KUCHARZ STOŁÓWKI SZKOLNEJ Szczurowa oferta pracy Szkoła Podstawowa w Szczurowej
Stanowisko: KUCHARZ STOŁÓWKI SZKOLNEJ
Wynagrodzenie: 2 100 - 2 200 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie i wydawanie obiadów uczniom, dbałość o ład i porządek w kuchni.
Data publikacji: 2018-07-01
Lokalizacja: Szczurowa (małopolskie)
Pracodawca: Szkoła Podstawowa w Szczurowej
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Rynek 14, 32-820 Szczurowa, powiat: brzeski, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie i wydawanie obiadów uczniom, dbałość o ład i porządek w kuchni.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 100 - 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ STOŁÓWKI SZKOLNEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczurowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: brzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczurowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 100 - 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko:
zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagana dobra organizacja pracy, czystość, staranność, odpowiedzialność przy sporządzaniu obiadów dla uczniów. Umiejętność przygotowywania smacznych posiłków zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z 26.07.2016r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty.
Nazwa pracodawcy: Szkoła Podstawowa w Szczurowej
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku
Adres pracodawcy:
Rynek 14, 32-820 Szczurowa, powiat: brzeski, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: brzeski
Gmina pracodawcy: Szczurowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczurowa
Ulica pracodawcy: Rynek
Numer budynku pracodawcy: 14
Profil działalności pracodawcy: Edukacja
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Brzesku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 01.07.2018
Data dodania oferty pracy: 28.06.2018
Oferta pracy ważna do: 13.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 28.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 28.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie potraw (pierogi, produkty mączne). Umowa o pracę na okres próbny - 2 tygodnie. Miejsce wykonywania pracy : Piła ul. Roosevelta 25A oraz Pl. Zwycięstwa 17.
"PILANKA" EDYTA PELC - 2015-12-28 - Piła (wielkopolskie)
Zapoznanie się z regulaminem pracy, z obowiązakami i uprawnieniami stażysty oraz strukturą organizacyjną biura, kserowanie materiałów szkoleniowych, dokumentów obsługa faksu oraz odbieranie telefonów, udzielanie informacji, pomoc przy wypełnianiu dokumentów, przyjmowanie kwestionariuszy rekrutacyjnych, ewidencja korespondencji przychodzącej i wychodzącej, zakładanie akt, zapoznanie z zasadami tworzenia archiwum
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchniindyjskiej, kebaby, sprzątanie w kuchni, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Zelów (łódzkie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Słubice (lubuskie)
przewóz pracowników, 4:30-7:30 i 12:30-15:30
P.H.U. "TOŁDI TRANSPORT" ARTUR KUROSZ - 2017-02-01 - Nowa Dąbrowa (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków
Centrum Zdrowia i Rekreacji GEOVITA S.A. Warszawa , ul. Barska 28/30 - 2017-10-19 - Dąbki (zachodniopomorskie)
Sporządzanie potraw kuchni regionalnej- bengalskiej; znajomość receptur kuchni bengalskiej; właściw dobór i obróbka surowców.
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Łódź (łódzkie)
kucharka w Dziale Żywienia Zbiorowego (cv na adres e-mail:kadry (at) zzozwadowice.pl)
Zespół Zakładów Opieki Zdrowotnej Wadowice - 2017-02-02 - Wadowice (małopolskie)
Pomoc opiekunowi przy osobach podopiecznych,sprzatanie pomieszczeń ośrodka.
Fundacja Pomocy Osobom z Chorobą ALZHAIMERA - 2018-06-01 - Kuznocin (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE PRODUKTÓW I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, KOORDYNACJA REALIZACJI ZAMÓWIEŃ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA SUSHI I POTRAW KUCHNI JAPOŃSKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODWE 5 LAT, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO, ROSYJSKIEGO
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
wg stanowiska
Ranczo Mustafa Włodzimierz Kosiński - 2016-07-20 - Bobolin (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
GALICJA PAWEŁ BOROWIEC - 2016-05-24 - Babica (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków z zakresu kuchni polskiej.
BAR "ŻUŁAWSKI" Krystyna, Artur,Marek Lepek - 2016-04-04 - Gdańsk (pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Warszawa (mazowieckie)
-
DWOREK TUCHOLSKI ZBLEWO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-29 - Zblewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków (kuchnia ukraińska)
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie dań z karty menu, marynowanie mięs, obróbka cieplna mięsa. Umowa zlecenie lub o pracę.
MONIKA CZERWIŃSKA-ZIEMANN VILLA PALLADIUM - 2016-07-22 - Miszewo (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkonym (3 posiłki dziennie, bez diet)
Miejskie Przedszkole Nr 8 - 2017-07-07 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z karta dań, wydawanie dań. Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. 10-24, wg grafiku. Wymagania: wykształcenie średnie, doświadczenie zawodowe 1 rok, aktualna książeczka sanepidowska.
GO PIWKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-09-15 - Wejherowo (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
utrzymywanie czystości na terenie szkoły
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY W LEWNIE KŁODZKIM - 2018-02-05 - Lewin Kłodzki (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków dla dzieci w żłobku
Klub Dziecięcy "Bobas" Sp. z o.o. - 2018-07-24 - Tuchów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, dań obiadowych
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Kępno (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań głównych - kuchnia polska i przystawek/zimna płyta
RESTAURACJA "VIKING" ZASOŃ MARIA - 2017-10-23 - Częstochowa (śląskie)
-Staż dla osoby zarej. w tut. Urzędzie posiad. II prof. pomocy, długotr. bezr. w wieku od 30 - 50 lat.-Składanie wykonanych elementów lub wyrobów gotowych. -Przygotowanie i kompletowanie elementów przeznaczonych do montażu.-Przygotowanie do pracy urządzeń potrzebnych do łączenia elementów np. gwoździarka. -Zbijanie palet.-Ocenianie jakości zmontowanych wyrobów.-Konserwacja urządzeń mechanicznych lub pneumatycznych wraz z usuwaniem drobnych uszkodzeń.
kontakt przez PUP - 2018-04-14 - Zielonka (podkarpackie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
AP-POL Andrzej Pastuszka Sp.J. - 2015-11-27 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
Przygotowanie oraz gotowanie potraw wg receptur, wydawanie potraw wg standardów.
kontakt przez PUP - 2017-10-19 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Przygotowanie potraw zgodnie z procedurami i standardami.Realizacja zadań zleconych przez Szefa Kuchni.Dbanie o czystość i higienę pracy.Racjonalne gospodarowanie towarem.Dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług.Charakter zmian i godziny pracy do uzgodnienia z pracodawcą.Wymiar czasu pracy: 200 h/ na miesiąc
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Kucharz
P.P.H.U. "BRD" Romana Damrath - 2017-08-21 - Wąsosz (kujawsko-pomorskie)
Wykształcenie zawodowe gastronomiczne; staż pracy: brak wymagań; książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych; przygotowywanie potraw; obieranie warzyw; obróbka cieplna; garmażerka; wysokość wynagrodzenia jest zależna od kwalifikacji pracownika; jedna zmiana; miejsce pracy: Paniówki
Szołtysek Marek - 2016-01-29 - Paniówki (śląskie)