KUCHARZ / POMOCNIK KUCHARZA Podrzewie oferta pracy "BAR SWOJSKIE JAD艁O" PAULINA SZCZE艢NIAK
Stanowisko: KUCHARZ / POMOCNIK KUCHARZA
Wynagrodzenie: od 925 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; pomoc w kuchni
Data publikacji: 2016-08-26
Lokalizacja: Podrzewie (wielkopolskie)
Pracodawca: "BAR SWOJSKIE JAD艁O" PAULINA SZCZE艢NIAK
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:POZNA艃SKA 5, 64-541 Podrzewie, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; pomoc w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 925 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca szuka pracownik贸w gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / POMOCNIK KUCHARZA
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Podrzewie
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: szamotulski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Duszniki
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 925 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 29.08.2016
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: gimnazjalne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanepidowska - wymagana
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: do艣wiadczenie zawodowe mile widziane
Nazwa pracodawcy: "BAR SWOJSKIE JAD艁O" PAULINA SZCZE艢NIAK
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szamotu艂ach
Adres pracodawcy:
POZNA艃SKA 5, 64-541 Podrzewie, powiat: szamotulski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Preferowany kontakt z pracodawc膮: telefoniczny.Praca na 1/2 etatu.
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: szamotulski
Gmina pracodawcy: Duszniki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Podrzewie
Ulica pracodawcy: POZNA艃SKA
Numer budynku pracodawcy: 5
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szamotu艂ach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.08.2016
Oferta pracy wa偶na do: 25.09.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.08.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.08.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2016-02-25 - Toru艅 (kujawsko-pomorskie)
ustalanie karty da艅, rozdzielanie prac pomocnikom, nadzor nad jako艣ci膮 zamowionej 偶ywno艣ci...
Dom Architekta SARP Aneta Marciniak, Restauracja "KWADRANS" - 2018-07-24 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Praca w bistro. Wymagamy: -minimum do艣wiadczenia w pracy -odpowiedzialno艣ci i sumienno艣ci -dyspozycyjno艣膰-dbania o porz膮dek w miejscu pracy -ch臋ci nauki i rozwoju Oferujemy:-godziwe wynagrodzenie-prace w m艂odym i energicznym zespole-mo偶liwo艣膰 nabycia do艣wiadczenia i rozwoju przy boku szefa Robert 艢wi膮tek uczestnika programu Top ChefKontakt z pracodawc膮:570950401
Figa Sp zoo - 2016-06-08 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Pomoc nauczycielowi przy zaj臋ciach, czynnosci porzadkowe, pomoc w opiece nad dzie膰mi.
Niepubliczne Przedszkole SUPER DZIECKO Aneta Czapp - 2016-04-01 - Kostrzyn nad Odr膮 (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIA POSI艁K脫W ZGODNIE ZE ZLECENIAMI I PROFILEM ZAK艁ADU GASTRONOM.WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI POLSKIEJ, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 2 LATAGODZINY PRACY 07:00-16:00
FIRMA HANDLOWA BAJA S.C. JANUSZ LAZAR, LILIANA LAZAR - 2018-02-20 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w przedszkolu.
kontakt przez PUP - 2017-08-27 - Rybie (mazowieckie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni wietnamskiejMiejsce wykonywania pracy: bielany Wroc艂awskie;Praca w godzinach 10:00-21:00;Nie mniej niz 70 h/ miesi膮c;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Banie (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Radocza Park Sp贸艂ka z o.o. - 2017-10-19 - Radocza (ma艂opolskie)
przygotowanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-05-06 - Jelenia G贸ra (dolno艣l膮skie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2017-12-07 - Jaros艂aw (podkarpackie)
Kucharz samodzielny
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
praca na kuchni
"AMREST" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-10-27 - Radziejowice (mazowieckie)
- praca w kuchni restauracji,- przygotowywanie posi艂k贸w.Doswiadczenie zawodowe mile widziane.
Centrum Swobodna Przestrze艅 Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Cisie (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem; wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto do uzgodnienia; pracodawca prosi o wst臋pny kontakt telefoniczny po godz. 10 w celu ustalenia spotkania
Zak艂ad Produkcyjno- Us艂ugowo- Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluk膮" Anna, Mariusz i Pawe艂 Stachyra - 2016-07-04 - S艂upsk (pomorskie)
Praca w kuchni hotelowej polegaj膮ca na przygotowywaniu da艅 dla klient贸w indywidualnych i grupowych.
"MARCELIN MANAGEMENT" SP. Z O.O. - 2016-05-25 - Wronki (wielkopolskie)
Zgodny ze stanowiskiem; kontakt z pracodawc膮 telefoniczny w godzinach 10-17;
BOMAR Marcin Boniek - Pierogarnia - 2015-12-10 - S艂upsk (pomorskie)
do uzgodnienia
ZAK艁AD REMONTOWO BUDOWLANY IN呕 JAN FARA - 2017-10-24 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Sporz膮dzanie potraw wed艂ug ustalonych norm i receptur, utrzymanie porz膮dku na stanowisku pracy.
MALINOWY OGR脫D Sp. z o.o. - 2017-05-16 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni arabskiej, indyjskiej i bengalskiej wed艂ug tradycyjnych receptur
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Wyszk贸w (mazowieckie)
wg stanowiska
DOM WCZASOWY "ELA" - 2017-05-17 - Rabka-Zdr贸j (ma艂opolskie)
wymagane do艣wiadczenie, osoba ch臋tna do pracy,sumiennna, uczciwa,samodzielna,pracodawca zapewnia wy偶ywienia i zakwaterowanie;Kontakt tel.
FIRMA HANDLOWO-TURYSTYCZNA "MICHA艁EK" SP脫艁KA CYWILNA - 2016-05-16 - Rowy (pomorskie)
.
RESTAURACJA ISKRA REGINA ISKRA - 2018-04-09 - Jemielnica (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w Szpitalu Dzieci臋cym.
UNIWERSYTECKI SZPITAL DZIECI臉CY W KRAKOWIE - 2017-12-14 - Krak贸w (ma艂opolskie)
-przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy - racjonalne gospodarowanie towarem- udzia艂 w wydawaniu posi艂k贸w
Eurest Poland - 2015-12-15 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
pakowanie, sortowanie, konfekcjonowanie grzyb贸w, obs艂uga urz膮dze艅 pakuj膮cych, etykietowanie, do podstawy wynagrodzenia doliczana jest premia
BIEGPOL - Grupa Producent贸w Grzyb贸w Sp. z o.o. - 2017-06-29 - Chorzemin (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw, zapewnienie wysokiej jako艣ci produkt贸w i us艂ug orazprzestrzeganie norm i standard贸w produkcji. Dodatkow膮 odpowiedzialno艣ci膮Kucharza b臋dzie estetyczne prezentowanie potraw i da艅, dbanie o prawid艂owemagazynowanie 偶ywno艣ci i sprz臋tu oraz przestrzeganie zasad post臋powania z偶ywno艣ci膮
PUB MASKA - 2017-05-19 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w z p贸艂produkt贸w
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - W臋gorzewo (warmi艅sko-mazurskie)
Do艣wiadczenie, wykszta艂cenie kierunkowe.Umiej臋tno艣膰 wykonywania szalunk贸w.
Zak艂ad Remontowo-Budowlany Grzegorz Tomaszek - 2017-04-10 - Racib贸rz (艣l膮skie)
przygotowanie potraw zgodnie z receptur膮 i standardami, utrzymywanie optymalnego poziomu produkcji da艅 oraz kontrola zam贸wie艅, przestrzeganie procedur w gastronomii (GHP, GMP, HACCP), wsp贸艂praca w zakresie planowania i koordynowania dostaw 偶ywno艣ci do kuchni, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 艣wiadczonych us艂ug 偶ywienia indywidualnego oraz zbiorowego
Klinika Chirurgii Endoskopowej Sp. z o.o. - 2018-03-15 - 呕ory (艣l膮skie)