KUCHARZ Zagórz oferta pracy ANGRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: do uzgdn.
Data publikacji: 2019-06-05
Lokalizacja: Zagórz (podkarpackie)
Pracodawca: ANGRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Piłsudskiego, 38-540 Zagórz, powiat: sanocki, woj: podkarpackie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: do uzgdn.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zagórz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podkarpackie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: sanocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zagórz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2019
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy:
ANGRE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Adres pracodawcy:
36-220 Jasienica Rosielna 271, powiat: brzozowski, woj: podkarpackie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podkarpackie
Powiat pracodawcy: brzozowski
Gmina pracodawcy: Jasienica Rosielna
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Jasienica Rosielna
Numer budynku pracodawcy: 271
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna prowadzona w niewyspecjalizowanych sklepach z przewagą żywności, napojów i wyrobów tytoniowych
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Sanoku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.06.2019
Oferta pracy ważna do: 04.07.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 05.06.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 05.06.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?78d1d5e930212180e474e046c3731c55
Podobne oferty pracy
gotowanie potraw, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2016-07-05 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W SKĘCZNIEWIE - 2018-02-12 - Skęczniew (wielkopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-12-22 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw z różnego rodzaju surowców spożywczych, sporządzanie sałatek, surówek oraz wyrobów garmażeryjnych, pieczenie ciast, porcjowanie oraz dekoracja sporządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiemPraca w godz. 8-16
kontakt przez PUP - 2018-10-01 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
Dom Pomocy Społecznej w Starachowicach - 2018-09-11 - Starachowice (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków- kuchnia amerykańska, pizza.
"BiT" B. Baczyński M. Tymkiewicz sp.c. - 2017-08-21 - Baranów (wielkopolskie)
Staż dla osoby powyżej 29 r.ż. zarejestrowanej w tut. Urzędzie posiadającej II profil pomocy i spełniającej kryteria projektoweGodziny odbywania stażu: I zm. od 9-17, II zm. od 13-211.Organizowanie zaopatrzenia i przyjmowanie dostaw towarów.2. Przygotowywanie produktów do sprzedaży.3.Posługiwanie się narzędziami i urządzeniami przy przygotowywaniu potraw i napojów.4.Dokonywanie obróbki termicznej surowców, półproduktów, porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja potraw.5.Zabezpieczanie, przechowywanie i magazynowanie surowców, półproduktów i produktów w gastronomii.6. Sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2019-01-10 - Kolbuszowa Dolna (podkarpackie)
przygotowywanie potraw, obsługa imprez okolicznościowych, wesel
PAŁACYK ŁĄKOMIN Krzysztof Śmiglak - 2017-07-11 - Łąkomin (lubuskie)
wykształcenie średnie zawodowe kucharz, staż pracy 5 lat, znajomość języka angielskiego lub francuskiego, przygotowanie potraw, ustalanie karty dań, nadzór nad jakością zamówionej żywności, dopilnowanie przestrzegania przepisów BHP, języki są potrzebne do tłumaczenia receptur,
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Ząbki (mazowieckie)
Przygotowywanie dań z kuchni wietnamskiej
Hanoi Gastronomia Nguyen Dinh Vinh - 2018-11-28 - Legnica (dolnośląskie)
pełnienie obowiązków kucharza, przygotowywanie posiłków
Ostromfruits Sp. z o.o. - 2017-05-12 - Ostromice (zachodniopomorskie)
gotowanie obiadów w szkole
Zespół Szkół w Ugoszczy - 2019-01-04 - Ugoszcz (pomorskie)
Sekretarka
kontakt przez PUP - 2019-02-14 - Kozienice (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie obiadów uczniom, dbałość o ład i porządek w kuchni.
Szkoła Podstawowa w Szczurowej - 2018-07-01 - Szczurowa (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2015-12-29 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków; pomoc w kuchni
"BAR SWOJSKIE JADŁO" PAULINA SZCZEŚNIAK - 2016-08-26 - Podrzewie (wielkopolskie)
pomoc przy montażu urządzeń dźwigowych( wind) pod nadzorem montera z długoletnim doświadczeniem
SPEC-LIFT Maciej Litwinowicz - 2016-10-26 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie wyrobów garmażeryjnych
TOTU GARMAŻERKA Stanisław Święcicki - 2017-04-27 - Puławy (lubelskie)
obróbka garmażeryjna i dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Inowłódz (łódzkie)
Przygotowywanie potraw fast - food, obsługa klienta, obsługa kasy fiskalnej, dbanie o porządek w miejscu pracy.Praca od poniedziałku do piątku w godzinach od 10:00 do 18:00 i od 12:00 do 20:00.
Bieniek Arkadiusz Firma Handlowo-Usługowo-Transportowa - 2019-03-21 - Wodzisław Śląski (śląskie)
-Oferta pracy skierowana do osób bezrobotnych do 30 r.ż. z ustalonym II profilem pomocy, zarejestrowanych tylko i wyłącznie w Powiatowym Urzędzie Pracy w Kolbuszowej. -Praca w systemie dwuzmianowym w godz. od 12:00 do 20:00, 14:00 do 22:00. - Rodzaj wykonywanej pracy: Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2019-02-27 - Kolbuszowa (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków gotowych (dań, zup) wg ściśle określonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. w Warszawie - 2017-01-11 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, przygotowywanie nowych receptur, dbanie o czystość i porządek w kuchni.
SKANDINA Sp. z o.o. Hotel Pod sosnami - 2016-08-05 - Osieck (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem: wykształcenie min. zawodowe kierunkowe, umiejętność wykonywania potraw kuchni azjatyckiej/nepalskiej,uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe: min. 5 lat na w/w stanowisku, j. angielski w stopniu podstawowym. Ogólny zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej/nepalskiej,układanie menu, organizowanie zaopatrzenia ,wprowadzanie nowych typów dań.
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Lublin (lubelskie)
obsługa urządzeń, maszyn do mięsa, szatkownicy itp.; gotowanie potraw; wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-23 - Dzierzgoń (pomorskie)
Do uzgodnienia
MG CATERING MAŁGORZATA DYMEK - ARMATA - 2017-02-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Morliny (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw
BOCIANÓWKA Maciej Witek - 2017-12-15 - Baranów Sandomierski (podkarpackie)