KUCHARZ Rowy oferta pracy FIRMA HANDLOWO-TURYSTYCZNA "MICHAŁEK" SPÓŁKA CYWILNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: wymagane doświadczenie, osoba chętna do pracy,sumiennna, uczciwa,samodzielna,pracodawca zapewnia wyżywienia i zakwaterowanie;Kontakt tel.
Data publikacji: 2016-05-16
Lokalizacja: Rowy (pomorskie)
Pracodawca: FIRMA HANDLOWO-TURYSTYCZNA "MICHAŁEK" SPÓŁKA CYWILNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 76-212 Rowy, powiat: słupski, woj: pomorskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
wymagane doświadczenie, osoba chętna do pracy,sumiennna, uczciwa,samodzielna,pracodawca zapewnia wyżywienia i zakwaterowanie;Kontakt tel.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rowy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 16.05.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagane doświadczenie, osoba chętna do pracy,sumiennna, uczciwa, wymagana obsługa kasy fiskalnej,pracodawca zapewnia wyżywienia i zakwaterowanie
Nazwa pracodawcy:
FIRMA HANDLOWO-TURYSTYCZNA "MICHAŁEK" SPÓŁKA CYWILNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy: 76-212 Rowy, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rowy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.05.2016
Oferta pracy ważna do: 15.06.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 16.05.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 16.05.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków.
Bar SZAŁAS S.C. - Karwowscy, Lubońscy - 2018-07-04 - Żory (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-01 - Sitaniec-Wolica (lubelskie)
przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej-tajlandzkiej
PAHO sp.zo.o. - 2016-12-09 - Opole (opolskie)
przygotowywanie potraw gruzińsko-bałkańskich
"SAKURA" ANDRII NOZHENKO - 2016-10-21 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
przygotowywanie dan kuchni japońskiej, obsługa urządzeń kuchennych charakterystycznych dla kuchni japońskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Rzeszów (podkarpackie)
Sporządzanie potraw kuchni wietnamskiej, obróbka wstępna surowców (ręczna i mechaniczna), wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-08-22 - Jarosław (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem, przyjmowanie produktów spożywczych itp.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Dąbrowa Tarnowska (małopolskie)
SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, MINIMUM 5 LAT DOŚWIADCZENIA W PRACY W GASTRONOMII, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACA W WOLNE DNI;
POLSKI KOMITET POMOCY SPOŁECZNEJ ZARZĄD OKRĘGOWY - 2016-12-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Wykonywanie drobnych napraw sprzętu, ogrodzenia, urządzeń sanitarnych i sportowych, wykonywanie drobnych prac malarskich i posadzkarskich, dbanie o bezpieczeństwo uczniów i pracowników, usuwanie skutków drobnych awarii, pomoc w pracach porządkowych wewnątrz i zewnątrz budynku. Praca od poniedziałku do piątku w godz. 7.00-15.00 lub 6.00-14.00 w Bielsku-Białej.
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 3 - 2017-12-20 - Bielsko-Biała (śląskie)
koszenie trawników, sprzątanie, odśnieżanie
ECO SPÓŁKA CYWILNA KLAUDYNA IRFAN, MAREK ANTCZAK - 2017-09-18 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Prawidłowe i terminowe wykonywanie zadań wynikających ze specyfiki zajmowanego stanowiska
1.Ryszard Balkowski - PPUT Balkar, 2.P.U.T BALTUR s.c. Bonderowicz Andrzej, Balkowski Ryszard - 2016-04-27 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
przygotowanie potraw
W.W.W. s.c. Marcin Piotrowski & Łukasz Lipiński - 2017-04-25 - Głogów (dolnośląskie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń produkcyjnych kuchennych. Produkcja pierogów, itp. i innych wyrobów garmażeryjnych, prace porządkowe w miejscu pracy,zmywanie naczyń, pakowanie dań, segregacja odpadów. Praca w dwóch punktach: w Nowej Soli oraz na terenie Nowego Żabna.
Pierogarnia Mikuliszyn Daria Jarmolińska-Mikuliszyn - 2017-08-17 - Nowe Żabno (lubuskie)
Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Kontrola ilości składników i stanu kuchni.
TRANS-FLORIS Monika Tyczyńska - 2016-10-11 - Serock (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw i dań typowych dla kuchni ukraińskiej wg oryginalnych receptur. Zgłoszenia telefoniczne do pracodawcy.
kontakt przez PUP - 2017-01-26 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie różnego rodzaju potraw.
HOTEL i RESTAURACJA " STARY MŁYN" Mieczysław i Piotr Kroczek w Sędziszowie Młp. - 2018-03-22 - Sędziszów Małopolski (podkarpackie)
przygotowywanie dań kuchni tureckiej, obsluga klienta, praca nocna
Mannan Abdul KEBAB SUPER QUEEN 24 H - 2017-08-18 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw
VINCENT J. B. Stefańscy Spółka Jawna - 2017-11-13 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie surowca do obróbki, obsługa urządzeń gastronomicznych, produkcja pierogów, prace porządkowe w miejscu pracy, pakowanie dań,, zmywanie naczyń, segregacja odpadów. Praca w dwóch punktach: w Nowej Soli oraz Nowe Żabno zamiennie.
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Nowa Sól (lubuskie)
1. Utrzymywanie w należytej czystości naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych.2. Przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydawanych do kuchni.3. Dbanie o jakość i smak wydawanych potraw.4. Porcjowanie posiłków.5. Wykonywanie innych czynności służbowych zlecanych przez kierownika.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Podlesie Dębowe (małopolskie)
samodzielne sporządzanie posiłków zgodnie z recpturami i zasadami DPH, DPG
Wojewódzkie Centrum Szpitalne Kotliny Jeleniogórskiej - 2017-09-27 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
- przygotowanie potraw zgodnie z obowiązującymi procedurami,- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,- dbałość o estetykę potraw,- utrzymanie porządku w miejscu pracy,- dbałość o właściwą obsługę sprzętu i urządzeń mechanicznych znajdujących się w kuchni. Praca w punkcie gastronomicznym, znajdującym się na terenie wyciągu narciarskiego w Szczyrku, w godz. 8.00-20.00 w równowaznym systemie czasu pracy, grafik do ustalenia.
Mosty Katowice Sp. z o. o. - 2017-01-12 - Szczyrk (śląskie)
przygotowywanie posiłków,kontrola jakości produktów,utrzymanie porządku na kuchni oraz w magazynkach
MB-Centrum Medycyny i Rekreacji S.C. Mirosława Bykowska, Jan Bykowski - 2018-03-21 - Święta Lipka (warmińsko-mazurskie)
jw.
Dom Pomocy Społecznej im. "Matysiaków" - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków według karty menu
AUTO PIKUL Mariola Pikul - 2016-08-05 - Puławy (lubelskie)
jw.
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE - 2017-07-24 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich lub chińskich
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie domowych posiłków.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2017-09-07 - Kalisz (wielkopolskie)
sporządzanie i wydawanie potraw
Firma Gastronomiczna RestoBar "W Bramie" Leszek Garbacz - 2016-06-27 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
przyjmowanie bieżących dostaw artykułów spożywczych ze szczególnym uwzględnieniem warunków ich przechowywania; wstępna obróbka artykułów żywnościowych; przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zleconym rodzajem diet; porcjowanie i wydawanie posiłków; utrzymywanie w czystości pomieszczeń oraz urządzeń kuchennych; prowadzenie stosownej dokumentacji zgodnie z systemem HACCP
kontakt przez PUP - 2016-05-31 - Ozorków (łódzkie)