (8-11) oraz e-mailowy.
Przedsiębiorstwo Turystyczno-Usługowe "KINGA" - 2016-02-15 - Ustka (pomorskie)
samodzielne stanowisko w prowadzeniu kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu, ul. Sosnkowskiego oraz w Murowie k/ Opola
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2017-03-03 - Murów (opolskie)
jw.
Wojskowa Akademia Techniczna im. Jarosława Dąbrowskiego - 2017-07-14 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie tradycyjnych potraw tureckich; serwowanie dań w oryginalny turecki sposób;
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2017-11-08 - Opole (opolskie)
PRACA W KUCHNI
F.G.H. LOBEJKO DARIUSZ LOBEJKO - 2016-04-21 - Hel (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-10-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
HOTEL PRIMA - 2017-05-26 - Puławy (lubelskie)
OCZEKUJEMY-chęci do pracy oraz pozytywnego nastawienia życiowego a także miłej prezencji-uczciwości i odpowiedzialności-doświadczenia (będzie dodatkowym atutem aczkolwiek nie jest niezbędne)-w przypadku obcokrajowców pozwolenie na pracę i legalny pobyt w Polsce lub związek małżeński z obywatelką RPJEŚLI KUCHNIA I PRACA W RESTAURACJI JEST TWOJĄ PASJĄ…KOCHASZ TO ROBIĆ … UWIELBIASZ ODKRYWAĆ NOWE …NIE WACHAJ SIĘ …WYŚLIJ DO NAS SWOJE CV Z DOPISKIEM STANOWISKA, KTÓRYM JESTEŚ ZAINTERESOWANY/NACZEKAMY NA CIEBIE. Kontakt tel.697-771-605
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Przygotowywanie potraw typu fast-food: kebab, hamburger, hot-dog, zapiekanki, sałatki.
kontakt przez PUP - 2017-09-13 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchnii gruzińskiej , przygotowywanie zamówień na produkty
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Rzeszów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej utrzymywanie czystości i organizacja pracy kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw kuchni arabskiej i kurdyjskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Lublin (lubelskie)
- opracowywanie receptur i produkcja własnych wyrobów wędliniarskich i piekarniczych na potrzeby istniejącej restauracji
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Pewel Ślemieńska (śląskie)
przygotowywanie potraw w restauracji hotelowej
kontakt przez PUP - 2017-03-20 - Ustroń (śląskie)
produkcja dań mączyncyh lub produkcja dań mięsnych, ryb, zup lub proukcja sałatek, surówek, dział warzyw(do wyboru)
Aspen-Res Sp. z o.o. - 2016-10-20 - Poznań (wielkopolskie)
wstępna obróbka produktow i półproduktów, krojenie, szatkowanie, obróbka termiczna, organizacja stanowiska pracy, organizowanie zaopatrzenia
kontakt przez PUP - 2015-12-21 - Orzysz (warmińsko-mazurskie)
wypiek pizzy, obsługa klienta
FIRMA USŁUGOWO-GASTRONOMICZNA MIKA Bogusława Zimorodzka - 2017-04-05 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i deserów, obróbka artykułów spożywczcyh, zabezpieczanie surowców i wyrobów gotowych przed zepsuciem.
kontakt przez PUP - 2017-05-16 - Szczechy Wielkie (warmińsko-mazurskie)
obsługa kuchni, przygotowywanie potraw
PPHU "ALEX" ALEKSANDER SERWATKA - 2016-01-08 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie kolacji, śniadań i obiadów w restauracji hotelu.
kontakt przez PUP - 2018-09-12 - Gdańsk (pomorskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery). Rozbiór półtusz wołowych.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie średnie, preferowane w zakresie gastronomii lub technologii żywienia. Wymagane doświadczenie w rozbiorze mięsa wołowego. Wymagane minimum dwa lata doświadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Katowice (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-05-08 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie potraw orientalnych. Obróbka wstępna mięsa i warzyw. Wydawanie gotowych potraw, wprowadzanie nowych potraw
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Kolonia Poczesna (śląskie)
Obróbka wstępna warzyw, owoców; gotowanie potraw; pieczenie ciast; dekoracja dań; produkcja suwówek, słatek.
kontakt przez PUP - 2017-11-01 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)