KUCHARZ/KA Warszawa oferta pracy DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na wanny.
Stanowisko: KUCHARZ/KA
Wynagrodzenie: od 2 500 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2017-07-24
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wołoska 139, 02-507 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 500 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.08.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zasadnicze zawodowe; umiejętność pracy w zespole; 2 lata doświadczenia zawodowego; znajomość zasad HACCP; mile widziane aktualne orzeczenie lekarskie do celów sanitarno-epidemiologicznych. Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla pensjonariuszy domu z zachowaniem zasad bezpieczeństwa i higieny pracy; reżimem sanitarnym obowiązującym przy przygotowywaniu posiłków. Miejsce pracy: Warszawa-Mokotów. Praca w godzinach: 06:30-14:30. Zgłoszenia mailowe: erogozinska (at) dls.org.pl lub telefoniczne: 22 845 12 31.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
DOM LEKARZA SENIORA IM. DR KAZIMIERZA FRITZA W WARSZAWIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Wołoska 139, 02-507 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Wołoska
Numer budynku pracodawcy: 139
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 28.07.2017
Oferta pracy ważna do: 24.08.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 28.07.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 24.07.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg stanowiska
"KINEK - 2016-08-29 - Nowy Sącz (małopolskie)
Samodzielny kucharzPraca w Hotelu Polskim
Hotel Polski Sp. z o.o. - 2018-05-15 - Mielec (podkarpackie)
przyrządzanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
kontakt przez PUP - 2016-05-12 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw kuchni polskiej, śródziemnomorskiej, udział w sporządzaniu inwentaryzacji zamówień,
kontakt przez OHP - 2016-11-23 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków- kuchnia tradycyjna
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Bytom (śląskie)
- przygotowywanie posiłków, - obieranie warzyw, - obróbka mięsa, - dbanie o porządek, - zarządzanie zespołem.
PRO-MOT Sp. z o. o. - 2017-10-16 - Pelplin (pomorskie)
Wykształcenie najlepiej kierunkowe gastronomiczne; wymagane doświadczenie zawodowe; praca co drugi dzień; miejsce pracy: Gliwice
POŹDZIAŁ JERZY FIRMA J.POŹDZIAŁ - 2018-04-27 - Gliwice (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW ZGODNIE Z RECEPTURAMI KUCHNI INDYJSKIEJ. ZNAJOMOŚC PRZYPRAW TYPOWYCH DLA TEJ KUCHNI. PRZYGOTOWYWANIE POTRAW NA ŻYCZENIE KLIENTÓW Z POLSKI I Z ZAGRANICY. SPORZĄDZANIE ZAPOTRZEBOWANIA NA PRODUKTY NIEZBĘDNE DO PRZYGOTOWANIA POSIŁKÓW KUCHNI INDYJSKIEJ.
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie dań z karty (a'la carte) i innych dań w ramach usług i imprez okolicznościowych, utrzymywanie standardów, umiejętność pracy pod presją czasu, racjonalne zarządzanie składnikami, utrzymanie miejsca pracy w idealnym porządku.
CHARDONNAY BISTRO Z WINOTEKĄ MARZENA MOCH - 2016-11-28 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
sporządzanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-12-19 - Sandomierz (świętokrzyskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków, nadzór i kontrola nad wysokim standardem, estetyką i jakością potraw, przestrzeganie standardów pracy oraz obowiązujących zasad pracy w restauracji, wdrażanie nowych pomysłów i rozwiązań, dbałość o czystość i higienę pracy, nadzór nad współpracownikami, opracowanie nowych receptur i przepisów.
Martex Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe - 2017-03-09 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowanie potraw w lokalu gastronomicznym, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych; przygotowanie i wypiek pizzy.
CITY FOOD Sebastian Synowiec - 2016-03-11 - Oleśnica (dolnośląskie)
SPAWANIE KONSTRUKCJI PRZEMYSŁOWYCH, BUDOWLANYCH ORAZ ZWIĄZANYCH Z DROGOWNICTWEM, PRACE ZWIĄZANE Z OBRÓBKĄ METALU, PRASOWANIE, CIĘCIE, PROSTOWANIE, PIŁOWANIE (BLACH, PRĘTÓW, RUR ITP.), OBSŁUGA MASZYN PRODUKCYJNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, CZYTANIE RYSUNKU TECHNICZNEGO, UPRAWNEINIA MIG/MAG 135,136, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
SAS LOGISTIC SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-11-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
zgodnie ze stanowiskiem; umowa na 3 miesiące, z możliwością przedłużenia; godziny pracy: 10.00- 22.00
Piast Sp. z o.o. - 2017-09-08 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
BAR GASTRONOMICZNY "SMAKOSZ" Urszula Grajewska - 2017-05-19 - Rajgród (podlaskie)
sporządzanie posiłków, wydawanie posiłków, utrzymywanie porządku w kuchni
Jarosław Jagiełło FAR-DOM; HOTEL JAGIEŁŁO - 2016-05-04 - Hrubieszów (lubelskie)
Przygotowywanie potraw i posiłków
BEA Restauracja Pokoje Gościnne ROBERT BAC - 2015-12-29 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
prowadzenie całej kuchni; znajomość przepisów i technologii kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-26 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-05-04 - Iława (warmińsko-mazurskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Kucharz - pomoc kuchenna
Renata Caruk Bio-Studio - 2018-06-07 - Tarnów (małopolskie)
Pomoc w przygotowaniu posiłków; sprzątanie.
Tadeusz Klocek FIRMA HANDLOWA "TEDI" - 2016-02-01 - Chodzież (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej. Umowa o pracę na okres 3 lat.
kontakt przez PUP - 2018-01-18 - Pabianice (łódzkie)
przygotowywanie i podawanie potraw i napoi i deserów z zakresu kuchni bengalskiej i tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-09-15 - Poznań (wielkopolskie)
obróbka produktów, przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-03-30 - Bytom (śląskie)
Obsługa klienta i przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Prace kuchenne w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Miszewko (pomorskie)
Samodzielna praca w kuchni
Marzena Steć - „STRAŻNICA CARSKA” Ośrodek Turystyczny - 2016-10-26 - Paary (lubelskie)
przygotowanie posiłków dla kuracjuszy
Centrum Medyczne HCP sp. z o.o. - 2018-04-05 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni przedszkola.
Fundacja "Angielski Dzieciom" - 2018-07-04 - Płock (mazowieckie)